nu vreau sa mai slabesc

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Papy, eu am reusit sa ma ingras foarte rapid mincind miere de albine...
Si ultima mea descoperire in materie de dulciuri: crema caramel (sau crema de zahar ars) cu Savane de ciocolata si alune (Savane = un chec bicolor cu o parte alba (lapte) si o parte ciocolatie) Combinatia crema caramel + Savane este delicioasa... si ingrasa garantat!

Succes la

@+...
Otilia & La Adelita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angela T. spune:

quote:
Originally posted by Garofitza

Papy, daca stai in Montreal, du-te la magazinul Bucuresti, gasesti acolo prajituri si trufe si cataife. Si mai multe dar nu-mi amintesc acum, plus ca eu sunt la cura de slabire, si nu cred ca-mi face bine ca ma gandesc la dulciuri.

Garo

Sanatate, ca-i mai buna ca toate.

Eu am mancat vara trecuta, cand am fost in trecere prin Montreal, niste prajituri rezonabil de dulci si de bune intr-o patiserie (?!) in apropiere de Catedrala, dar nu mai stiu pe ce strada exact. Tin insa minte ca se apropia de notiunea de cofetarie cu care eram eu obisnuita de acasa. Aici, in Toronto, foarte rar gasesti asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Sint multe magazine romanesti in Montreal(Bucuresti, Bourette..) si in Laval( magazinulTransilvania)cu preparate si produse de patiserie, eu zic ca-s destul de bune.
Mai incearca la patiseriile frantuzesti gen ,Au pain doré' unde gasesti si prajituri bune si tortulete. Ultima oara am luat cind a fost ziua lui tati un tort f bun de ciocolata cu crema de cafea. Tot acolo am dat comanda si pt tortuletul lui Alex cind a implinit un an.
Noi piinea de obicei de acolo o luam .
Pa
Spor la ingrasat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankusa spune:

Papyloaie, de ce nu intrebi tu "esperta" in ale ingrasatului cum sa faci si cum sa dregi: cum ajungi de la 47 kile la 70;adica cum sa devii din tintar armasar, hahaha. M-ai vazut doar asta vara la strand, colesita de complexe...stai asa ca stai bine.
In nici un caz nu recomand dieta cu prajituri ca sa recuperezi kilele pe care numai tu singura le consideri lipsa. Esti super asa cum esti.

ankusa & monstru'

Mergi la inceput