Tinctura Branca Ursului (2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns curcubeu spune:

@bubulina
Mersi ,o sa-mi verific tensiunea .Chestia este ca eu de obicei o aveam normala dar de cind i-au BU numai stiu.Dac este mica o sa asociez cu maghiran.deocamdata ma simt din nou bine ,o fo fost doar o perioada in care organismul meu s-a adaptat la BU .

@carmen

Eu zic ca nu are rost sa te sperii daca a fost doar o mica singerare .Unele femei singereaza citeodata si cind ovuleaza sau la implantatie(daca sint gravidute),s-au pur si simplu cind este o modificare hormonala .Ar fi bine sa-ti i-ei temperatura in fiecare dimineata si eventual sa faci un test de bebe daca nu-ti vine CM (desi adca zici ca esti deabea in ziua 14 mai curind cred ca este de la ovulatie).
Tu ai facut toate testele de boli infectioase?? Clamidia etc...
In orice caz mai ai putin pina te duci la doctor si nu cred ca ai motive sa te impacientezi! Multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

curcubeumerci,merci de raspuns.M-am linistit putin
testele le-am facut si sunt ok.Din pacate teste de sarcina nu are rost sa fac ca stiu sigur ca o sa apara nesimtitii.Si eu m-am gandit ca poate fi tot din cauza ovulatiei.Oricum nu am sa intrerup trat. cu BI.

pupici la toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doina T spune:

Buna fetelor,

Am facut si eu in sfarsit rost de BU (mi-a trimis mama din tara ca aici nu am gasit). Am inceput tratamentul, si eu si sotul, cu 3 pastile pe zi, cum scrie pe flacon. Ma intrebam insa daca e doza care trebuie pt. infertilitate (ca pe flacon sunt trecute muuulte chestii la care e buna). Stie cineva cand se iau: dimineata, la pranz si seara, sau toate o data? Alte recomandari?
Noi suntem la al-2-lea FIV nereusit (infertilitate primara, factor masculin: oligoastenospermie + eu: col lung 5cm).
Am mai citit parca si ca nu e bine sa o iau tot timpul, insa in afara de situatia in care as fi insarcinata (ceea ce nu cred ca va fi cazul pe cale naturala date fiind "antecedentele"...) mai exista si alta contraindicatie?

Si mie mi s-a parut ca am tesiunea scazuta de cand iau BU (dureri de cap, stare de oboseala, etc.) dar nu stiu sigur. O sa imi iau un tensiometru...

Inca ceva: e de presupus ca BU regleaza CM. La mine chiar si dupa 2 FIV-uri a fost relativ regulat. Insa acum, de cand iau, prima data mi-a intarziat cu 2 zile. Sa fie de la BU sau nu are nici o legatura?

Puteti sa ma jutati si pe mine cu un sfat? Multumesc.
Numani bine tuturor.

Doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edyna spune:

Fetelor, vreau si eu sa incep un tratament cu branca ursului, ba chiar mai mult, mi-am convins si sotul, dar nu pot gasi aici decit planta uscata. Am facut eu singura tinctura, adica va fi gata in 2 zile, dar nu prea am incredere in ea si as vrea sa o cumpar, preparata de specilisti.

In 2 saptamini merg pentru o zi la Timisoara, va rog foarte mult daca imi puteti spune cineva unde exact as putea-o gasi in Timisoara.

va cuprind si va doresc la toate rezultate cit mai bune si mai apropiate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilicica spune:

Buna! Si eu sunt in a doua luna de BU si a doua luna de polidin, primele 5 zile cate 2 fiole de polidin, ciclul mi-a venit fix la 26 zile.Am luat BU pana la ovulatie, iar de la ovulatie am luat Tinctura de muguri de zmeur pana ce mi-a venit ciclul. Luna asta am inceput ieri cu polidinele, BU si de azi o sa iau si Tinctura de marar, am vazut ca este buna pentru endometru. Tinctura de marar se ia numai pana la ovulatie sau toata luna? astept raspuns de la fetele care au mai luat.
Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Lilicica, tinctura de marar se ia pana in ziua 21 a CM.
Doina T, depinde cand ai ovulat luna asta. Daca ai avut ovulatia mai tarziu, este posibil sa fii intarziat din cauza asta.

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Buna feleor!
Am si eu nevoie de un sfat.Sint pe BU de 24 de zile ,pentru declansarea cicluli(am inteles ca se ia continu) ,eu nu am mai avut ciclu din decembrie.Am inteles ca se ia cu tinctura de marar si am inceput sa i-au si tinctura d emarar de vreo 10 zile dar acum mi-am dat seama ca scrie sa nu se ia cu prudent ain caz de fibrom.Eu am un fibrom mic si ma gindesc camai bine opresc tinctura de mara ,sa nu ma risc ! Voi ce spuneti??
Inca nu simt ca mi-ar venii ciclu ,nu am sinii umflati..Oare cit dureaza pina imi vine ciclu?? Oare BU regleaza si progesteronul?? Ca am inteles ca dupa ovulatie in general se intrerupe,dar eu cum nu stiu cind ovulez i-au mereu..
Exista si altceva care se poate lua ca s aam progesteron?? Sa intreup oare BU un timp??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

curcubeu, eu stiam ca mararul este supliment estrogenic, nu are legatura cu progesteronul. Asa scrie si pe prospect. Pentru supliment progesteronic naturist, iti recomand ceaiul de napraznic si tinctura de muguri de zmeur. Pentru reglarea balantei hormonale estrogen/progesteron iti recomand Vitex Agnus Castus, nu stiu sub ce forma se gaseste pe la voi. Da o cautare pe Google si o sa gasesti mai multe detalii.

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

bubulina
Da asa este cum spui tu ,dar eue isnt dereglata de tot si nu stiu daca mai ovulez sau nu si nici CM nu am.Am vazut ca BU are face minuni dar nu stiu pe ce baza lucreaza BU??? BU este estrogenic sau regleaza toti hormonii ,stie cineva?
Problema este ca eu nu stiu cind sa i-au una si cind alta ca nu am CM si nici ovulatie.Progesteronul se ia clar dupa ovulatie..Nu stiu ce sa zic
Vitex Agnus Castus stiam ca se da pentru a stimula ovulatia parca,si cum se ia??
Deci sa continui doar BU ??
Problema mea este ca nu stiu cum si cind sa le dozez,…
Deci intrerup mararul daca am fibrom??
Mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Fetelor, va rog,dati-mi si mie un sfat.As lua si eu BU,dar nu pot sa suport deloc sa beau tinctura.Cand apropii paharul de nas,imi vine sa vars de la miros.Daca as lua pastile BU,ce ziceti? Oare au acelasi efect ca tinctura sau sunt mai slabe?

nusy

Mergi la inceput