Bebelusi de mai-iunie 2005 (65)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Robotzica si Maya are tot atat la picior, ca si Maria, deci nu este dimensiune pentru copii de 3 luni cum mi-a zis vanzatoarea aia.

Ioana-mi-am dat seama ca sunt marimi diferite, eu va intrebasem cati cm au la talpa. Felicitari pentru ridicatul in picioare!

Vad ca voi vorbiti deja de training pants, iar eu nici macar nu i-am luat olita. Aici se recomanda sa incepi dupa 1 an si jumatate, dar eu nu am de gand sa astept atat. Insa fiind dupa operatie, am zis sa nu-i ofer un stres in plus deocamdata si sa o las sa se recupereze mai intai. De fapt, eu habar nu am cand face kk. Dimineata o gasesc deja cu surpriza in pachet, iar daca mai face uneori in timpul zilei este complet arbitrar si nu prea imi dau seama intotdeauna.

Tiramisu- voi ati tot vorbit despre asta si culmea, sambata am avut invitati la masa doi italieni si unul dintre ei mi-a facut surpriza si a venit cu Tiramisu facut de el, ca la mama acasa. Foarte bun!!!!

Cele care mai alaptati, voi mai gustati o gura de alcool din cand in cand? Eu am intrebat-o pe pediatra si mi-a zis ca este OK atat timp cat nu este in fiecare zi. In Capraru zice chiar ca poti sa bei in fiecare zi un pahar de vin. Mie imi place mult vinul si trebuie sa marturisesc ca din cand in cand mai beau cate un pahar. Vroiam sa stiu daca sunt singura.

Olga si Maya (28.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamar spune:

OlgaM, si eu alaptez si mai "beau" - dar doar citeva guri de vin, ca mai mult ma apuca ameteala:). In orice caz, si eu am citit ca in cantitati moderate e OK
GalinaRodica, WOW! felicitari pentru plimbaret! grabit baiatu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Buna seara mamicute si bebei frumusei.

Uite ca am ajuns si noi sa facem strigarea la catalog dupa ceva timp. La noi toate sunt bune crestem frumusel si nu mai avem astampar. Ne place sa fim plimbati de manute prin toata casa, sa cotrobaim peste tot unde nu e voie. Ne plac la nebunie baloanele si cum vineri a fost ziua lui tati a fost nebunie curata pe capul lui Patrick. Samabata am tras un chef pe cinste pana la 5 dimineata ca doar ne permitem cu baby sitter-esa in casa (saraca mama).
Gata, din 20 martie ne facem intrarea la gradi cu 2 zile/saptamana pana la sfarsitul lui iunie de unde trecem la full time. Primele doua dati o sa-l duc in zilele cand sunt inca acasa ca sa fiu sigura ca e totul in regula si doar a treia zi va ramane singurel la gradi.

Am reusit sa citesc cate ceva din ultimul capitol, asa ca vreau sa urez noilor mamicute intrate in club un calduros Bine ati venit si numai bine micutilor.
Elisor, sper ca Bianca e bine, ca nu am mai gasit nimic scris de la tine in capitolul asta. Maine sunt acasa ca am lucrat azi si sper din tot sufletul sa reusim sa schimbam doua-trei vorbulite pe Skype. Cum a decurs intalnirea cu Alex? Bag seama ca s-au ditrat micutele. Mii de pupici scumpetei mici.
OlgaTarziuma bucur ca ati gatat in mare cu mutatul si v-ati vazut la noua casa. O sa vezi ca si Tony se va obisnui, da-i si lui cateva zile sa termine cu cercetarile. De abia astept sa vina primavara ca sa dam o fuga pana la voi si sa putem sta cu piticii afara sa se joace.
omustata, Patrick are la picior nr.2 sau 3 depinde de pantofior. Asa ca nici noi nu traim pe picior mare si are cui sa-i semene, mi-e si rusine sa spun ce nr. port.
Vad ca locuiesti in Ann Arbor, pai suntem chiar aproape ~1 1/2 h. Sarnia e chiar pe granita, langa Port Huron.
Pai ce ar fi sa punem si noi de o intalnire pe acest continent. Si ptr. ca eu sunt cam la mijloc vin si fetele din Toronto (si imprejurimi) la Sarnia si tu din cealalta directie si odata punem de-o intrunire. Ei ce ziceti mamicutelor, amatoare, se inscrie cineva? Va garantez ca nu o sa regretati nici un minutel daca vizitati Sarnia vara iar piticii o sa fie super incantati.
robotzica cucului, tzumpiloi, lasati mai ca nu e chiar asa de rau sa te intorci la munca, o sa vedeti.Dupa ce o sa va convingeti ca bebe e fericit si ingrijit cum se cuvine, nu veti mai avea nici o problema. Eu in prima saptamana am venit acasa in pauza de masa dar cand am vazut ca Patrick e super fericit si imi fac rau singura cu mana mea am incetat. Eu ma bucur ca am facut pasul asta si n-am mai ramas acasa. E bine ptr. amandoi, asa cred eu. Cand suntem acasa si in weekenduri ne dedicam lui Patrick 100 % pana adoarme si simt ca avem mult mai multa rabdare si e atat de special totul.
Ca nu mai am timp de altele cum ar fi curatenie, gatit, calcat. Who cares? Curatenie - femeie, mancare -take out iar calcat 1/luna.

