Bebelusi de martie - aprilie 2005 (82)
Raspunsuri - Pagina 7
andrruzza spune:

caramella, ti-am admirat printesa, foarteee frumoasa, o dulcica. Fain si tortu' ala
. Si tot, se vede ca ai muncit!
ellinia, si voi sunteti foarteee frumosi, baiat mare Stefan. Nu se vede tortu'"turtit", dar se vede ca a fost buuuuuuuuun
adriana, l-am vazut si pe Cezar cel frumos in zapada. Isi tine biberonul singur? E tare scump!
Sunt asa frumosi, reusiti copilashii astia ca nici nu stiu ce sa mai zic!![]()
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
rrox3 spune:

Noi avem niste pantofiori din Olanda si ghetute din Germania acum. Cele din Olanda nu au taloneta, cele din Germania au una mica de tot. Sincera sa fiu ma indoiesc ca-i necesara. Toti copii pana pe la 2 ani au platfus aparent, din cauza pernutelor de grasime
si e absolut normal sa aiba. Nu vad cu ce-i ajuta taloneta. Am ascultat si un foarte bun ortoped pediatru, dr. Jianu, vorbind despre acest aparent platfus si a insistat omul sa lasam copii in pace, sa nu intreprindem nimic ca sa-l corectam.
In casa nu o s-o incalt deloc, poarta doar sosete. Acum invata sa mearga si cel mai bine invata desculta. Si oricum, nici eu nu suport sa ma incalt cu ceva in casa, ma simt mult mai bine desculta. Nici macar papucii nu-i folosesc, desi am cateva perechi.
In cartea mea scrie cam asa despre incaltarile unui mic mergaretz: "The best shoes for a new walker are no shoes. Doctors have discovered that the feet, like hands, develop best when they are bare, not covered and confined; walking barefoot helps buid arches and strengthen ankles."
Si criteriile dupa care sa fie alese sunt: talpa flexibila, "low cut" adica scurte, nu care sa-i tina glezna, fete poroase si flexibile, talpa care nu aluneca, fara toc, spatele pantofului ((in spatele calcaiului) tare, putin largi, forma standard (nu cu varf ascutit, etc). La toate astea sunt scrise si argumente, dar mi-e cam lene sa le copiez si pe alea. ![]()
Mi se par de bun simt. Eu asa am tratat-o si pe Mariuca si e absolut OK fata mamii. ![]()
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si
Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
NIKA spune:
ellinia Foarte dragutze pozele de la mot, cred ca a fost o petrecere reusita..![]()
![]()
rrox3 mersic de informatii...cred ca asa ar trebui sa nu poarte nimixc in casa..dar sa stii ca merge mai bine daca e incaltata...are mai multa stabilitate ( merge de la 10 1/2 luni..
)...nu stiu ce sa spun...probabil ca o sa-i iau pentru afara cu taloneta pentru ca in carut nu mai sta ..
pupici
ionela_r spune:
Buna dimineata mamici
S-au trezit piticii?
Acum Dora doarme si ma uit si eu la pozele sarbatoritilor. Toate si toti sant frumosi.Sa fie sanatosi si cuminti.
Pupici
Ionela si Dora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE PROASPETE CU DORA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos
ellinia spune:
Multumim mult pentru aprecieri Nino, Andruzza, Nika! 
Mamacita sa-ti traiasca flacaul de 10 luni! Cu intarziere!
Eu l-am incaltat pe Stefan, de fapt incerc sa-l incalt de vreo doua zile dar nu vrea deloc. Papuceii sunt si cu scai asa ca se asaza in fund si ii scoate. Mai ales pe dreptul. Nu ii place deloc incaltat. Si aici parerile sunt impartite, asa ca, cu atatea argumente pro si contra nici nu stii cum e mai bine...
Noi inca n-am facut vaccinul. M-am luat cu una, cu alta si am uitat complet de vaccin. Noroc ca am citit la Nino...Trebuie sa sun doctora sa vad cand il facem.
Andruzza felicitari megaretzului!
