mamici casnice (13)
Raspunsuri - Pagina 12
diadaniela spune:
Camiiii, de ce nu ma duce ,mai, linkul asta unde vreau eu ?
Ce draq fac gresit ,ca ma ia turbarea.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
ange spune:
Bianca,acum am vazut ca ai scris si la profil de unde esti.Sorry.
tu cand esti nascuta?
am bagat 20 de min .de bike cu 750 ml. apa...sunt varza
cum o putea Dana sa dea din picioare o ora?!?!!!!
Io nu poci dar sunt mandra si de atat cat pot
Dana,copiaza linkul exact.Intra pe sebectu pe care vrei sa nu-l arati si ctrl+c apoi bla,bla,bla-ul ala.
Ai vazut ca merge dar nu ai scris tu linkul care trebuia
sa nu-mi spuneti ca si la voi e iarna?
moamaaa ce ma bucur.credeam ca numai eu sufar pe aici.
au stat copii mei afara fix 10 min. ca la al 11-lea minut erau paralizati de frig...
asteptam primavara ce sa facem doar nu ne-om spanzura acum!
iures'
diadaniela spune:
esantion
si la noi e iarna,iarna..acus a ajuns si barbata-miu acasa
Cami ,baga bici si cand ai timp spune-mi exact cum faci sa pui un frumos link
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Danelutza spune:
Cami pliiiizzzzzeeeeeeee vreau si eu sa invatz chestia cu bla, bla, bla, dar stii zii asha mai pe babeste ca sa invetze si matusa sa intre un'trebe sa copieze povestea lui kupilu'meu de dupa nastere.
Mai dar ce v-atzi mai inscris la posibilii gineri, eu intreb ce si cum, si pin' intru eu pe aici, gata mi-atzi shutat pretendentzii la mina principesei mele .
Bianca, dar n-am priceput de ce vrei sa stii lungime si greutate la nastere ?! A mea avea 2,700 grame si 48 cm. Eu am fost intrebata cind aveam 14 ani si m-a dat mami la litzeu cite kg am, m-au cintarit si pentru ca aveam doar 38 si nu 40 m-au respins. Uitai sa zic, era liceu agricol si cred ca vroiau sa ma dea la contract.
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/danielaaddario
mihaela amalia spune:
Bey fete cucuiete, iete asa se face un hiperlink
[ url = " link " ] poveste [ /url ] FARA NICI UN SPATIU INTRE PARANTEZELE PATRATE , iar tu Danuta tre sa copii adresa de sus unde scrie, de exemplu, http://www.desprecopii.com/for........ tot carnatul ala si sa il pui in loc de link
onorific
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
mihaela amalia spune:
quote:
Originally posted by ange
am bagat 20 de min .de bike cu 750 ml. apa...sunt varza
cum o putea Dana sa dea din picioare o ora?!?!!!!
Io nu poci dar sunt mandra si de atat cat pot
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
Danelutza spune:
Miha multzumesc acum am priceput, nu intzelegeam care era schema cu pauza intre paranteze, am priceput litera linga litera, semn linga semn, fara pauza.
Iar pentru tine
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
mihaela amalia spune:
quote:
Originally posted by Danelutza
Miha multzumesc acum am priceput, nu intzelegeam care era schema cu pauza intre paranteze, am priceput litera linga litera, semn linga semn, fara pauza.
Iar pentru tine
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Yupiiiiiiiiii , a reusit Danuta sa puna povestioara... sa o cetesc...
Site Amalia
mihaela amalia spune:
Vad ca aveti debit la vorbit doar cand nu sunt eu , asa ca eu va spun noapte buna si somn usor, ca eu una nu mai pot de somn.
Site Amalia
alexa si mami spune:
bey si la noi e iarna in toata puterea cuvintului. ninge fara oprire de azi dimineata, e viscol, e f frig. a nins intr-o zi cit nu a nins toatat iarna. mie imi place, da' sa nu mai bata vintul.
danelutza, merg la poveste.
alexa & fam