Szeged - 4

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daciana80 spune:

BUNA DRAGUTELOR,
M-ati putea ajuta cu ceva informati in privinta transportului?voi ati mers tot timpul numai cu masina sau ati incercat si cu autocarul? VA PUP DULCE!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auburn spune:

fetelor va multumesc pentru incurajari. pe toate. nu mi-am inchipuit ca voi lua asa in tragic esecul asta ca doar eram pregatita sufleteste sa trec prin cele 3 IA si un fiv si abia pe urma sa daca nu iese nimic.

tabitha, de manuta, continuam .

daciana80 din pacate nu pot sa-ti dau informatii despre un alt mijloc de transport fiindca merg intotdeauna cu masina. dar sunt sigura ca se gaseste ceva. poate fi totusi destul de dificil sa mergi cu altceva daca nu ramai in szeged peste noapte fiind programata la diverse ore.

cu toate ca in 20 martie voi fi in a 9-a zi, mi-am facut programare la dr. zadori. o prietena care vorbeste maghiara a vorbit pentru mine cu o asistenta de la receptie care a spus ca ar fi bine si in a 9-a zi. din cate zicea medicul ar urma sa fac un tratament pentru a obtine 2 foliculi...cred ca e vorba de un tratament de stimulare. acum imi pare rau ca nu am intrebat mai clar dar discutia a avut loc dupa ce am facut IA si eram doar cu gandul ca as putea fi .
stiti voi cumva daca e buna si ziua a 9-a? ...desi, daca e sa fie, ar trebui sa fie buna orice zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

auburn: din cate stiu eu o stimulare incepe mai devreme de ziua 9, unii dr. recomanda zilele 3-7, altii 5-9, in functie de lungimea CM al fiecareia. Eu, de ex, am inceput in ziua 3 cu clomifen pana in ziua 7 si din ziua 6 incepr estrofem pana ma duc in z11 la eco. Te pup si-ti tin pumnii stransi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabellas spune:

Auburn si eu pe 20 sunt programata la 10.30. Asta e intilnirea cu nr.2 la dr Zadori, imi va face eco iar la sotul repeta spermograma. Eu am luat anticonceptionale deja dupa prima intilnire, iar acum vom vedea ce-mi prescrie pt stimulare.
Mi-ka , te pup , cum mai esti? Am vazut o masina de Renault Megan in 8 Martie cand m-am dus acasa de la lucru cu nr. de HD m-am gandit oare nu esti tu cumva in ea?

Va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna dimineata!

Isabellas, succes pe 20, la fel si tie, Auburn!
Auburn, daca ti-a zis ca e ok sa vii in a9a azi, inseamna ca ar putea sa-ti inceapa trat. de stimulare.Imi pare rau ca nu ai reusit acum, o sa fie bine pana la urma, o sa obtii ce-ti doresti, chiar daca nu din prima incercare! important e sa nu-ti pierzi speranta!
Daciana80, si eu tot cu masina ma voi duce, mi se pare mai simplu si mai putin costisitor si obositor decat avion+autocar, asta in cazul meu.Nu stiu daca se poate si cat este cu autocarul. La noi, alta solutie ar fi fost sa venim cu avionul pana la Timisoara si apoi sa inchiriem o masina din Timisoara, dar ne-ar costa mai mult decat face, asa ca nu ne complicam.

Fetelor, azi trebuie sa-mi iau rez. la Papanicolau si spermocultura sotului; am emotii , sper sa fii iesit bine; de fapt, nici nu prea-mi vine sa merg sa le iau!
toate fetele!

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Andicu: nu-ti fie teama, iti tinem noi pumnii sa fie bune rezultatele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Buna fetelor,

ieri am iesit din spital dupa laparo, facut luni. Nu ma simt prea bine, operatia nu m-a durut deloc si nici in prima zi, problemele au inceput noaptea cand am inceput sa vomit. Acum am probleme cu ridicatul din pat si ma dor umeri, azi incep sa mananc ceva light, Iar burta ma tine si parca mi se intorc toate matele dintr-o parte in alta cand imi scimb pozitia - asta e. E mai grea recuperarea, ma gandesc serios daca mai nasc cu cezariana, e groaznica starea dupa interventia chirurgicala - nu vreau a va sperii, poate eu sunt mai sensibila dar asta simt.

rezultatul laproscopiei nu eprea bun: trompa dreapta impermeabila 2/3, si cea stanga partial permeabila. Dr. mi-a spus sa incerc 2 luni cu intilatii - le incep de vineri, daca nu am rezultat FIV.

Am vorbit vineri ca un tatic care are doua gemene de o lunA: Au incercat prima data la timisoara FIV, fara rezultata si gemenele sunt opera doamnei DR. Krisan de la Szegen - a vorbit foarte frumos de dansa.

Bafta fetelor, va pup dulce

PUSSI

Mergi la inceput

pussi: nu te speria. Durerile in umar sunt de la gazul introdus, la fel ca si miscarea de trupe de prin burtica. In cateva zile vei scapa de balonare. Pe mine si acum, la aproape 2 luni de la operatie, ma mai dor cateodata omoplatii. O sa-ti revii, nu-ti fa probleme. Imi pare rau insa pt. rezultat. Sa speram ca instilatiile vor da ceva roade.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Mai fetelor - auburn si izabellas- si eu sunt programata la control tot in 20 martie, la eco de 8 saptamani, la ora 11.30 ora Ungariei; asa ca sa nu indrazniti sa fugiti dupa consult si sa nu ma asteptati sa ne cunoastem, ca altfel , intelesarati? Vorbiti si voi acolo romaneste, sa stiu ca sunteti de'ale mele, ca viu eu la voi sa ma bag in seama; asa m-am cunoscut si cu leliuta acolo, o data sarii pe ea si de atunci vorbim in fiecare zi pe messenger...dragoste la prima vedere.
Si dupa, poate mergem la o barfa, undeva, la o cafa...de abia astept.

Izabellas, nu am fost eu din pacate cu meganul... Noi avem un Peugeot 306, cu doua usi, verde albastrui-nu stiu ce culoare ii aia, cu nr. de HD, sa te uiti dupa noi.

auburn, nu te mai nacaji, o sa fie bine pana la urma, ai sa vezi

pussi , imi pare rau ca nu ti-e bine... iti dau un pupic dulce si sper sa te faci bine cat mai repede

andicule, sa ne dai de veste dupa ce iei rezultatul analizelor.

Mi-ka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabellas spune:

Super Mi-ka! Abia astept sa ne intilnim!

Mergi la inceput