bebelusi de ian-feb 2005 (83)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Fetele, va multumesc la toate!
Intr-adevar sunt multumita de cum au iesit preparatele, si ca gust si ca aspect. Nu mi-au iesit toate din prima si nici nu mi-a fost usor sa le fac. Numai eu stiu cate ore am dormit vineri noaptea... Dar, acum evenimentele s-au consumat si au lasat o amintire deosebit de frumoasa. Sunt convinsa ca fiecare din voi v-ati straduit la maxim pentru a iesi cat mai bine prima sarbatoare a puiului, deci nu sunt eu unica. Cat priveste aranjamentele, m-am inspirat de unde am putut (multumesc V. Erica; sa stii ca iti recunosc drepturile de autor pt tortul Panda) insa am incercat sa si adaptez. Cat despre baietu' meu, nu e mama mai mandra ca mine, insa eu prefer sa-i las pe altii sa-l laude, nu sa o fac eu in public.
Magga, tot respectul, ai ghicit intocmai. De multe ori prefer sa dau toata energia din mine, dar ma incarc inzecit cand traiesc satisfactia muncii. Asa ca...am plenty of energy!
Tomasa, multumesc; eu consider ca a luat culorile de la sot (si socrul meu), iar "formele" de la mine!
Shobo, primul obiect pe care l-a luat Matei de pe tava a fost calculatorul, asa ca, asociind cu celelalte 2 obiecte (bobina de ata si picaturile de nas), eu am concluzionat ca va fi Doctor in Calculatoare si ca va avea o viata lunga. Nasii insa au decretat ca va fi inginer sau arhitect. Cat despre bani... nu numai ca nu i-a luat, dar nici nu s-a uitat la ei. Asa ca... tot meseria ramane bratara de aur! Am vazut pozele, te-ai descurcat super cu pregatirile! Eu am pus coifuri numai la copiii invitatilor, caci Matei nu l-a vrut! Nici motzul legat cu fundita n-a vrut, asa ca l-am prins doar cu elastic din cauciuc.
Dupa motz, l-am tuns pe juniorul nostru cu masina speciala. Ca si alti bobocei din grupul nostru, nici jupanului meu nu i-a placut, insa o data inceputa procedura, a trebuit incheiata. Concluzia mea este ca acum parca am alt baiat! Fatza e mai luminata si totodata, parca e mai matur, adica nu mai are figura de bebelus...
Sirimie, La Multi Ani pentru Vladut! Sa creasca mare, cuminte si destept! Asteptam pozele voastre!
Crinuta, tortul meu nu ti-a facut cu ochiul? Tot Brownies Capucino am folosit pt burtica ursului...
Anda, e minunat si atat de graitor de adevar articolul tau! Puii nostri ne fac redescoperim lumea si sa ne bucur chiar si de o pietricica! (Apropo, nu mi-ai zis daca ti-au placut/folosit bucatzelele de bumbac...)

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Motzul si Prima aniversare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Ba bineinteles ca si torturile tale mi-au facut cu ochiul. Partea de sus ce era, adica capul?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

REVIN cu completari.
Gabi.i, scuze, abia acum am vazut ce m-ai intrebat. Salata de telina se face f. usor. Dai 1 telina pe razatoare si faci un sos din iaurt cu frunze maruntite din menta uscata (se gaseste menta verde la plic), sare si un pic de piper. Eu am pus cate o lingurita din aceasta salata pe cate o felie de mar. E f usoara si buna. Patricia, da, merita sa o incerci. Buna si ideea cu ananasul.
Cat priveste imaginatia, BDana, Amaya, Patricia don't worry! Va puteti inspira pe la altii. Eh, v-am dat tema de casa?
Tigabita, multa sanatate tie si samburelului, dar mai ales PUTERE sa treci peste greutatile sarcinii.
Crinuta, tortul de la cap a fost blat tip pandisan imbracat in crema de branza.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Motzul si Prima aniversare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaT spune:

Liviana frumos copil ai ,sa-ti traiasca!!! Si cu noua tunsoare parca nu mai este bebelus,ce mai baietel mare!!!
Cat despre platourile cu aperitive,fara cuvinte,ce imaginatie bogata ai.

