Szeged - 4
Raspunsuri - Pagina 13

andicu spune:
Buna fetelor.
Va pup in fuga pe toate! N-am avut timp sa scriu de aici caci am de munca zilnic, dar maine vin acasa si ma "activez" din nou.
N-am nici-o veste de la dr Zadori, si sincera sa fiu ma cam roade chestia asta. Vad ca deja s-a ajuns cu programarile in aprilie, iar eu imi doream f mult sa merg acolo pana la sfarstiul lui martie!
Nu stiu ce sa fac, as suna ptr programare, dar mi-e teama ca nu ma inteleg cu nimeni pe-acolo..
Felicitari pentru sarcina Veronici, inca o data!
Auburn, imi pare rau ca ti-a iesit testul negativ acum, eu zic ca ai toate sansele sa reusesti data viitoare! fii optimista ca o sa fie bine pana la urma!
Mi-Ka !
Crinuta,!
Andreea.Pozele mele

Tabitha spune:
Auburn: ne luam de manuta si continuam impreuna. Nici la mine nu se stie daca voi face IAD luna asta, nu-i nimic, anul mai are inca 9 luni fara martie... Hai, zambeste, sa asteptam primavara in sufletul nostru.
Fetelor, toate dragi mie: va pup si mi-e dor de voi

andicu spune:
Buna seara, am revenit acasa
Am intrat doar sa va salut si sa va pe toate!
Sunt franta asa ca ma retrag. Somn usor tuturor!
Andreea.Pozele mele

Tabitha spune:
Buna dimineata. Trezirea !!!!! O noua saptamana a inceput si trebuie sa folosim la maxim timpul pe care il avem.
Va pup dulce si va urez o saptamana ca in basme. La noi parca ar fi Craciunul, asa a nins!

andicu spune:
'Neata si de la mine si o saptamana frumoasa!
Cum vad, eu si Tabi ne-am asumat raspunderea sa tinem subiectul pe prima pagina! ce ziceti, e ok?
toate mamicile si aspirantele la mamici de Szeged!
Andreea.Pozele mele

andicu spune:
Incerc sa ma tin de cuvant cu tinutul subiectului pe prima pagina !
Azi am sunat la Szeged, la clinica si ne-au programat pentru 18 aprilie. M-am inteles bine cu fata draguta care mi-a raspuns. Asa ca mai am de asteptat o luna ! dar asta e, poate e mai bine, ca se mai incalzeste vremea pana atunci!
Andreea.Pozele mele

Tabitha spune:
Andicu: lasa ca merita asteptarea, o sa vezi.
Mama, ce liniste pe aici, si netul care merge f. lent...

andicu spune:
Buna fetelor!
Am foarte multa treaba, asa ca intru doar sa va salut si sa va !
Mi-Ka , am citit Pm-ul, merci, !!!
Tabi, !
Am uitat sa va spun ca mi s-a zis sa avem la noi 10.000 ft ptr prima consultatie. Deci pretul e acelasi, deocamdata.
Andreea.Pozele mele

Mi-Ka spune:
Da, Tabitha, mare liniste pe aici...
Si pe mine ma enerveaza site-ul asta care merge cu viteza melcului...
Andicule, sa ai la tine mai mult de 10.000 ft, ca asta e numai pretul consultatiei, dar va trebui sa platesti si eco cu ultrasunete 5-6 mii de ft.
crinuta71, mirabella11, izabellas, voi ce mai ziceti?
Va pup pe toate
Mi-ka