Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari-110

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Buna dimineata fetelor,
Vaaaiiii ce de zapada...e iarna in toata regula exact de 1 Martie.
Mishule, nu fi suparata scumpa.Ramai aspiranta optimista si ai sa vezi ca vine barza si la noi curand. Saracele berze cred ca sunt blocate "in trafic" din cauza zapezii si de aceea isi fac aparitia un pic mai tarziu
Galinarodoca, felicitari pentru primii pasi al lui Serbanica.
Melutzica un pentru fata optimista.
Mirona ma bucur tare mult ca esti bine.Eu as veni cu tine la mamici de nov-dec, dar barza mea inca sta pe ganduri daca sa isi faca curaj sa vina sau sa mai astepte inca putintel
Va pe TOATEEEEE

Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada28 spune:

Fie ca primavara ce incepe astazi sa ne aduca la toate ceea ce ne dorim mai mult : Un bebe, simbolul dragostei si bucuriei pe pamant.O primavara minunata tututror fetelor de pe DC

Mada28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Multi multi pupicei pentru toate fetele!!!!!!

A venit primavara!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Am intrat si eu sa va salut si sa va doresc o primavara cum n-ati mai avut pana acum, plina de bucurie si soare si reusite! Si pentru fiecare fulg de zapada cazut ieri, va doresc cate o raza de speranta!
Eu am fost ieri la medic si mi-a recomandat HSG, Testul papanicolau si colposcopie...Si mai scrie pe hartia aia endovag ziua 4, dar eu asta n-am auzit cand a zis...eram ametita, cred...Oare sa sun s-o intreb? Daca mi-a facut in z2, o vrea sa-mi faca si in z4? Voi ce ziceti?
Mi-a zis ca totul pare normal, dar se poate sa fie vorba de niste polipi...naspa...tre' sa ma documentez acu' si pe tema asta...Stie cineva ceva despre polipi?
Tabi, asa te vreau, gravidutza plina de speranta! Ai perfecta dreptate cu prezumtia de burtica cu bebic , sa stii ca si mie mi-a trecut prin ca chestia asta la un moment dat.
Mishu, nu dispera si fugi departe de orice obiect care seamana cat de cat a butoi!!...E greu acum, dar vine o alta luna...Haide, cum sa ne lasi tocmai tu?...
Haideti, capul sus, va vreau vesele pe toate azi! Ce daca e iarna afara? La noi in suflete sa fie primavara!
Eu ma apuc de documentat si de invatat pentru examenul de azi, dar raman aproape!
Mi-am ales 3 martie de ziua babei, sa vedem cum mi-o fi anu', desi la cata zapada e....
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Neata, fetele, si sa aveti o primavara frumoasa! Azi e baba mea...1 martie, cam friguroasa, dar insorita!

Melutzica, nu iau mama nimik, poa' sa se supere doftoroiu' pe mine, e corpul meu si cu hormonii nu te joci, decat daca ai probleem serioase... Ori io stiu ca n-am (decat poate la cap) asa ca merg pe ovulatie naturala, ca si pana acum. Am renuntat la orice fel de tratament deocamdata (naturist sau ne-naturist), pana fac analiza prolactinei, ca nu vreau sa fie influentat rezultatul in vreun fel... Histeroscopie nu fac, deocamdata merg pe laparoscopie. Din pacate, cum va ziceam ieri, dr. nu ma poate opera luna asta, asa ca mai aman un pic. Asta e, poate asa a fost sa fie...
Bafta multa, saptamana viitoare la histeroscopie!

Adelamaria, nu stiu ce sa zic de polipi, decat ca nu-i ceva grav, dar trebuie scapat de ei. Prietenei mele stiu ca i-au descoperit cand eram prin anul 3 de facultate polipi... din cate imi aduc aminte parca nu i-au cauterizat, ci cred ca a facut un tratament naturist. O sun diseara si o intreb, si iti zic ce am aflat Oricum, tin sa-ti zic ca are o bebita, deci nu i-au creat probleme cu fertilitatea

Va pupicesc cu drag!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

La multi ani frumoase endometriste si aspirante la titlul de mamica!
Va doresc o primavara cat mai frumoasa, numai cu bucurii si impliniri!
Haideti sa ne incarcam cu energie pozitiva sa fim pregatite pentru momentul cand va veni la noi!
Va pup pe absolut toate!

Speranta moare ultima!

