Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari-110

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

quote:
Originally posted by Tabitha

Avalon: eu zic asa: trei dintr-o lovitura: hsg, IA si sarcina. Te prinzi???

Tabitha

Si maine e o zi

Zau ca m-as prinde...
Vaz ca-ti faci probleme cu temperatura si nu stiu de ce... de ovulat ai ovulat, nu? Atunci, zi ca Miro 'daca vrei sa fii insarcinata poarta-te ca si cum ai fi'! Si eu zic ca esti!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

si io...si..io...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

buna seara fetele mele luptatoare,
inca o veste buna pe ziua de azi. Am tot facut la calcule pe diferite site-uri si am constatat ca voi naste aproape de ziua mea. mama ce cadou imi fac ....
Asta sigur e copil din dragoste: ovulatia de Sf. Valentin, testul de Dragobete ... hi hi hi

Am creat un album nou si va invit sa-mi vedeti testele deocamdata ... ca burtica ... mi-e si rusine sa zic ... dar o am de pe la 18 ani. Asa zicea si al meu iubi: tu draga mea esti gravi in luna a 4 de cand te stiu.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Hello fetelor.

N-am mai intrat cam demultisor, dar nu v-am uitat! va citesc mereu si va pe toate!!

Miro, FELICITARI ! sarcina usoara si multa sanatate! mare bucurie am avut cand am citit vestea!!!

Eu sunt bine, mai mult pe la FIV , ca pe-acolo ma doare , in pregatiri...probabil ca dupa 15 martie o sa stiu mai multe.

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Buna dimineata fetele,

In primul rand Mirona scumpa, felicitari pt reusita, o meriti din plin.Iti doresc o sarcina usoara si un BB sanatos.
Eu am inceput saptamana cu stangul de pare. Azi dim al meu sot cand a iesit din parcare cu spatele a dat intr-o masina parcata pe trotuar si i-a spart bara aluia.Alti bani, alta distractie. Si ca sa fie tot tacamul plin, se pare ca luna asta temperatura mea baza nu vrea sa urce mai sus de 36.8 desi sunt deja in ziua 18 a cm. Ovulatia nu stiu cand a fost exact, ba in ziua 11 cand am avut 36.4, dar daca imi pun la socoteala si mucusul fertility zice ca am ovulat in ziua 13 la 36.6...deci va dati seama ca sunt in ceata totala.
Ata ete..in loc sa fie din ce in ce mai bine, la mine e din ce in ce mai rau.
Va pe toate si sa aveti o saptamana mult mai buna decat mine.

Ata ete...va doresc o saptamana mult mai buna decat a mea

Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

andicu io
Cristina da mana nu esti singura la mine toata saptamana am mers pe"Toate mi se intampla numai mie" si era o sfoara asa subtireee

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Liana30, nici nu stiu ce sa mai zic. Eu ma consider o persoana puternica si rar intru in butoi si daca intru ies in sec 2, dar acum sunt deja in pragul unei despresii si mi-e teama ca de data asta nu o sa pot iesi chiar asa de usor.

Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Ha! Tabi, pai cum i-ai spus tu lui Avaln am facut eu luna asta!
HSG, histeroscopie, CM, ISA dubla si...pe 9 martie test pozitiv! sper din suflet sa fie unul, doi !

Bafta multa si tie!

Pupici, Ingeras

Mergi la inceput

Miro! felicitari!!!! sa dea Dzeu sa fie intr-un ceas bun si sa te simti bineeee!

Pupicei, Ingeras

Mergi la inceput

Fetelor, prietena mea care v-am spus ca a ramas gravi din prima, din joaca, a trebuit sa faca chiretaj astazi, pt ca sacul embrionar nu avea ecou...imi pare atat de rau pt ea...
Am fost acum la o tigara si m-a anuntat o colega ca a ramas gravi, e in 2 luni :)

Pupici, Ingeras

Mergi la inceput