Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari-111

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

megbeng: imi pare rau de sarcina pierduta. iti doresc ca data viitoare sa fie totul bine.
Dar sa stii ca ai incurcat borcanele Eu nu am facut testul din sange si nici nu-l fac, na! Sic! Acum vorbind serios, zau ca e prea devreme sa fac testul, chiar si ala din sange. Abia sunt z 23, deci nu inregistrez nici o intarziere. Dar promit ca voi veti primele care afla daca testul e pozitiv (primele dupa sotul meu, logic!).

Va pup pe toate si sa nu incetam sa ne sprijinim reciproc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Amely, daca stabiliti o intalnire cu Stuart, as vrea si eu sa vin. Sunt cam prinsa in perioada asta, dar daca pot, mi-ar place sa ne cunoastem ! Stiu ca Stu a anuntat la un moment dat ca vine in Romania, dar am uitat sa-i dau PM...

Va pe toate si va doresc o primavara calda si frumoasa ca voi !

rami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Rami, ea zicea ca ma suna azi sau maine, in functie de cum reuseste sa-ti aranjeze treburile (am inteles ca soacra ei are nevoie de internare) si vrea neaparat sa ne vedem. Ce fain daca ai putea veni si tu, chiar mi-ar fi tare drag! Nr. meu de tel. e 0722.586656, dar ar fi bine sa mi-l dai si tu pe al tau, aici sau pe PM, ca sa te pot anunta cand stabilesc o intalnire cu Stu.

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buzincu spune:

Tabitha, sunt alaturi de tine, sa dea Dumnezeu sa fie totul bine . Din partea mea

Mergi la inceput

Buzincu: iti multumesc din suflet pentru sprijin. Eu nu te-am prea vazut (baba la batranete mai si chioraste ). Povesteste-ne despre tine, ce probleme ai, poate te putem ajuta cu vreun sfat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Amely, astept atunci sa luam legatura. Tel. meu e 0723-218179.
Valabil si pentru celelalte fete, poate reusim sa ne cunoastem incet-incet, cand putem fiecare.

Va pe toate !

rami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Megbeng imi pare rau de sarcina pierduta!

Tabitha iti tin pumnii sa iasa +.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buzincu spune:

Tabitha draga, incerc de aprox. 6 ani (mai am cateva luni pana implinesc 6 )sa raman insarcinata . I data am fost la medic acum 5 ani , mi-a pus diagnosticul de sterilitate primara, dupa o singura consultatie, mi-a dat un tratament cu polidin si gentamicina, pe care l-am urmat , am revenit la medic si m-am tot plimbat fara nici un rezultat . 1 an mai tarziu am ajuns la Medsana, la o prima consultatie mi-a spus ca totul ar fi OK, uterul este dezvoltat normal , cu exceptia unei formatiuni subseroase care nu ar impiedeca dezvoltarea unei sarcini . Au urmat apoi analizele hormonale, HSG, spermograma - OK dupa spusele medicului . Sunt inclusa in categoria celor cu infertilitate inexplicabila.Mi-au recomandat FIV pe care nu l-am facut, pentru ca mai sper. Mentionez ca nu am ramas niciodata insarcinata, nu am avut nici un fel de problema ginecologica, am ajuns la ginecolog, doar pentru ca nu ramaneam insarcinata .De 1 an am renuntat la medici ( am ajuns si in Iasi - aici mi-au recomandat polidin pe cm , indometacin )si am inceput sa ma axez pe naturiste - ceai de napraznic, galbenele, cretisoara, salvie iar din noiembrie 2005 doar cu BU , napraznic. Nu renunt ,trebuie sa reusesc odata

Mergi la inceput

Buzincu: Dumnezeu va va rasplati eforturile. Ai dreptate cand spui ca vrei sa continui. Iti doresc ca visul sa se implineasca cat mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Hello fetele!

Liana si Crisinna sa-mi fie cu iertare ...Cristinna nu stiu cum o fi prolactina mea la ora actuala...pe 21 luna asta am programare la endocrinologie...Mastodynon n-am gasit aici,asa ca nu iau...acum astept sa fac HSG-ul pe 8,control ginecologic pe 14,endocrinologie pe 21,iar pe 22 dezmat total pt ca e ziua mea...si dupa aia o sa vad daca mai fac ceva sau le las balta pe toate...ca asa mi s-a acriiiit...
Liana nesuferito ce esti....uite ca acum te
sa-ti ajunga toata saptamina...
Galina vezi ca ti-am raspuns azi la PM

Pupici pt toate fetele

Mergi la inceput