Aspirante optimiste - 184
Raspunsuri - Pagina 3

Liana30 spune:
o zi minunata va doresc!!!!!
sper ca se vor rezolva si problemele cu forumul...ca io morrrrr fara el!!!!!!
"Nimic nu-i imposibil!"

tumpi spune:
o zi buna tuturor.Haideti ca vine primavara, plimbari afara, alea , alea, iubire in aer, etc, etc
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
au mai ramas 4 zile

valentinag spune:
In sfirsiiiit merge!ca deja intram in fibrilatii
Moama ce de lume noua,bun venit prospaturilor,sa nu faceti purici multi p'aci precum subsemnata
Mirona,felicitaaarisa ai o sarcina usoara si un bebic sanatos!Tine bine picioru ala ca ma agat si eu in urma Lianei,o sa ai 2
de tras
Nadya,Doamne ajuta!
Tumpi,Mi carevasazicalea bagati tort si sampanie in voi fara mine!bineeeee
mai viu io,acu ma duc sa citesc metodele lui Darael de facut copii,poate,poate
"La vita e bella"
poze

anangel_lexi spune:
Saluuuut! Ce mai fac aspirantele mele dulci si optimiste? Am trecut sa va ca tare mi-era dor de voi!!!
11
I wish I were an angel...
Poze diverse
Prima poza a lui bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png

Tabitha spune:
asi, tumpi: multumesc ca m-ati trecut pe lista.
Avalon: mai era o fata pe lista la aspirante, Amy-@my, dar, pentru ca nu s-a mai regasit pe lista, a facut tot posibilul si acum a trecut la , e in 7 saptamani.
Ai putea sa o pui la
? Multumesc
anangel_lexi: Multumim!
Cu optimism inainte!

asi spune:
Mirona felicitari si sarcina usoara!
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

MirelaV spune:
hello hello...
Vale, indurare...promit k nu se mai repeta. n-am vrut sa stricam un week end romantic
va pupik fetelor..sa aveti o saptamana frumoasa.
p.s. bun tortu' MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68443&whichpage=1" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

alexia28 spune:
Buna
Nu stiu ce s-a intamplat cu DC, de cand tot incerc sa intru...
Tumpi eu tot astept poza sa stii si sa-mi spui cum a iesit. Haide ca azi vreau sa fac foile...dar stai ca intru si la Deserturile N...te gasesc acolo
http://community.webshots.com/user/tinisor

tumpi spune:
alexiaintr-adevar la deserturile Natalie ma gasesti.Nu am pus poza aici ca sa nu le fac pofta fetelor.
Mai dar cam liniste aici.
mirelus nu mai zice ca a fost we romantic ca apii cred fetele ca am luat-o pe alte cai,desi eu sunt egoista si nu mi-as impartii iubitul cu nimeni, dar mai sti ce se mai crede apoi despre noi
au mai ramas 4 zile

MirelaV spune:
quote:
Originally posted by tumpi
alexiaintr-adevar la deserturile Natalie ma gasesti.Nu am pus poza aici ca sa nu le fac pofta fetelor.
Mai dar cam liniste aici.
mirelus nu mai zice ca a fost we romantic ca apii cred fetele ca am luat-o pe alte cai,desi eu sunt egoista si nu mi-as impartii iubitul cu nimeni, dar mai sti ce se mai crede apoi despre noi
au mai ramas 4 zile
stai domle k acus vad ce-ati inteles voi. we ronantic a lu' vale cu dorin

grrrrrrrrrrrr
apai nici io nu le prea am cu femeile..cred

gataaaa...muncesc

pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68443&whichpage=1" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.