Tinctura Branca Ursului (2)
Raspunsuri - Pagina 4

Oana_B spune:
Fetelor, dupa 3 inseminari nereusite am inceput si eu si sotul sa bem de trei ori pe zi BU, sunt in ziua 15 si cred ca m-am dereglat ca nu am detectat ovulatia pana acum si de obicei e in 13 sau 14. Sa continui sa beau? Mie la analizele din ziua 3 mi-a iesit estradiolul cam mic: 13. BU e buna pentru asa ceva? Lui ii face bine daca are probleme cu morfologia?
Si mai am o intrebare: scrie pe cutie ca a expirat in iulie 2005, mai e buna? La gust si miros nu m-a deranjat oare nu-si mai face efectul?
Oana_B

Avalon spune:
OANA, si eu tot dupa 3 inseminari nereusite. E super daca ai reusit sa-ti convingi sotul sa ia, dar te rog eu nu mai lua BU expirat, cauta sa-ti procuri alta tinctura. Daca e expirat din iulie 2005, e expirat si gata, arunca-l, rau nu cred ca-ti face, dar efect nu mai are sigur (poate de aceea nici nu ai avut ovulatie ca de obicei).
Pt tine e foarte bun BU daca ai estradiolul mic, aceasta tinctura este excelenta pt hormoni, iar la barbati face minuni, in special la cei care au probleme cu morfologia si cu mobilitatea -lor.
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Oana_B spune:
Daaaa, sotiorul e ascultator de felul lui a zis ca face orice numai sa fie bine. Avaloane una buna
si una rea
: buna ca BU merge la estradiol mic si la morfologie si rea ca ma gandeam io ca ar trebui sa nu o mai iau asa expirata. Gata o intrerup.
Uooooof si asta mi-o adusesera ai mei din ro, aici n-am gasit cat am scotocit pe net. Ma apuc iar sa caut poate am mai mult noroc.
Puuuuup multumesc mult daca gasesc vin si va spun.
Oana_B

Avalon spune:
Curcubeu, parca ti-a mai raspuns cineva pe aici... BU este bun pt buna activitate a ovarelor, pt estrogen... Daca ai nevoie de sustinere progesteronica, atunci cauta ceva pe baza de Vitex Agnus Castus, cum ar fi MASTODYNON, sau napraznic.
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

bubulina1 spune:
quote:
Originally posted by curcubeu
bubulina
Da asa este cum spui tu ,dar eue isnt dereglata de tot si nu stiu daca mai ovulez sau nu si nici CM nu am.Am vazut ca BU are face minuni dar nu stiu pe ce baza lucreaza BU??? BU este estrogenic sau regleaza toti hormonii ,stie cineva?
Problema este ca eu nu stiu cind sa i-au una si cind alta ca nu am CM si nici ovulatie.Progesteronul se ia clar dupa ovulatie..Nu stiu ce sa zic
Vitex Agnus Castus stiam ca se da pentru a stimula ovulatia parca,si cum se ia??
Deci sa continui doar BU ??
Problema mea este ca nu stiu cum si cind sa le dozez,…
Deci intrerup mararul daca am fibrom??
Mersi
Daca nu ai CM, cu atat mai mult trebuie sa-l induci prin supliment progesteronic. Eu ti-am recomandat napraznic, si de asemenea Viex ca sa te regleze. Sfatul meu este sa opresti de urgenta mararul, cu brana ursului poti continua, dar singura nu cred ca iti poate creste suficinet nivelul de progesteron ca sa iti provoace menstruatia. Vitexul este indicat in cazuri de amenoree.
nusy, poti sa iei cate 2 pastile de BU inainte de mese, este la fel de buna, dr se asimileaza mai greu decat tinctura.
Speranta moare ultima!

stuart spune:
Oana_B aici http://herbanet.vstore.ca/ ( in coltul di stg., jos, faci click pe "cum comandam online")
poti face comenzi si din afara Romaniei.
Sper sa-ti fie de ajutor!
Stu, cel buclucas
Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)

papushel spune:
Buna, fetelor!..Ajutati-ma cu un sfat...am inceput sa iau BU de vreo luna jumate, dr. mi-a recomandat, fara a face in prealabil niste analize hormonale...la initiativa mea ma voi duce sa fac analizele din z 14 si 21..dr. endocrinolog mi-a recomandat sa nu mai iau nimic pana atunic, sa nu influenteze rezultatele..insa eu nu as vrea sa fac pauza de BU, mai ales ca, avand un CM neregulat, am oprit BU cand am vazut ca intarzie..dar, nimic, alarma falsa...si vreo saptamana pierduta in care nu am luat BU..de aceea ma gandesc sa iau in continuare...chiar daca urmeaza analizele..voi ce ziceti?

Avalon spune:
Papushel, daca vrei niste rezultate care sa reflecte exact cum functioneaza organismul tau (fara stimulente), atunci mai bine asculti endocrinologul.

nusy spune:
Bubulina1:multumesc pt.raspuns.Maine merg sa-mi iau pastile.Decat deloc,sunt bune si astea,nu? Te
nusy