Si felicitari tuturor mamicilor care au pitici vorbitori! Noi suntem mai lenesi, in afara de mama, dada, papa, baba nu prea spune chestii inteligibileStie sa-ti dea jucariile cand i le ceri, stie de "nu ai voie", executa diverse comenzi (ce aiurea suna
), dar cam atat. Tot nu vrea sa arate nasul sau sa dea pup oricat m-as tine eu de capul lui. Si la capitolul dinti tot la fel stam, avem numai patru. Acum se mai pegateste un nou rand, ca la noi asa a fost, o data la 3 luni, la 7 , la 10 si acum cat de curand. A devenit foarte agresiv, musca tot si sta numai cu mana in gura. Sper sa scapam mai repede!
Nino si noi ne trezim foarte des noaptea. La noi e sigur de la dinti. Ma gandesc ca pe Alex il chinuie vreo maselutza. Sau e prea devreme? Ca dinte are destul de multi, nu?
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
ninocikap spune:
Ellinia asa e, e posibil sa fie vreo maseluta.. ca dinti avem destui... 8 bucati...![]()
Sa stii ca al meu e si mai lenes... acuma reinceput sa zica tata, dada, baba... dar in nici un caz cu adresa.... cand vrea el... si daca ma apuc eu sa ii cant... incepe si el sa bombane ceva pe acolo.. nu pot sa reproduc exact... chiar incepusem sa imi fac griji cand am vazut atatia bebelusi vorbitori pe aici... ca o fi ceva cu al meu... sotul zice sa las copilul in pace...
Si alex il apuca cateodata descaltatul.. prin camere il mai las doar in sosetute... dar pe hol si in bucatarie am gresie asa ca trebuie sa ii pun ceva in picioare..
Nika si al meu cam tot asa a inceput sa mearga... prin casa zburda de-a dreptul.... dar afara nu vrea... se intoarce spre mine sa il iau in brate..
ii place afara ...dar inca nu pe jos... probabil se sperie... Vad ca domnisoara ta e mai curajoasa decat cavalerul meu...![]()
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
cenia spune:
SAlutare dragi mamici, dupa ce ca am absentat atitcind am vrut sa intru... nu a mai mers nici site-ul. Sunt atit de multi pitici care trebuie felicitati si mamici deasemnea!
vroiam sa ma laud cu puiul meu David care la 10luni si jum a facut primii pasi nesustinut! l-am filmat si ma bucur nespus. trebuie sa stau dupa el, caci ii place sa mearga si chiar sa alerge. cei care au mai multi copii, mi-au spus sa il port incaltat prin casa daca vreau sa mearga mai repede, papucii sa aiba sustinere la spate, si talpa sa fie flexibila, am gasit niste papuci chinezesti f buni, nu sunt de piele, e adevarat dar sunt buni cu o singura exceptie, ca transpira cu sosete groase.
am cumparat scaun de masina de la kids en sitz o firma germana de la bebelusul.tau a costat aproximativ 1 830 000 lei,am comandat impreuna cu aparatori pt priza . scaunul e f bun, l-am probat am mers cu bunicu cu masina, dar nu a fost si el de aceeasi parere , vroia mereu sa plece sa coboare ,nefiind obisnuit.
gata va las si va pupam
Cenia si DAvid
NIKA spune:
ninocikap da e tare curioasa...foarte sociabila , vrea sa merga la toti copiii...hehehe...asta daca are succes...
lasa ca o sa inceapa si al tau cat de curand...vedem noi ce ne asteapta...
adrianafedorca spune:
andrruzza il tine numai pe ala de apa, care e mai mic ,il las in patuz si cand are chef bea singur, dar mai mult se joaca , se stropeste trage de tetina cu dintzii...
nici eu nu-i pun incaltari in casa decat cand il pun in premergator si merge si pe gresie,are niste opincute de la m&s f usore ,
in rest sta in ciorapei si merge mult mai bine asa
ati vazut ce ee afara? cica azi si maine frig rau... d joi cica se incalzeste...doamne ajuta...ca nu mai rezist in casa prea mult ...
Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005
Cezar,minunea mea
adrianafedorca spune:
am uitat sa va zic de meniu
ii fac spanac acum, sunt tare curioasa daca-i place , si ii pun si un pic de usturoi...vreau sa-i fac si urzici , daca au aparut....
Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005
Cezar,minunea mea