Cununia noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

La multi ani si o primavara cat mai frumoasa!! Va pup pe toate si va tin pumnii sa vi se implineasca visul de a fi mamici.
Eu una incerc sa ma detasez de tot si de toate. Am renuntat pt moment la ideea de a avea un copil. De asta m-a convins sotul meu. Am fost destul de oarba ca sa nu imi dau seama pana acum ca nu vrea bebe si cred ca nu va vrea nici in viitorul apropiat. Macar de ar avea tupeu sa imi spuna in fata, nu sa ma minta cu fraze de genul: un pic mai tarziu ; sau cand vrei tu, sau ma doare capul; sau vreau sa ma uit la film si alte scuze de acest gen. Punctul culminant a fost aseara, cand de alfel m-am si hotarat sa iau de la urmatorul cm anticonceptionale si sa nu mai sper. Era o emisiune pe discovery cu o femeie care intrase in travaliu. Reportajul respectiv arata pas cu pas ce se intampla, si cum trebuie procedat. Nici macar nu m-a lasat sa ma uit si eu, a inceput sa tipe ca ce imi trebuie mie din astea si de ce ma uit, ca pe el nu il intereseaza si sa schimb canalul ca sunt alte lucruri mai importante de vazut nu bazaconiile astea. Asa ca........... am tras concluzia ca de 2 ani ma lupt cu morile de vant si nu are sens sa mai sper la nimic. Probabil ca si de asta a refuzat sa isi faca spermograma si s-a purtat ca ultimul om anul trecut in vara (nu stiu daca va mai aduceti aminte, dar eu nu pot uita). Eu o sa mai intru pe la voi sa vad ce mai faceti si sa va tin pumnii, dar pt mine nu cred ca mai este ceva de facut.
Oricum toata tensiunea asta din ultimii ani m-au stors de puteri ca pe o lamaie. O sa incerc sa ma gandesc mai mult la mine, la cum vreau sa arat, la ce vreau sa fac, si apoi om mai vedea ce va fi.
Va pup si va iubesc pe toate. Nu stiu ce as fi facut daca nu aveam suportul vostru. Cel mai greu imi este ca nu pot vorbi cu cineva, ca nu am si eu pe umarul cui sa plang. Pana si sora mea ma acuza ca am exagerat si ca este numai vina mea. Numai voi intelegeti prin ce trec si stiti cat este de greu, dar pt mine s-a terminat. Am ajuns la punctul mort si nu mai pot merge mai departe. De adoptie nici nu poate fi vorba, asa ca voi ramane numai cu bebe al meu in gand si cu visele mele.
Sa aveti grija de voi.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Martisorul e funia zilelor, saptamanilor si lunilor anului adunate intr-un snur bicolor, simbolizand iarna si vara, facuta cadou la 1 martie.

Primiti primavara in viata si in suflet... deschide-ti aripile si incearcati sa zburati... inchideti ochii si incearcati sa visati... nu-i asa ca e minunat?

.Din zapada argintie
Ghiocelul s-a ivit,
Tusind, el e tare grabit
Ca are de dat de veste
Ca-ncepe un anotimp de poveste.

Trece din casa in casa,
Pune viorele in vaza,
Zambeste din zori pana seara,
Da frau liber la soare
Ca sa ne bucure iara.

........

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

caty imi pare sincer sa aud asa ceva..credeam ca s'a rezolvat probleba din vara...offffff...stiu ca e greu...eu sunt aici si iti ofer umarul...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Catalina, imi pare rau... Nu inteleg cum poate fi atat de insensibil... Asta asa, pe post de martisor... Aveam senzatia din ce povesteai ca, desi nu prea erati deloc pe aceeasi lungime de unda cu , tot el era cel care se bosumfla de fiecare data cand iti venea CM-ul sau il anuntai ca testul e negativ... Poate il necajeste ceva, sau e speriat... sau pur si simplu e egoist, nu stiu ce sa mai zic. Eu sper ca tu sa ai puterea de a merge mai departe, cu bune si cu rele, si de a te bucura de viata asa cum este. Sincer, in locul tau eu nu as lua AC, (eventual doar i-as zice lui ca iau) si poate Dumnezeu nu doarme... te va ajuta sa devii mamica in ciuda toanelor dumnealui... sunt sigura ca s-ar bucura si el mult, chiar daca acum face fitze. Eu te si iti doresc un inceput de primavara care sa-ti aduca implinirea si intelegerea pe care ti-o doresti...

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput