Mamici casnice (14)
Raspunsuri - Pagina 12
dana d spune:
Buna fetelor!
Daniela, nu e greu sa ne deosebim, mie puteti sa-mi spuneti dana d, vad ca suntem mai multe dane nu numai doua
Datele noastre?
Eu 15 06 1967
Alexa 08 09 1994
Ilinca 28 04 2003
Pentru firma tocmai ne facem site. Deocamdata puteti vedea atat:
http://www.baterii-auto.ro/
Ne place sa ne plimbam dar nu o facem prea des. Vara cateva calatorii, o saptamana la mare, 10 zile la Varatec la o maicuta, si cate un we la agroturism. La Paltinis am fost la o intalnire a forumului pe care activeaza sotul (VWforum, asa ceva).
Dar la vara voi face o calatorie maaare... in canada la sora mea. Am deja mari emotii pentru demersuri si calatoria cu avionul... si pentru ce voi gasi acolo. E o mare aventura pentru cineva care nu a iesit niciodata din tara pana acum.
www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
pozele noastre
impreuna spune:
Asa-i Dana, andora e in poza :) Nuuuuu, alea nu sunt pozele mele, le-am gasit si eu pe net:)
Andreea draga de tine, iar ti-a turnat Gogo ceva pe tastatura? Of...sper sa iti mearga cat mai repede sa puten comunica, ete beleaua
Bianca ti-am trimis ieri userul si parola pe PM, dar se pare ca nu le-ai primit asa ca mai trimit o data k nu ma dor dejetele:)
Daniela plimbare placuta, bucurati-va de soare si de vremea buna si apoi trimite-o si la noi :)
Flavia (sotie si mamica fericita)
diadaniela spune:
Si la noi e soare ,dar se topeste zapada si e o mocirlaaaaa.....
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
mihaela amalia spune:
Si eu am iesit putin afara sa ne mai dam putin cu sania, dar am intrat destul de repede inapoi in casa.Pe unde zapada e data deja e ciment sau noroi, iar unde nu e data nu pot sa trec cu sania .Si plus de asta mai bate si un vaaaaant, asa ca am mai stat la soare 10 minute sa luam un pic de aer si gata in casa
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
mihaela amalia spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
raalucutza spune:
eu am avut musafiri si am cam lipsit!am avut o fetitza dargutza foc!are 1 an si 9 luni si e stranepoata lui iubitu!mie nu stiu ce mi-e!poate imi spuneti voi!ma duc sa ma uit la pozizci!
RAALUCUTZA27+cuCELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza
impreuna spune:
Miha tari pozele
Puteai sa le pui in albumul cu Funny ca n-am drept de autor pe el:))
Putem aduna toate pozele haioase intr-un album si acolo sa "depundem" toate :P
Apropo, poza aia care o am in albumul persona, prima, e tot haioasa da nu e Sara :)
Dana d te-am trecut pe lista, sa verifici sa vezi dc e ok:)
Merge treaba cu firma?
Numai oameni de afaceri pe aici, poate ma molipsesc si eu:)
Bianca vad ca nu ghicesc fetele ce meserie are sotul tau:P
Da si al Cameliei tot pe acolo e, sau mai bine zis era, in Ro:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
diadaniela spune:
fetele,eu am gradinarit pana acum.Am schimbat ghivecele la flori si le-am bibilit.Impreuna cu fiica-mea ,normal.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
mihaela amalia spune:
Scuze n-am stiut ca tre sa le punem in acelasi album
sa le transfer
Site Amalia
ange spune:
andora,frumoase poze dar mai ales perosnajele.
nu stiu de ce mi te inchipuiam altfel
dana d,bun venit ma bucur tareeeee ca te-ai decis sa vi la noi.O sa vezi ce gasca faina e aici.Plus deasta suntem active rau
dana d,este o prietena de a mea(virtuala) de 3 ani de zile.Este o "mamica de mai" ca si mine.Ne cunoastem bine,bine.Va asigut mamici casnice ca este o companie super placuta mamica dana d
Dana,tu vei ramane Dana.Eu nu poci sa-ti spun altfel
ma bucur ca va plac pozele.O sa va pun poze de pe aici de vreti.sunt din magazine Flavia.Afara e alb totul si inghetat deocamndata nu am ce sa va fotografiez
ma duc sa-mi pun cafeaua,revin
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert