Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari-110
Raspunsuri - Pagina 11

Tabitha spune:
Noutati? Azi TB 37,0. (olteanco, nu ma bate) Liniste si pace in rest. Sper ca de la voi sa primesc mai multe vesti bune. Va pup si fie ca ziua de maine sa ne aduca cate un martisor drag tuturor, chiar daca va fi un pic intarziat (ca poate vine mai prin mijlocul lunii, nu-i asa, fetelor ce asteptati ceva rezultate?)

asi spune:
Cristinna cand aflu ceva iti spun.Pretul e mare cam 500 eur dar conditiile sunt de 4*.
Fetelor eu deja mi-am luat cadoul(un inel cu un fluturas si o bratara) de 1-8martie si mi-am pus si baba in 7 martie.
Acum astept primavara ca bebe nu cred ca vrea sa vina.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

ingeras26a spune:
Asi...esti mortala
Cred ca mai repede vine bb, decat primavara! Tu nu vezi ce-i afara???
Sa porti sanatoasa ce ti-ai luat si sa fii frumoasa!
Pupicei, Ingeras

Cristinna spune:
Asi mercic. Zi-mi si mie cum e cu alegerea babei ca eu habar nu am
Si eu am un cadou de 1 Martie de la sotul: a inchiriat o cabana la Borsa si mergem de vineri pana duminica.
Cristinna

Tabitha spune:
mama, ce cadouri frumoase: sejur la cabana, inel, bratara... La mine o sa vina un altfel de cadou, unul peste vreo 9 luni... Va doresc si voua acelasi cadou (adica acelasi tip de cadou, nu chiar acelasi cadou) cat mai repede.

asi spune:
Ingerashule multumesc.
In aprilie implinesc 7 ani de cand il astept pe bebe la mine in burtica.Asa ca mai repede vine primavara
Cristina in intervalul 1-8 martie iti alegi o zi si se spune ca asa iti va fi anul cum e ziua respectiva.Fierbinte cadou!
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Cristinna spune:
Tabi zici :"La mine o sa vina un altfel de cadou, unul peste vreo 9 luni... Va doresc si voua acelasi cadou (adica acelasi tip de cadou, nu chiar acelasi cadou) cat mai repede".- ce sa inteleg eu de aici?..ca esti garvidutza???? si eu nu stiu nimic?
Cristinna

Tabitha spune:
Cristinna: pana la proba contrarie sunt insarcinata. Am zis, am zis! Asa cum exista prezumtia de nevinovatie, asa exista si cea de sarcina. Pana nu vin rushii, sunt cu bebe la purtator. Dupa aia mai vedem. Serios vorbind, dat fiind ca trompele imi sunt desfundate (cine stie de cand or fi fost infundate) si ca am facut prima IAD, am toate sansele sa cred ca sunt insarcinata. Iar daca diagnosticul meu se confirma, dau de baut tuturor, in funtie de stare: suc la cele insarcinate, alcool sau ce vor ele celorlalte. Deci, da, sunt insarcinata! Si la fel ca mine sunt ingeras, Liana si... am uitat pe cineva, dar nu retin pe cine... Nu va suparati pe mine, dar femeila insarcinate stau prost cu memoria

ingeras26a spune:
Tabi, daaa! sunt de acord!
Asi, cine stie? cum ii spuneam si lui Tabi, minuni sunt la tot pasul, chiar daca noi nu stim...
Cristinna, ti-ai ales baba? Pune-o cat mai departe, ca poate se face frumos afara! eu o am pe 7 martiein fiecare an!
Pupicei, Ingeras