Aspirante optimiste - 184
Raspunsuri - Pagina 4

asi spune:
Tumpi pacat ca nu ai pus puza ca sunt convinsa ca ai facut un tort bestial.
Fetelor , optimistelor , va doresc o seara frumoasa si sexoasa.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

katthy spune:
Anca Wish, Lauricipani, PamEla multumesc perntru urari. V-am raspund asa tarziu pt. ca am avut ceva probleme cu netul.
Tuturor sunteti niste dulci . Daca acum 3 zile eram tare mandra de valorile mele(z13 pregnyl, z15 f. 21, end 12, lichid in douglas), astazi nu-mi incap in piele de fericire si mai ales de optimism am capatat in z 17 un chist de 32mm de toata frumusetea.
Acum de atata fericire imi vine
Tumpi nu mai ai ceva tortulet ? Ca tare as manca ceva dulce!!

tumpi spune:
mai,dar ce faceti voi pe pagina a doua?
asi tortuletul daca vrei sa-l vezi uite aici
nu intrati daca sunteti pofticiosi
Am pus linkul aici ca stiu ca tu nu intri la bucatarie.
ancutaw iarasi te-ai dat la fund?
laurici ce faci?ce fac baietii?
capul imi e plind de dulciuri incat nu mai stiu nici cum va cheamaLaurici, cum ziceai ca e cu BU?Inca nu am gustat,de mirosit nu miroase nasol, vedem noi doi cand incepep sa-l luam cum o sa fie.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
au mai ramas 4 zile

Avalon spune:
quote:
Originally posted by Tabitha
Avalon: mai era o fata pe lista la aspirante, Amy-@my, dar, pentru ca nu s-a mai regasit pe lista, a facut tot posibilul si acum a trecut la, e in 7 saptamani.
Ai putea sa o pui la
? Multumesc
Tabitha
Si maine e o zi
Sigur, Tabitha

Tumpi

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

lauricipani spune:
Buna fetele frumoase, io sunt ca de obicei cu toate pe cap....
Tumpi, azi l-am operat pe ala mare si sa stiti ca nu sunt deloc multzumita de ce am vazut la Municipal...este un adevarat dezastru, nu ma asteptam. Intr-o camerutza vai mama ei de 3m/3m erau 8 paturi si aia se numeste reanimare....ca sa nu mai spun ca medicii suntceva de groaza. Dupa ce le-am bagat in buzunar ffff bine abea am reusit sa scot 2 cuvinte din gura lui...ca sa nu mai spun de mizerie... bine ca maine vine acasa.
Cel mic mai are putzin de tras cu mana dar este mai bine, are doua degete operate si....este fericit ca nu trebuie sa-si mai scrie temele ca nu are cum.
pup toate frumoasele Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

tumpi spune:
laurici multa sanatate baietilor si tie multa putere
avalon tortul a fost un deliciu, intreab-o si pe mirelav
au mai ramas 4 zile

Avalon spune:
Tumpi, yammy! Daca te-ai hotarat sa iei BU, te sfatuiesc sa iei sub forma de tinctura, se pare ca e mai eficienta decat pastilele.
Laurici, dar municipalul era un spital super, l-am vazut de mai multe ori, chiar asa s-a schimbat?
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Leditia spune:
'neata fetele.
Bun venit fetelor noi si sedere cat mai scurta pe aici.
Sa aveti o zi superba.
pupici la toate aspirantele si gravidutele scumpe.
POZE

valentinag spune:
Eu astept scirbeleca deja ma dor sanii,de fapt ma maninca,nus cum sa zic si ma doare si uterul....
Si eu ieri cu operati,s-a operat sor'mea de deviatie de sept la Sf. MAria,numai de bine despre spitalul asta,curatenie,asistente dragute,spaga nu prea....
Ananagel,pup fata gravidoasa!
Mai viu..
"La vita e bella"
poze

tumpi spune:
prima pagina
au mai ramas 2 zile