Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari-111
Raspunsuri - Pagina 6

Tabitha spune:
Fetelor care ati primit un cadou nu prea dorit de martisor, va tin pumnii ca luna viitoare (sau peste 3 luni, la cele care se stiu) sa nu se mai intample la fel.
Liana: naspa treaba cu restaurantul, dar mi-a placut finalul fericit!
Si acum, sariti pe mine/ TB azi dimineata 37,2

bubulina1 spune:
Neata fetele! Unde ati plecat toate? De obicei cand veneam la servici nu aveam timp sa citesc toate mesajele! Sau ati petrecut tarziu aseara?
Eu am primit martzisoare tare frumoase si aseara am iesit putin la un bar. Azi am primit un martzisor rosu: ziua 1 batea la usa! Merci Tabi, si noi iti tinem pumnii de 8 martie sa fie cu II!
Va pup pe toate.
Speranta moare ultima!
Cununia noastra

Cristinna spune:
Neata fetelor,
Liano mai ca-mi venea sa te intreb totusi ce ti-a spus sotul, dar mi-am pus imaginatia la contributie
.
Tabi ce te invidiez pt asemenea temperaturi, eu azi sunt in ziua 21 si dupa vreo 4 zile de 36.8 s-a incumetat sa urce inca putin azi la 36.9
. Si ce e mai rau ca o sa-mi vina rushii exact de 8 Martie, chiar daca eu le interzic sa mai apara.
TOATE FETELE MELE OPTIMISTE
Cristinna

Tabitha spune:
Cristinna: ne tinem de manuta si nu te las, ii alungam impreuna pe rushi.
bubulina: luna asta va fi altfel, trebuie sa fie altfel. Ca daca vine CM in fiecare luna intram in obisnuinta si ne plictisim. Avem nevoie de schimbare.

Amely spune:
Cristinnici, eu sper sa-ti vina de 8 martie, dar...2007! Stii doar ca e abia ziua 21 si e mult prea devreme ca sa te pronunti, conteaza ce temperaturi o sa ai in zilele 27-28. Deci fii optimista, da?
Fetelor, am vorbit cu Stuart cel buclucas, e in tara, pana pe 10 martie. Va pupa mult pe toate
si ii e dor de voi. Probabil ca ma voi vedea cu ea azi sau maine... isi face si ea hormonalele la Medicover.
Apropo de hormonale, are ceva daca am facut prolactina in ziua 4? sau nu are nici o importanta ce zi esti pt. prolactina? azi am fost si eu sa-mi ia sange pt. prolactina si toxo. Mi-e groaza sa nu-mi iasa IGM-ul pozitiv la toxo, din cauza pisicutei. IGG-ul l-am avut negativ, din pacate, cand l-am facit acum 1 an la Cantacuzino, ceea ce inseamna ca nu am anticorpi la toxo
Luli, intr-adevar, estradiolul e cam maricel pentru faza foliculara, desi progesteronul este in limite normale. Parerea mea este sa-ti faci si un FSH, sa vezi cum stai, desi scria cineva care avea aceeasi problema la un moment dat ca ar putea fi 2 cauze:
1. Rezerva ovariana diminuata (estradiolul mare mascheaza un FSH ridicat - indicatorul rezervei ovariene; deci s-ar putea ca FSH sa fie foarte mare, dar din cauza estradiolului ridicat, pituitara limiteaza secretia de FSH, mascand astfel un FSH mare)
2. O posibila tumoare generatoare de estradiol (aici am mari indoieli ca ar putea fi cazul...)
Eu zic ca pana una alta, sa discuti cu dr. tau sau cu un endocrinolog bun.
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

megbeng spune:
TABITHA, in ce zi esti? nu incerci un test de sarcina? hai ca am si eu presimtiri bune pentru tine pe luna asta...da, asa e , primavara ramanem mai usor gravi!!!!!
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Tabitha spune:
megbeng: azi sunt ziua 23 (daca n-oi fi uitat sa numar), dar puteti sa ma bateti ca nu fac test pana pe 13 martie. Am zis, am zis! O singura data in viata am facut un test cand mi-a intarziat 1 zi sau 2, nu mai retin si a fost negativ. Mi-am promis ca nu mai fac teste pana nu sunt 99% sigura ca va fi pozitiv. Asa ca, fetelor, incurajati-ma, dar teste nu fac. Dar tu, megbeng, ce ne zici despre tine? Ca eu, spre rusinea mea, nu te cunosc.
Oi fi citit si eu din 5 in 14, cum mai face cineva cateodata...

megbeng spune:
tabitha, eu am lipsit cateva luni , vreo 4, de pe forum, nu am mai scris nimic...am pierdut o sarcina si mai am putin de asteptat pana la "unda verde"..pana atunci ma bucur de toate fetele care raman gravi si cu care o sa fac mai tarziu (SUNT SIGURA!!) schimb de experienta pe tema colicilor, scutecelor, biberoanelor.
oricum, cand am ramas nu prea am apucat sa spun cunoscutilor, dar am anuntat imediat aici, la "endometru" si am simtit atata bucurie si asa un val de prietenie si suport, incat sunt mai nerabdatoare sa vin din nou cu astfel de vesti decat sa vad testul propriu-zis!!!
daca nu incurc borcanele...tu ai HCG 9? pai e posibil sa fie cu ochisori, pana in 5 e negativ clar...dar apoi se dubleaza valoarea o data la doua zile...pt sapt 3-4 de sarcina, calculat de la UM val e 5-130
repet, sunt pregatita de galerie!!!
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)