bebelusi de ian-feb 2005 (84)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Megg spune:

Eu votez fara iconite
titlu din partea mea poa' sa fie "copilasi dragalasi" sau altfel, nu ma deranjeaza.

http://community.webshots.com/user/megg2005

Megg si bb Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Multumim Sirimie pentru idei.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Am citit si eu retetele Sirimie si mi se par interesante.Multumiri pentru ca te-ai gandit sa le postezi si aici.
Fetelor acum ca am atatea retete cu peste am si eu o intrebare:
voi a-ti dat copiilor peste congelat? Eu pana acum nu i-am luat decat proaspat.

Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE

Mergi la inceput

Pana acum sunt 3 pro iconite si 3 anti, iar titlu care predomina este " Copilasi dragalasi de ....".

Haideti cu voturile ca altfel ne lalaim inca o saptamana si tot nu decidem nimic.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabi.i

Am citit si eu retetele Sirimie si mi se par interesante.Multumiri pentru ca te-ai gandit sa le postezi si aici.
Fetelor acum ca am atatea retete cu peste am si eu o intrebare:
voi a-ti dat copiilor peste congelat? Eu pana acum nu i-am luat decat proaspat.

POZE

Da, eu i-am dat des si am de gand sa ii mai dau asa.
In Saudi ii voi da doar proaspat. Avem noi o piata de carne de unde se ia totul proaspat si e mult mai ieftin decat aici.
Mie pretul la peste proaspat mi se pare ingrozitor de mare. Daca i-as lua mereu as da faliment.
Cel congelat e ok, si eu mananc la fel.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Crinuta multumesc pt raspuns .Tot din motive de pret eu ii dadeam peste doar o data pe sapt sau chiar mai rar.Acum insa am niste file de cod in congelator si ma gandeam sa ii fac maine una din retete .De aceea v-am intrebat.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Eu am citit chiar azi in revista Mami ca pestele oceanic congelat poate sa contina mercur care provine de la poluarea oceanelor, si asta il face toxic pentru copii. Dar in alte tari nu exista decit peste oceanic...

Oricum noua pediatra ne-a spus sa nu ii dam peste congelat.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Mergi la inceput

Aoleu, eu nu stiam asta.
Oricum, in zona unde vom sta noi in Saudi pestele e la mare rang. E o zona mare pescareasca deci vom manca mult peste si proaspat.

Ana Maria, nu am stabilit inca intalnirea. Poate peste vreo 2 saptamani, cam asa.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Votez si eu:
1. fara iconite
2. "Copilasi dragalasi..." este ok

Am fost si noi la oftalmolog si nu este nici o problema, ceea ce parea ca este strabism la un ochisor era o pacaleala, adica datorita faptului ca nasul lor nu este crescut, inca, ei pot sa vada cu coltul interior al ochiului peste nas, pentru ei inca nu este un obstacol...ca atare ne-a spus sa revenim la 3 ani pentru controlul obligatoriu si gata...m-am linistit.

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Anda Copilasi nazdravanasi dragalasi si mai cum vreti voi si sa fie cu emoticoane ca sa hie mai vesel.

Mai fetelor sa stiti ca Victor nu face prostiutele alea in fiecare zi. Ca altfel va dati seama ca eram demult la balamuc. Dar le-a facut pe toate in vreo 2 saptamani. Inca mai suntem la faza in care ne minunam "ce destept e baiatu" dar in curand vom lua masuri.

Crinuta sa stii ca si Victor e tare matzait si alintat cateodata. Si nici eu nu as vrea sa devina un Domnu' Goe.

Tigabita io la chestia cu mancarea sunt tare patita ca manca putintel si cu mari mofturi Victor. Dar e clar ca atunci cand e intr-o perioada de eruptii dentare manaca foarte prost. Eu am mai aplicat metoda de a intrerupe o perioada un fel de mancare si cand reveneam era ok. Stiu blocurile ANL. Cred ca sunt misto dar cam departe de parc ce e drept. Sa stapaniti sanatosi apartamentu'!

Sirimie si Gabi am auzit si io de faza cu mercuru' dar se pare ca e un risc mare si la pestele nostru de crescatorie care e ingrasat cu chimicale ca sa fie bun de pescuit repede. Eu i-am dat peste congelat.

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput