Mamici casnice (12)
Raspunsuri - Pagina 8
alexa si mami spune:
aoleu, a innebunit serveru'!
nu mai inteleg nimic.
fetele, multam de cafeluta. io o beau un pic mai dulce.
si la noi ningeee si e o zapada. da' noua ne place si vom merge cu saniuta la plimbare.
alexa & fam
mihaela amalia spune:
Danelutza, te-am botezat, e de la
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
mihaela amalia spune:
Eu stiu...tot de la a lui colegu lu' Danelutza, iar eram sa o botez...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
impreuna spune:
Io tot nu inteleg ce nu vedeti voi, probabil tot de la e:)
Eu n-am chef de nimic, ma invart prin casa, afara e frig si ninge, al meu barbat e plecat pana la servici sa rezolve o problema urjenta si de 2 ore imi tot zice ca in jumatate de ora e acasa
Sper ca voi aveti un wk mai fain
Ah, apropo de confirmari si PM-uri, mi-a scris si sotului lui adinell si mi-a spus ca ea e in spital cu bb, pt operatie de hernie. Deci o sa apara prin zona dar deocamdata nu poate:(
Flavia (sotie si mamica fericita)
symaco spune:
neatza!al meu sot a mers sa cumpere un filtru de ulei si mi-a data jumate de ora sa ne imbracam.ca sa mergem cu totii la cumparaturi!
nu am inteles io bine sau voi ati vazt chatul la noi pe pagina?ca la mine de cateva zile cand vreau sa intru pe chat imi zice ca e in renovare
la noi bate vantul si e frig dar din fericire pana acum nu a mai nins..sper sa nu mai vina alta zapada ca ceea vechea inca mai are vreo 20cm!
va las ca tre sa ne imbracam!
un we frumos sa aveti!.
mihaela amalia spune:
Sym adminul bagase chatul (provizoriu, pana e celalalt gata) la inceputul fiecarei pagini.Dar l-au mutat, la prima pagina jos.Moama ce nu le am cu explicatul .Ia uita-te tu www.desprecopii.com/forum/" target="_blank">aici, jos de tot, nu vezi nici o schimbare????
Site Amalia
impreuna spune:
Fetelor, chat-ul s-a mutat pe prima pagina, unde sunt toate forumurile, in partea de jos a paginii. Vedeti acolo discutii intense:)
symaco spor la cumparaturi, distractie placuta si efort minim (pt tine:)
Nico ma bucur ca apari pe la noi, sa speram ca o data cu primavara vii mai des:)
Fetele care nu vedeti postarile, eu le vad, dc vrei vi le dau pe mess:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
symaco spune:
tulaiiii doamne ce bine mergeee!si io sa nu zaresc nimic pana acum...
multam fain!
ps:flavia, la cheltuit de banii am grija cu efortul