Bebelusi de martie - aprilie 2005 (82)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Caramella, ce tort haios. Si ce yammi arata gustarile.
Iar Alicia e o dulcica.

Ellinia, smecherului Stefan. Imi place poza cu sapcuta pe spate. Iar tortul arata chiar foarte bine, din poza se vede cat e de gustos. Imi trimiti si mie o bucatica mica, mica ?

Adriana, dragutel Cezarica in zapada. Cat e de inalt ca parca nu prea mai incape in patut ?

Rp, si eu ca si tine, cu pitici pe creier atunci cand vine vorba de bona. Iar bunicii nu se pot angaja pe termen lung, asa ca o sa-l dam pe Mihai la cresa din mai (o sa aibe 1 anisor). Mizez si eu pe faptul ca are un organism puternic (noi nu suntem deloc bolnaviciosi, avem in casa doar aspirina, paracetamol si faringosept; adica mai avem si tuicomicina pt sot). M-am interesat deja de o cresa privata, au grupe de 6 copii, cand vine sotul din delegatie o sa mergem sa o vizitam (de interogatoriul telefonic au trecut, plus referinte foarte bune de la colegi de-ai mei). Au asistenta medicala tot timpul, iar vara ii tin in casa doar pe perioada somnului. Se spune ca daca sunt in colectivitate, isi fac sistemul imunitar mai bun. Oricum nu asta e motivul pt care-l dam la cresa, dar vreau sa spun ca nici nu trebuie sa te stresezi foarte tare. Indiferent daca-l dai la cresa, la gradi sau la scoala, tot va lua ceva virusi. Daca va fi mai mult bolnav decat sanatos, atunci o sa-l mai tinem un an acasa, dar sper sa nu fie cazul.

Mamacita, noi avem ghetute cu talonete pt exterior, iar in casa il tin fara papucei. Mie dr mi-a zis sa-l tin si-n casa incaltat (exista sandalute cu talonete, inalte cu bretele care sa tina glezna) , n-am ascultat pt simplul fapt ca Mihai se mai aseaza, mai marge in 4 labe, iar in picioruse, etc,etc, iar cu papucei nu mi se pare ca i-ar fi asa de comod sa se miste in toate felurile. Stiu ca in SUA se recomanda ca mersul sa fie invatat fara papucei. Pe de alta parte, daca se obisnuieste fara, poate va face nazuri atunci cand e incaltat - unii asa patesc.
Cand am intrebat ortopedul de platfus (sotul meu are si ma gandesc sa nu-l mosteneasca), nu mi-a zis nici sa-l tin incaltat toata ziua, nici sa-i fac masaj. Doar un control dupa 1 an, atunci cand va merge bine. Si abia dupa aceea, se iau masuri in caz de necesitate.

Dana si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Nika si al meu e foarte sociabil, e cel mai fericit cand e casa plina.... si cand vede copii... dar cand se vede afara.... se strica toata vraja... merge singurel pana iesim din scara...apoi.... gata... dar ne invatam noi...

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

Buna dimineata!

caramella frumoasa printesa,frumos tortul,aspectuoase pregatiri(se vede ca te-ai muncit,nu gluma!!) si frumosi voi,toti! Ma bucur ca iesit bine petrecerea!
ellinia tare scump Stefan. Ultima poza m-a dat gata! Da mai! Are un anisor! Ce repede a trecut timpul. Niste frumosi toti!
adriana ce frumos sta langa carucior!!!!!!!!!!E asa de dulce!Infofolit in ultima foto mortal! Si ce dragut bea lapticul in patut! Si Brien isi tine sticluta de lapte.Cu cea de apa mai mult se joaca.Trage de tetina,o intoarce pe toate partile si se uda de numa'-numa'. Ei,cu laptele nu face asa.De ala are nevoie,sa-l hraneasca.

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Cenia, felicitari pentru primii pasi.

Vad ca la voi deja mancarea este fooaaarte diversificata. Eu tot la supa si la pireu de legume din supica am ramas. Am facut odata pireu de cartofi, dar nu mi-a placut deloc cum a iesit, parca era lipicios, nu stiu cum sa zic. Oara din cauza ca am folosit blenderul ? Sau din cauza carnitei cu care l-am amestecat ?
Eu acum incerc sa-i dau legume zdrobite cu furculita, nu-i place, daca sta ceva pe limba sau pe cerul gurii, scoate limba pana sub barbie, de mi-e tot timpul frica ca ramane fara ea. Mi-e foarte greu sa-i schimb consistenta mancarii, am doar week-end-ul la dispozitie. Am descoperit duminica cum sa-i fac mancarea ca sa o accepte, am lasat instructiuni la soacra si ieri nu mi le-a urmat. Nu vrea sa lase flamand copilul. Azi am insistat din nou, i-am lasat si un borcanel Hipp in caz ca Mihai face greva foamei, dar nu sunt convinsa ca nu va face la fel. Asa ca maine poate o sa-mi iau pauza la pranz ca sa-i dau eu de mancare ca alfel nu mai progresam deloc.

Dana si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

fetelor a iesit spanacul superrrrrrr...daca eram la legume papam si io ...dar imi fac si eu peste cateva zile

Ellinia am vazut motzatul ...ce scuuump e...si chiar ca e baiat de baiat si mareeeee...sa va traiasca

ati vazut ce ninge si e viscol.....

Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Am vazut pozele cu cei doi motzatzi

Caramella...ce de bunatati...si tortul a fost super!Iar de Alicia ce sa mai zic, o scumpa!.Pot sa te rog ceva?Sa imi spui si mie ce rulada e aceea, din poza 11, ca arata taaaare bine...si sii eu acum culeg tot felul de idei pana in 15 aprilie

Ellinia vazut si baiatul de baiat al tau!Ce mare si dragut e!Si sa stii ca tortul nu arata turtit deloc!Sunt sigura ca a fost yummmiiii

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;30/st/20060415/e/Ale%27s+first+birthday/dt/7/k/05eb/event.png

Mergi la inceput

Adseana citind mesajul tau mi-am adus aminte ca parca intrebai de ceaiuri ... sper sa nu gresesc...... eu am citi despre ceai verde sa se bea la cure... si nasa-mea a zis de ceai de papadie...

si parca Alexandra nu mai vroia lapticul seara...? ca nici al meu copil... cu chiu cu vai... si pacalit sa mai ia si dupa ce il adorm seara... se aduna de 150 ml..el care pana acum... termina intr-o clipa 250 ml... si cu cereale 3 masuri.... sper sa isi revina...

felicitari cenia pentru mergaretz.

Poze

Mergi la inceput

Asa e Nino nu mai vrea laptele nici dimineata, nici seara...incerc sa ii dau mai mult iaurt, branzica...dar...
mi-e frica de faptul ca nu ia suficient lapte intr-o zi.PAna acum macar a baut 400 ml de lapte (200 dimineata si 200 seara), dar mai nou, foarte rar, bea numai max.150 o data pe zi.Nu stiu ce sa mai fac cu ea, cum sa o pacalesc, ca indiferent ce ii pun in lapte, nu il bea.Am schimbat deja si laptele, am incercat vreo 4 feluri...dar nimic.
Mersi pentru ceaiuri!

Cenia felicitari mergaretzului!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;30/st/20060415/e/Ale%27s+first+birthday/dt/7/k/05eb/event.png

Mergi la inceput

Adseana daca nu se supara Caramella ca raspund eu... si daca nu ma insel... cred ca e vorba de o rulada de cascaval... de pe culinar, pe forum la retete in imagini.... sa speram ca puii nostrii vor reveni la obiceiuri mai bune.... noi inca mai bem dimineatza cam 200 ml maxim...

Poze

Mergi la inceput

Nino mersi!

Mergi la inceput