Mergi la inceput

Tigabita,sa fie intr-un ceas bun , o sarcina usoara si fara probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Eh ce sa zicem Codrin ...esti un scump si se vede clar ca ai fost rasfatatul petrecerii cum si trebuia dealtfel.Shobo si eu am patit la fel cu brownies am apucat doar o bucatica , in rest a fost bataie pe ea si a trebuit sa impart reteta in stanga si-n dreapta.
Liviana multumesc pentru reteta eu aveam una cu morcov si maioneza si ma cam saturasem de ea de aceea te-am intrebat.
Witchie super povestioara.

Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE

Mergi la inceput

Ba da si fetitele fac prostioare.
Iata cateva prostioare ale Alexiei:
-mi-a aruncat o agenda mica in WC.
-a luat peria de la WC si spala gresia
-imi opreste calculctorul de n...ori
-imi deschide toate serarele
-cum prinde telecomanda o arunca cat poate,de parchet ,de perete,de ce se nimereste(nu stiu cat mai rezista)
-mi-a trantit telefonul fix
-a distrus toate jucariile
Daca imi mai aduc aminte ceva va mai spun.

Mergi la inceput

Shobo,voi sunteti niste dulci,dar cu atatea torturi cred ca va-ti indulcit si mai mult.
Ce familie fericita pareti,sper ca asa este?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Miha, chiar te rog sa mai scrii.
Deci si Alexia are ce are cu peria de la wc. M-am linistit.
Cu pc-ul am patit-o si eu. Sa vezi ce placut e sa iti inchida calculatorul cand esti in mijlocul unei discutii, dupa care face o fetisoara atat de dulce, de nevinovat, incat nu ma pot supara pe el.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiflo spune:

anda, irina e fetita cuminte, la zvapaiatul meu nimic nu tine. mai nou se distreaza scotind din cadita toate jucariile si bagindu-le intre cadita si cada mare. daca vreau sa-l pun pe spate sa-l clatesc pe cap incepe sa urle si se intoarce sau se ridica in picioare imediat.
vestea cea mare e ca de vineri Gabitza al nostru a inceput sa mearga. face doar citiva pasi cind are chef, daca se grabeste o ia la goana in 4 labe . oricum, e un inceput...
cealalta veste trista e ca de citeva saptamini se scoala nosptea si pina nu bea laptic nu se lasa. azi noapte m-a tinut treaza de la 2 la 4, ii dadusem lapte la 12 (ca s-a trezit) si n-am vrut sa ii dau la 2, l-am tinut in brate si l-am leganat, era relativ linistit, dar cum voiam sa ies din camera incepea sa urle. in cele din urma i-am dat panadol si o sticla de jumi lapte jumi apa, i-am pus muzica si a adormit. eu sint cheauna de somn, nu ma pot concentra deloc.
alina maria, sper sa iei examenul acum, iti tin pumnii. cred ca e palpitant sa alegi lucrurile pt casa, noi nu avem aceasta placere , nu trebuie sa inlocuim nimic in casa cea noua. de abia astept sa ne mutam in 2,5 luni
crinuta, toti avem perioade cind miorlaim, nu numai copiii . poate il dor gingiile? sau poate viseaza urit. si eu am tipat zilele trecute la gabita si l-am certat ca arunca pe jos canita de apa si chiar a ciobit-o. s-a uitat la mine foarte serios, a inteles ca m-am suparat. doar ca a reluat aruncatul citeva minute mai tirziu. astept sa inceapa sa vorbeasca si sa pot dialoga cu el. tu ce fel de tarc ai? noi avem unul de lemn si se pare ca nu mai tine, maimutza il poate impinde prin casa si chiar darima.
amaya, pupici lui andrei pe piciorus, sa ii treaca cit mai repede. eu nu vreau sa scoatem gratiile deocamdata pentru ca el doarme de multe ori sprijinit de ele, pina se linisteste putin in somn mai sta asa. o colega care are 3 copii mi-a spus sa le las pina vad ca incearca sa se catere peste ele.
tigabita, felicitari, sa fie intr-un ceas bun.
neaparat sa vizionati pozele din albumul cu cutia, le-a facut tati si tot el le-a pus nume.
va pupacesc

Florina & baby Gabe (04 feb 2005 )
Pozele noastre

Mergi la inceput