mamici casnice (13)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

bravo, daneluta pt principesa voastra. sa fie sanatoasa si cuminte si sa va aduca numai bucurii.da' ai nascut acolo, nu?
bi, vrem data ta de nastere.

alexa & fam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

icter

Mergi la inceput

Miha.,dupa atata bike am dormit ca un nou nascut
2 ore cu Robert

Danelutza,a rezolvat Miha problema ca eu faceam sleep ai vazut ca merge?
Acum urmeaza dana sa ne faca o demonstratie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

fetelor va doresc o noapte linistita .

mii de copilasilor.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

La Multi Ani! sarbatoritilor. azi de martisor Mirela si Vlad Cristian. sa fie sanatosi, voiosi, voinici.
un martisor si un buchet de ghiocei pt fiecare din partea mea.
noapte buna! plec si eu.

alexa & fam

Mergi la inceput

somn usor

Mergi la inceput

crismir(Mirela) La multi ani!
sa fii fericita si iubita

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

astazi este 1 martie fetiliiiiiiiii
Sa aveti o primavara fericita si plina de ghiocei!

vreau si eu ghiocei si martisoare.
doamneeeee ce-mi plac si ce nu am bafta de ele
luna martie este luna mea preferata din an.probabil dat fiind faptul ca sunt nascuta in luna asta
inca sunt la moda martisoarele si ghioceii in Ro?
astazi sa purtati unul si pt. mine si cand mirositi ghioceii sa va ganditi o sec. la mine
astenia de primavara ce sa-i faci!

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

LA MULTI ANI MIRELA SI VLAD-CRISTIAN!!!
www.123greetings.com/events/spring/poetry/spring2.html" target="_blank">SI O PRIMAVARA ADEVARATA TUTUROR DE MARTISOR!

Ma da' ce debit aveti.... sa raportez.. azi no bike, 45 abdomene si 30 genoflexiuni, aseara pauza dar sa va zic de ce.. am avut musafir aproape beat pana la 23 bai am zis ca mor de ras ce putea sa debiteze .. si cum se uita Uca la el... dar e om bun saracu' cica l-au imbatat niste colege ce sa mai zic prin casa mea n-au avut trecere niciodata astfel de oameni asa ca gogoasa saraca nus tia sa-l ia de bun au ba, cert e ca n-am mai putut bici nimic. Azi imi iau revansa.
Bimilit mama si eu am fata am-nscriu la petit. 3.350 si 49.5 fosdta bruneta actuala blonduta. Hai ca fug ca ma striga gogoneata de dincolo pup dulce!!!!!!!! Apoi ma duc sa verific mailu' si vad ce ati scris

ERUPTIV

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

buna dimineata!!!!!!!!!!!

La multi ani !!!!!!sarbatoritilor.o cafea in cinstea lor.La multi ani!!!!!!!!!!

Cami eu mi-am pus in piept un martisor pt tine.sa vezi ce haioasa-s in pijama , da cu martisoru la pept.ghioceii sunt ici sa langa monitor .mama acum am vazut ca ne chefuim de zilele noastre de nastere tu pe 10 eu pe 11.URA ce frumos.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput