bebelusi de ian-feb 2005 (83)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

neata,

aseara cind scriam si eu un mesaj mai mare... hooop, se opreste curentul electric exact cind il incheiam si sa-l trimit ... asa ca reiau dar mult mai pe scurt:

Tomasa, tortul trifoi e SPLENDID, nu mai stiam unde il vazusem si pe cine sa intreb cum l-a facut... acum vad ca l-ai cumparat, oricum tb sa-mi spui cofetaria pt eu inca nu am gasit o asa scriere frumoasa in Buc, mai ales un cofetar care STIA SA SCRIE, m-am saturat de scrierile LMA! nume, de parca s-ar semna sarbatoritul dupa ce a zis LMA ... si MUUUULTE alte variante. Deci, DE UNDE L_AI PROCURAT??? neaparat vreau sa stiu! pt viitor! aranjamentul se vede ca e facut de o mina de cofetar super, scrisul nu mai zic... arata f frumos! Baiatul inginer sau arhitect sa-ti traiasca!
Multumesc pt explicatii vizavi de ce a ales de pe tava . Dumnezeu stie cum o fi! Sanato si norocos sa fie! Doamne ajuta!
distractia sarbatorii a meritat din plin!!!

Brownies a fost DEMENTIALA!!! sotul tot zice ca si fiindca a fost mai putina au apreciat-o invitatii si mai bine .

Asa e, Miha! Multumim Domnului pt tot in fiecare zi.
Multumim de complimente

pe Codrin incercam sa nu-l rasfatam prea tare, noi sintem mai cu militaria, asha... stie Patricia cam cum si de ce . dar e totusi un copil si incercam sa-i oferim ceea ce are nevoie, asa cum reusim si noi.

Amaya , sanatate multa puiului la piciorush, nici nu ma gindesc ce m-ar fi apucat si pe mine dc pateam asa ceva... cred ca faceam un scandal monstruos. Nu e posibil sa nu fie ff atenta, mai ales cind e vb de un copil mic!

tigabita, sa fie intr-un ceas bun! cum mai e pe la Tutunaru? tot asa ocupat? unde mergi, la spital sau in Maior Coravu, la cabinet?
Sarcina usoara!

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Liviana, super tortul Panda!!! felicitari! am vazut si noi pozele, ce baiat dragutz si fotogenic aveti! sa va traiasca! si noi vrem sa-l tundem pe COdrin, insa doar prin frunte, ceafa si pe la urechi, unde ii atirna niste tulei cam aiurea crescuti. dar n-avem masina, iar cu foarfeca mi-e frica, plus ca nu taie bine. oare exista vreun frizer care s-ar baga la un asa copil mic sau mai bine asteptam pina mai la vara?... sa mai creasca si parul si baiatul

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bbdeian-feb2005 spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70087" target="_blank">Capitolul 84

Mergi la inceput