M-am mai uitat in fuga la pozici si pe zi ce trece bebeii nostri s-au schimbat si sunt tot mai frumosei. Sa dea Dumnezeu sa fie sanatosi.
tuturor micutilor.

NewMami & Patrick Ryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

galinarodica,WOOOOOOOOOOOOOOW, Felicitari curajosului. Asa da, te-ai scos gata cu durerile de spate. Ca pe mine ma rupe piticutul meu, noroc ca sunt mica de inaltime.
NOAPTE BUNA tuturor, acum chiar ma duc la nani.

NewMami & Patrick Ryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Newmamimi-am dat seama ca suntem aproape pentru ca ziceai ca-ti faci cumparaturile in State. Noi la vara mergem in Romania si stam vreo 3 luni, asa ca vara asta nu ne putem vedea. Dar multumim de invitatie. Noi inca nu avem Green Card, asa ca ne-ar trebui si viza ca sa venim in Canada.

Cred ca ai dreptate cu serviciul. Si eu simt nevoia sa fac si altceva. Eu nu am nici o prietena aici si efectiv simt nevoia sa mai stau de vorba cu cineva, sa fac si altceva in afara de munca de mamica. Uneori ma simt foarte vinovata ca gandesc asa, dar am momente cand simt ca-mi iau campii. Eu am o zi pe saptamana liber (sotul meu a venit cu initiativa). Adica nu toata ziua, doar cateva ore, dar dupa asta vin acasa alt om. Ma duc unde vad cu ochii, la cumparaturi, citesc la o cafenea,orice. Parca o iubesc pe Maya si mai mult cand ajung acasa, am mai multa rabdare sa stau cu ea. Nu stiu cum simtiti voi, dar eu simt nevoia sa "evadez" din cand in cand. Pacat ca nu avem cu cine lasa copilul si atunci eu si sotul meu "evadam" separat. Tare mi-ar place sa putem sa petrecem putin timp liber si doar noi doi . Speranta mea este ca in Romania vom mai lasa copilul la socrii si ne vom face timp si pentru noi.

Loreence-i cu tine? Sper ca Delia este bine si tu la fel. Avem nevoie de umorul tau! Multa sanatate!

Olga si Maya (28.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamar spune:

hai ca azi imi depasesc orice record la scris pe Dc dar nu m-am putut abtine ca am vazut scris de baloane, si am vazut si intr-o poza a cuiva un bebe cu balon - NU LASATI COPIII SA SE JOACE CU BALOANE! (din astea normale, nu vorbesc de alea de heliu). am citit povesti groaznice cu bebei care eu "muscat" din balon, si bucatele din cauciuc li s-au dus pe git si s-au inecat/murit. An citit pareri foarte "strong" ale doctorilor de aici apropo de asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineata...

LA MULTi ANI Paul,Maya Ilinca si Serban ...sa fiti sanatosi,sa fiti frumosi si norocosi...

Ce faceti mai mamici si dragi bebelusi...?!Eu sunt obosita i ntr-un hal de nu mai stiu ucm sa fac sa ma remontez...Am avut o saptamana groaznica,cu oboseala fizica combinata cu nervi,de duminica musafiti zilnic,ma culc tarziu ca va cetuiti in prostie,si uite asa nu mai stiu ce sa fac sa ma pot odihnii pentru ca de oboseala nu mai pot adormi...
Ieri iar m-am spart in oale si cratiti si am mai trantit un tort de piscoate si niste ciuicalata ca ce-o fi...dar nu mai pot manca dulciuri ...si ce-mi pare rau...

Delia este bine...asa ca Ioana si Olga stati linistite ca aici nema probleme...mai are niste reminescente muciforme dar nimic important...in schimb iar mananca drosofila precum mimoza pudica,dar asta deja-i ceva normal la ea,laptele abia il haleste,si asta mai multe noapte...intre doua ceaturi...se taraie mai ceva ca omizile,si alte noutati nu sunt...pauza pe toate liniile...

Olga M am masurat eu de curiozitate talpita drosofilei si are 12 cm ...ea dupa numerele nostre a ajuns la 19 acuma nu stiu daca-i mult sau putin ca nu mi-am incarcat memoria cu asta...iar de preturi la incaltaminti si la noi sunt scumpe rau de tot...in banii vostri cate 30-40 $,ceea ce pentru marea majoritate sunt scumpe...
LA oala va tinem companie adica lipsa totala ...pentru ca si mie imi e o lene monumentala,pana-mi beau cafeaua si casc ochii pe forum,copilul este gata rezolvat,dar si din cauza ei ca produce mai mult in somn...

