Bebelusi de mai-iunie 2005 (65)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neata si de la noi.

Noi suntem super bine.Numai ca eu dorm din 2 in 2 si de atata oboseala parca sunt un pic robotel.
Toata lumea a scris cate ceva iar eu am citit in diagonala si deci nici nu stiu ce raspunsuri sa va dau.

Cu papuci si aici sunt scumpi de la 35 de euro in sus.

Ma duc sa mai beau o cafea sau daca nu un capucino ca nici numai imi simt capul de oboseala.

Marinica mamica de Marutica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Continuare la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70097" target="_blank">Bebelusi de mai-iunie 2005 (66)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

LA MULTI ANI Paul,Maya Ilinca si Serban!

Training pants-ar fi cam ca aia nr. 5 Let's Go de la Pampers. Dar pe siteuri americane zicea de chiloti absorbanti care ii poti spala si refolosi.
Normal ca voi folosi si eu de la vara chiloti de bumbac si mult curent pentru masina de spalat.

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Andreea si eu de la voi iau Humana...au sediu pe Iuliu Maniu nr.13...acuma si daca se scumpesc asta e...o sa creasca si alocatia la copii sa se suporte diferenta...

Astia cu vremea pe urmatoarele zile sunt de-a dreptul nesimtiti cica o sa ninga...pai si eu cum naiba mai plec ca mi-e o frica de mor...nu stiu de ce cand am copii cu mine parca am senzatia ca toti intra in noi...si stau cu sufletul la gura pana la destinatie... oricum cand ajung acolo nu-s buna de nimic de parca as fi mutat muntii...

La petit I si La petit II ,In tara piticilor
Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Neata, mey! dar ce logorita ati avut de aseara pana azi!
Azi-noapte, dupa ce m-am bagat in pat mi-am dat seama ca nu i-am raspuns lui GabiT, asa ca primul gand a fost sa ajung la birou si sa-i spun ca Ana mai musca din cand in cand, adica suge ce suge si apoi isi scoate brusc tzitzi din gura. Au fost vreo 2 ture cand am vazut stele verzi, dar acum vad ca s-a mai potolit. In orice caz, musca doar dupa ce e satula si are chef de joaca.
Bai, cine zicea de Inesuca ca a inceput munca si nu mai poate sa scrie, ia uite la mine ce mai scriu, si de acasa si de la munca, ca nu ma pot abtine. Poate intra doar asa, sa faca prezenta.
OlgaM - gand la gand cu bucurie, am masurat-o pe Ana la talpita azi-dimineata si are 10 cm. Cat despre alcool, mie nu imi placea nici inainte, fiind abstinenta convinsa, so... Dar nici eu nu cred ca are ceva daca bei cate un paharel din cand in cand. Iar daca nu ai prietene pe acolo, nu-i nimic, uite vorbesti cu noi si iti mai trece de dor. Bine macar ca ai sot intelegator care te lasa si pe tine sa respiri un pic.
Rodica - felicitari pentru performante, wow, cred ca e primul care merge singurel.
Tamar - multumim de felicitar si scrie mai des, ca uite, asa mai terminam si noi capitolul, ca la asta vad ca ne chinuim tare de cateva zile
NewMami - cum sa nu fie rau la munca. As da orice sa mai stau un pic acasa. Inca mai tresar duminica seara cand imi dau seama ca a doua zi o iau de coada, dar asta-i viata, ce rost are sa ma mai deprim.
Mygirl - bine ai revenit! Asteptam o prezenta activa si poze de la munte!
Gata, acum va las ca mai trebuie si sa muncesc putin, nu de alta, dar la pranz vreau sa ma duc cu colega mea la Universitate, la martisoare. Anul trecut pe vremea asta eram burtoase si tot asa am mers si am achizitionat niste papusele pentru fetitele noastre. Nici nu stiam pe atunci ca vor fi ele insele niste papusele. Hai ca ma apuca nostalgia. Va pup si sa aveti o zi buna!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Continuare la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70097" target="_blank">Bebelusi de mai-iunie 2005 (66)

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni

Mergi la inceput