bebelusi de ian-feb 2005 (83)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Liviana, tare frumusel sarbatoritul vostru. si sa creasca maaare. Despre platouri, am ramas muta. Eu nu am nici 10% din talentul si rabdarea voastra, fetelor. Fac cu placere tot felul de salate si prajituri dar...le las neornate.
Tigabita felicitari si sarcina usoara. Stai linistita, ca atunci cand te vezi "in problema" ai sa vezi ca te vei descurca. Nu ai de ales.
Vad ca nr. mamicilor care s-au hotarat sa mai aiba un bb pe langa cel de ian-feb 2005 creste. Bravo lor!!

Crsti este si el tare marait, noaptea a dormit tare prost si se trezea plangand. Mi-a parut rau ca nu i-am dat de seara nurofenul, ca noaptea nu e cooperant si nu-i pot da. Dar in seara asta nu mai scapa. Are 2 maselute umflatele, dar probabil ca va mai dura ceva pana sa iasa. Azi trebuia sa mergem sa facem acthibul dar ne-au anuntat ca nu mai au vaccin. Asta dupa ce ne programasem, am pus-o pe mama sa vina mai devreme de la serv. sa mearga cu noi ca e departe cabinetul. In fine...Cat despre venit si facut vacc. acasa...nici nu s-a pus vreo-data problema si, daca o ridic eu acum, sunt sigura ca o sa imi arate usa.

Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).

Prima aniversare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna ziua!

In primul rand La multi ani pt. Vladut, Sirimie, sa-ti traiasca feciorul!

La multi ani si pentru Theodora, sa cresti mare!

Liviana, felicitari pt. platouri, arata super, la fel si torturile! De Matei, ce sa mai zic, un frumos ca de obicei, sa va traiasca!

Crinuta, da-i calpol sau nurofen, sigur e de la maselute si cred ca si maraiala de peste zi tot de la ele se trage. Si Vlad se mai trezeste noaptea plangand, dar la el nu se vede nimic-nimic, nici macar gingia umflata. Se vede doar in dreptul caninilor de sus...

Tigabita, felicitari si sarcina usoara! Si eu tot cu Tutunaru am nascut, e super.

Amaya, dar ce a facut, s-a lovit in gratii pana sa apuci sa le dai jos?

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

La multi ani, Vladut!! sa cresti mae, sanatos si frumos!

Liviana, sa-ti traiasca baiatul si sa va fie de bine pentru prima tunsoare! Acum e baietel in toata regula, nu mai este bebe!
Cu platourile:ai toata lauda mea. Nici pe mine nu ma da talentul afara din casa, totala lipsa de imaginatiesi mereu ma minunez cind vad asemenea lucruri. Uite, mi-ai dat idee cu salata pe felie de mar, cred ca este buna, eu am mincat de multe ori pe felie de ananas, mama, stii ce buna e? ca pont, daca nu stiai.

Tigabita, bine ai revenit printre noi! felicitari pentru sarcina si pentru curaj. SA ai o sarcina buna, fara pb si bb asa cum va doriti!

Amaya, cred ca asta e abia inceputul...of, cind ma gindesc la cucuie, julituri, vinatai...pupici.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Abia acum am reusit si eu sa intru, am avut o gramada de pregatit pt party de simbata la MOTZ si apoi de strins . a fost SUPER!
am avut 2 torturi (unul de Fingers facut de mine si unul bezea+cioco facut de soacra) si o praji Brownies -BESTIALA!!! s-au batut pe ea toti si nu a ajuns :(. toata lumea imi cerea reteta apoi . deh, dc sotul meu nu m-a lasat sa fac reteta dubla... ca deh, ce ma omor atita cica. am mai facut melcisorii Livianei cu sunca si la fel, au fost ff buni.

Codrin a ales asa:

1. mingia de tenis
2. paiota cu ata
3. ruleta de masurat (dar i scapa din mina dupa 2 cm de ridicat sus)
4. pieptanul

deci nu stiu ce sa consideram la 3 pina la urma ,

cine se pricepe ne spune si noua ce inseamna?

aaa, banii am uitat sa-i punem , ne-am amintit cam tirziu cind deja trasese ceva din toate alea, cind incepusera sa strige prietenii unde-s banii? iar verigheta tati i-o pusese pe sub carte ... asa ca a ales si baiatul din ce s-a pus .
Mingia de tenis i-o pusesem ca sa simbolizeze sportul. a ales-o SIGUR fiindca era galbena si mare , ruleta de masurat fiindca era lucioasa, insa nu stim de ce a ales papiota de ata care nu spunea nimic cred sau pieptanele care era alb, neinsemnat ca aspect .
Musafirii nostri au concluzionat cam asa:

sportiv (mingia)
traieste mult (papiota cu ata)
inginer (ruleta de masurat)
eventual si cochet (piaptanele)

Asa e?

Oricum sarbatoarea ramine una simpatica prin distractia din jurul acestei alegeri si cinsteala de rigoare

Aaaaaaaaa, am uitat sa va spun ca pe tava tati i-a pus o poza cu o femeie goala si i-o tot impingea pe sub nas dar baiatul n-a vrut-o ... sa vezi risete si la faza asta...

aaa, si la taiatul motului am gasit o foarfeca care nu prea taia si cind sa-i taie nasul notzul l-a tras putin de par si se vede cum a chirait putin dupa .
Cam asta a fost la noi!

Punem poze imediat si ne vedeti

ma duc sa mai citesc si sa vad si pozele Livianei. mama cit ati scris!

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Bubu, da, s-a ridicat in pat si cine stie cum a facut un pas gresit si a ajuns de s-a lovit cu gura de gratii...eu nu eram in camera, ii faceam micul dejun...

Patricia, asa e! la fel imi spunea si tata mai devreme cand i-am povestit "cate julituri, cazaturi, mana rupta (a mea), alergaturi la urgenta, am tras cu voi...si cate si mai cate!!!" si la pocnit plansul cand isi aducea aminte prin cate emotii l-am trecut si eu si frate-miu...viata grea, asta de parinte...dar si taaare frumoasa!

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

LA MULTI ANI VLADUT! Sa ai o viata cat mai frumoasa.

Oana, nu te lua dupa umflaturi ca eu asa am patit cand au iesit incisivii laterali de jos ( de fapt si cei de sus). Mai precis, nu se vedea nimic umflat si dintr-o data au iesit. Cum, habar nu am.
In schimb cei de jos, primii lui dintisori, se vedeau umflati de la 4 luni si au iesit la 8 luni, asa ca eu nu ma mai iau dupa asta.

Astazi e ok Rayan, sa vedem diseara insa.
M-am bucurat acum cateva minute cand nu ii gaseam papuceii si l-am intrebat unde sunt papuceii si mi i-a adus. Ma bucur ca intelege ce spun si ce ii cer. Il ador!

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Hehehe, Liviana, o fii ceva cu viata lunga la baietii nostrii nascuti in aceeasi zi ca vad ca au ales amindoi papiota cu ata?
deci al tau medic, nu? ca al nostru s-a concluzionat ca tot inginer ca mami si tati se face, unii ziceau ca poate arhitect .

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Tigabita, felicitari pentru sarcina.

Shobo, si Rayan a ales pieptanele printre altele. Bine, eu nu stau sa fac interpretari de genul asta, nu cred in ele. Eu am facut asta mai mult de amuzament.
Probabil ca le va placea sa arate bine, ceea ce este un lucru foarte bun. Timpul ne va arata daca e adevarat sau nu.

Chiar aseara insa citeam in zodiacul chinezesc despre Maimuta de lemn, zodia lui Rayan si tare mi-a placut ce am citit.
Nu mai zic ca il descrie perfect din toate punctele de vedere.
Ascendentul il are ca mine, in Sarpe, iar acolo scrie ca e o combinatie excelenta.
De aemenea scrie ca se intelege perfect cu Dragonul de foc, adica eu.
Si la mine se potriveste ce scrie. Ma regasesc din plin in descriere si cu bune si cu rele ( a se citi defecte).

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Amaya, of saracutul. Nu-i mai scoate alea de la pat, zau asa.
Stiu ca asa ti-a spus pediatra, dar eu gandesc ca sotul tau. Mi se pare mult prea devreme pt asa ceva.
De catarat poate sa invete si pe canapea, nu e nevoie de patutul lui pt asta, parerea mea.

Iar se catara, am fugit!

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Crinuta, pai de lovit s-a lovit in gratii si le-am scos tocmai fiindca s-a lovit in ele, dar le-am pus la loc fiindca nu stie sa coboare...cu cataratul nu avem probleme...un adevarat Spiderman

Tare prost merge forumul astazi!!!

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!

Mergi la inceput