Robotica,Tzumpiloi succes in noile activitati...sa va acomodati repede...
Se pare ca sunt printre ultimele care mai presteaza munca casnica...dar si ce bine e pentru mine...dar si pentru fii-mea...Ieri am chiulit vreo 3 ore de-acasa si cand m-am itors drept pedeapsa nu m-a lasat Delia nici sa ma scarpin in nas ca era numai pe mine

Monu oai trateaza mama draga si pe ying si pe yang ca altfel se face circuitul bolii in familie si nu mai e timp...maine poimaine este mai si gata joaca....la munca frate...

Rodica felicitari pentru progres...

Gabitza asa-mi place cand vad ca mai sunt bebelusi asa linistiti ca fii-mea ...chiar incepeam sa-mi fac probleme ca-s prea "cuminti"

Andreea am vazut si eu poza cu Eric...sa mor de ras...cine-i tipa din poza?!

Anca ce-mi plac amprentele...frumoase foc

Olga felicitari pentru noua locuinta si pentru mutare...sa dea cel de sus ca Tony sa se acomodeze repede si s-i placa mai mult decat dincolo si sa te lase si pe tine sa respiri...

La petit I si La petit II ,In tara piticilor
Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Am trimis mesajul ca mi-era ca mi-o trage Delia ...o tasta si iau foc...

M-am gandit si eu la hamuri inca inainte de a naste...dar uite ca pana acuma inca nu m-am invrednicit sa-i iau...alea de chicco nu-mi plac cum arata ...sunt prea firave si asa mai bine o leg cu ata...astept sa inceapa sa mearga si oricum numai pe-afara ca prin casa se descurca si singura...
Cu pampersii chilot nu am ce sa fac ...ce se gaseste la noi este peste puterile mele financiare...pai cum naibii sa coste 430 de mii 36 de pampersi cand cei normali costa 535 de mii 70 de bucati ...sunt chiar nemernici...asta e la toamna o trec direct pe budigai din bumbac,asta insemnand ca va face la oala( cred ca visez cu ochii deschisi) si mai reduc din cheltuieli...

Elisor ce faci mama draga...iar chiulesti...uite se termina capitolul si nimic...hai spune ca-i bine totul...

Margott ...

Fran ai gasit Primii Pasi?!

La petit I si La petit II ,In tara piticilor
Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Ham-ii cumpar azi, o sa merg sa caut si de la alte neamuri, decat Chicco, dar daca nu gasesc altceva, iau Chicco. Multumesc de explicatii si pareri. Spatele meu nu mai rezista.
Serban rules-auzi, mey, deja fuge copchilul asta. Asa ceva
Papuci-Thomas imediat iese din nr. 20. Sunt scumpicei, ce sa zic, cam 25 $ au fost astia ultimii cumparati, dar ce sa-i faci. Sunt si mai scumpi decat astia, am vazut si cu 2 mil lei vechi, suma care trece de 60$.
Azi merg la coafor cu Thomas si ca merg cu domnealui, stau numai la un tuns. Dar bine ca mi-am facut si program de aranjat coama un pic.
Se scumpesc cerealele Humana, cele care dati copchiilor. Vor ajunge peste 200.000 cutia de 350 grame. Am surse sigure la o tanti care are magazin de Humane in Cluj. Asa ca eu ma duc sa fac un miculut stoc, de vreo 3 cutii, ca daca tot am informatia asta, sa o si folosesc.
Si nu numai Hiumana, se pare ca au crescut preturile importatorii cam la toate produsele pentru copii. Asa stiu eu, sa vedem daca se verifica.

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Buna dimineata si bine v-am regasit! Sa scriu si eu ceva pana nu se termina capitolul. Ne-am intors sambata seara de la munte, rupti de oboseala dupa un drum numai cu ninsoare, lapovita, mazga, polei, aglomeratie...noroc ca Alex a fost cumintica si a motzait cam tot drumul in scaunelul ei. A fost frumos, am stat cu niste prieteni care aveau o fetita de 7 luni, si faceam cu schimbul la gatit si ingrijit bb. Fetele s-au jucat impreuna (adik Alex o tragea de ce apuca si o chinuia pe saraca Sara), au facut schimb de suzete cand nu eram cu ochii pe ele, le-am tinut mult la aer curat, in zapada, pe partie...le-am urcat in varful muntelui cu telecabina, ce mai, a fost frumos da parca mai bine-i acasa. Alex e la fel de stirba, nici un dinte la orizont, dar muult mai catzaratoare si taratoare. E chin mare cu dormitul, cu ochii inchisi se catzara pe tablia patului si se balangane in picioruse pana ii zboara somnul.
Am fost pe la Eli si Bianca, dar din pacate nu prea s-au vazut fetele, prima data Bianca era somnoroasa si suparata dupa vizita la doctor si a doua oara dormeau amandoua bustean. Bianca e o fetita dulce foc, cu niste ochisori albastri superbi. Eli, multumesc inca o data ptr carutz.
Am vazut ca au aparut mamici si pitici noi in gasca noastra, le urez si eu bun venit!
Ma bucur intr-un fel ca nu a prea mers DC-ul, ca nu am prea mult de recuperat, doar 2 capitole. ma apuc acum decitit din urma. Va pup!

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput