Mamici casnice (14)
Raspunsuri - Pagina 12
dana d spune:
Buna fetelor!
Daniela, nu e greu sa ne deosebim, mie puteti sa-mi spuneti dana d, vad ca suntem mai multe dane nu numai doua![]()
Datele noastre?
Eu 15 06 1967
Alexa 08 09 1994
Ilinca 28 04 2003
Pentru firma tocmai ne facem site. Deocamdata puteti vedea atat:
http://www.baterii-auto.ro/
Ne place sa ne plimbam dar nu o facem prea des. Vara cateva calatorii, o saptamana la mare, 10 zile la Varatec la o maicuta, si cate un we la agroturism. La Paltinis am fost la o intalnire a forumului pe care activeaza sotul (VWforum, asa ceva).
Dar la vara voi face o calatorie maaare... in canada la sora mea. Am deja mari emotii pentru demersuri si calatoria cu avionul... si pentru ce voi gasi acolo. E o mare aventura pentru cineva care nu a iesit niciodata din tara pana acum.
www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
pozele noastre
impreuna spune:
Asa-i Dana, andora e in poza :) Nuuuuu, alea nu sunt pozele mele, le-am gasit si eu pe net:)
Andreea draga de tine, iar ti-a turnat Gogo ceva pe tastatura? Of...sper sa iti mearga cat mai repede sa puten comunica, ete beleaua 
Bianca ti-am trimis ieri userul si parola pe PM, dar se pare ca nu le-ai primit asa ca mai trimit o data k nu ma dor dejetele:)
Daniela plimbare placuta, bucurati-va de soare si de vremea buna si apoi trimite-o si la noi :)
Flavia (sotie si mamica fericita)
diadaniela spune:
Si la noi e soare ,dar se topeste zapada si e o mocirlaaaaa.....
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
mihaela amalia spune:
Si eu am iesit putin afara sa ne mai dam putin cu sania, dar am intrat destul de repede inapoi in casa.Pe unde zapada e data deja e ciment sau noroi, iar unde nu e data nu pot sa trec cu sania
.Si plus de asta mai bate si un vaaaaant
, asa ca am mai stat la soare
10 minute sa luam un pic de aer si gata in casa
si bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
mihaela amalia spune:
si bb
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
raalucutza spune:
eu am avut musafiri si am cam lipsit!am avut o fetitza dargutza foc!are 1 an si 9 luni si e stranepoata lui iubitu!mie nu stiu ce mi-e!poate imi spuneti voi!ma duc sa ma uit la pozizci!
RAALUCUTZA
27+cu
CELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza
impreuna spune:
Miha tari pozele 

Puteai sa le pui in albumul cu Funny ca n-am drept de autor pe el:))
Putem aduna toate pozele haioase intr-un album si acolo sa "depundem" toate :P
Apropo, poza aia care o am in albumul persona, prima, e tot haioasa da nu e Sara :)
Dana d te-am trecut pe lista, sa verifici sa vezi dc e ok:)
Merge treaba cu firma?
Numai oameni de afaceri pe aici, poate ma molipsesc si eu:)
Bianca vad ca nu ghicesc fetele ce meserie are sotul tau:P
Da si al Cameliei tot pe acolo e, sau mai bine zis era, in Ro:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
diadaniela spune:
fetele,eu am gradinarit pana acum.Am schimbat ghivecele la flori si le-am bibilit.Impreuna cu fiica-mea ,normal.![]()
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
mihaela amalia spune:
Scuze
n-am stiut ca tre sa le punem in acelasi album

sa le transfer
si bb
Site Amalia
ange spune:
andora,frumoase poze dar mai ales perosnajele.
nu stiu de ce mi te inchipuiam altfel
dana d,bun venit
ma bucur tareeeee ca te-ai decis sa vi la noi.O sa vezi ce gasca faina e aici.Plus deasta suntem active rau
dana d,este o prietena de a mea(virtuala) de 3 ani de zile.Este o "mamica de mai" ca si mine.Ne cunoastem bine,bine.Va asigut mamici casnice ca este o companie super placuta mamica dana d 
Dana,tu vei ramane Dana.Eu nu poci sa-ti spun altfel
ma bucur ca va plac pozele.O sa va pun poze de pe aici de vreti.sunt din magazine Flavia.Afara e alb totul si inghetat
deocamndata nu am ce sa va fotografiez ![]()
ma duc sa-mi pun cafeaua,revin
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert