bebelusi de ian-feb 2005 (83)
Raspunsuri - Pagina 10
MihaT spune:
Crinuta s-ar putea sa fie de la masele.Alexia nu obisnuieste sa se trezeasca deloc noaptea,dar acum i-au iesit trei masele de-odata si a mai avut nopti cand se trezea plangand,la fel o luam in brate si o linisteam.Poti sa-i dai seara la culcare nurofen sau calpol preventiv,in perioada asta pana-i ies maselutele
crinuta spune:
Merci Miha, asa ma gandeam si eu. Acum a adormit in sfarsit, dar numai lipit de pieptul meu vroia sa stea.
Crinuta si
Rayan
PatriciaArdeleanu spune:
despre treburi... eu fac aproape zilnic cumparaturi venind spre casa de la servici, iar cind fac cumparaturile mai mari mergem la Carrefour: eu singura, tati singur sau toti 3, depinde cum putem. Cind mergeam cu caruciorul la cumparaturi, umpleam cosul si abia veneam cu el, dar nu urcam pe scari in nici un caz, stam la 7
De calcat: calc seara cind ea sta prin tzarc, sau doarme. mi-e destul de greu, pentru ca nu prea vrea in tzarc. Mincare: fac in wkend si sta sotul cu ea, sau seara cite ceva rapid (gratar, salata, etc) si ea in scaunel imi tine companie. citeodata vrea, citeodata nu are kef. ce sa spun, a inceput sa fie destuil de greu, este mereu in piciorul meu, daca ies din sufragerie se tine dupa mine, daca lasa usa deshisa vine pe hol si nu imi convine, daca inchid usa se posteaza in spatele ei si nu mai pot intra...
Curatenia generala este in wkend, ori doarme ea, ori o trimit afara cu taica'su, ori sta cuminte in tarc (mai rar). simbata asta am fost singura acasa si nu am putut sa fac mai nimic si mi-am dat seama ca este f greu asa, mai ales ca nu stiu ce a avut ca vroia numai in brate si plingea cind o dadeam jos de nu o mai recunosteam - nu prea vrea in brate de obicei.
DAca stau la computer vrea si ea neaparat si imi omoara tastatura, nu pot sa mai fac nimic...
a descoperit un ghiveci pe care il tin pe podea si mai nou pasiunea este sa se joace cu pamintul de acolo...
tot ce am eu in mina vrea si ea...ce sa mai, gata, copiii nostri sint mari, curiosi si....frumosi![]()
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
lbelciug spune:
FETELE, AM PUS POZELE DIN WEEK-END!
Astept impresii!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Motzul si Prima aniversare
V. Erica spune:
Sunt in trecere pe-aici, ca de obicei deoarece am o gramada de treburi...
Liviana, ti-am admirat frumuselul! E tare fotogenic si seamana cu tine. Sa va traiasca! Iar de bunatati ce sa mai zic? Mi-ai facut o pofta!!
Astept poze si de la celelalte fete care au avut party week-endul trecut.
LA MULTI ANI, AILISH si VLADUT !!!
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
tigabita spune:
Buna, fetelor
Nu stiu daca va mai amintiti de mine, insa numai acum am reusit si eu sa va scriu, pt ca de curand m-am mutat si mi-am bagat si eu net.
Andrei a facut un anisor pe 4, merge de la 10 luni, are deja semn in frunte si, speram noi, o surioara pe drum.
Am fost azi la Dr Tutunaru si am aflat ca avem 6 saptamani.
Nu stiu cum ma voi descurca, dar trebuie. Asta mi-am dorit, asa ca se pare ca dorinta s-a indeplinit.
Va pupicesc pe toate si promit ca in momentul in care voi avea poze vi-l voi arata si pe gandacelul meu.
Ce mari au crescut bebelusii, si ce frumusei sunt toti/toate...
Sa ne traiasca
Andrei si mamica lui, Gabi
Amaya spune:
Va multumesc mult pentru raspunsurile referitoare la patut...Magga, tare ingenios aranjamentul...
In alta ordine de idei de dimineata Andrei fiind in pat il auzim deodata plangand...alergam la el si cand il vad imi sta inima, statea cu fata in gratiile patului si avea gura plina de sange...l-am luat repede la baie, l-am spalat ca sa vad ca si-a spart buza pe dinauntru, i-am dat cu gel pentru dinti, i-a amortit si buza si el se comporta ca si cum nimic nu s-a intamplat...in concluzie: jos cu gratiile...s-a apucat sotul meu, a dezmembrat toate gratiile de pe o parte, am facut un aranjament cu perne groase in fata patului si am facut incercari...de urcat, urca usor, se catara fara probleme dar la coborat se ridica in picioare, in pat, si paseste in gol...vreo 2 ore ne-am chinuit sa-i aratam cum sa coboare in siguranta, dar nu vrea si pace...ca atare am pus gratiile la loc si acum doarme linistit...deci nu e momentul, mai asteptam si ma rog la Dumnezeu sa nu se mai repete figura de azi dimineata.
Crinuta, ce face Rayan? cred ca si noua ne mai iese ceva fiindca Andrei sta in permanenta cu tot pumnul in gura si ii dau seara nurofen inainte de culcare.
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!
gabi.i spune:
Liviana frumusel tare sarbatoritul iar de bunatati nu am cuvinte ,aspectuoase si probabil gustoase.Cum ai facut tu salata de telina?
Tigabita bine ai revenit ma bucur ca sunteti bine si ca ne dai vesti bune.Felicitari ,sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos.Iar de cum te vei descurca nu-ti fa griji ca sigur vei reusi.
Amaya i-mi inchipui ce te-ai speriat cand l-ai vazut pe Andrei lovit .Eu zic sa exersati coboratul din pat sau din canapea(eu asa am facut cu Iustin) pana se obisnuieste si apoi sa renuntati la gratii.
Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE
gabi.i spune:
AILISH THEODORA
VLADUT
La muti ani puiuti dragi sa cresteti mari ,frumosi si sanatosi si sa aduceti parintilor doar bucurii!
Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE
Amaya spune:
Liviana, ce baiat frumos si mandru...si platourile si tortul arata nemaipomenit...imi pare rau ca nu am si eu imaginatie la ornat
Tigabita, felicitari! sarcina usoara si bebe sanatos...
Gabi, asa am zis si eu...doar cand va sti si sa coboare bine abia atunci mai incercam.
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!