Mamici casnice (12)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

e defect, danelutza! si io am ramasa blocata, cum sa nu mai posteze nimeni de la 16!
dana, sa vedem artificiile! din bucuresti ca din canada nu se prea vad pina la noi.
o noapte linistita cine vrea, cine nu, o noapte furtunoasa!

alexa & fam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

quote:
Originally posted by Danelutza

Ce se imtimpla cu forumul ca vazui peste tot ca s-a oprit inregistrarea pe la 16 si... sau nu vaz eu bine

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

http://community.webshots.com/user/danielaaddario

Cred ca ti se trage de la beutura lu' colegu tau, aia pe care o are de cand era flacau

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinquleasa spune:

noapte buna gagici...merg la nani is stoarsa..
astazi am avut o zi de vis ,soare, frumos facand exceptie de vantul turbat care batea ...a fost o zi de poveste.La noi nu s-a mai aratat soarele de saptamani bune daca nu luni....asa ca mi-am luat odoru si am iesit afara cu trotineta....ne-am distrat pe cinste...toata dimineata am stat afara...pe la 12 :30,Alex a inchinat steagu si vreau sa va anunt....a dormit 4 ore....o asa vacanta nu am avut de mult...ce face aerul asta curat!!!
nico
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nico_nico182/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

doarme consortul pe canapea si eu tastez cu incetinitorul sa nu ma auda+prinda.
danelutza,am trecut prin Elvetia anul trecut,doar am traversat...mi s-au parut nemtii cuptor pe langa raceala elvetienilor!.bosumflati,incruntati si cu nasul pe sus...asa mi sa parut,tot ce-i posibil ca aparentele sa insele;mai ales ca am petrecut cateva ore pe teritoriu elvetian!
si la mine se oprise inregistrarile dar am dat refresch iar postarile au reaparut.
sa aveti o noapte furtunoasa !

cami,tu ce nu intelesasi?mi sa mai spus ca ma exprim cam ca o salata greceasca...dar io credeam ca e un compliment!.pe 17 aprilie tre sa nasc io,dar nu tin neaparat sa treci pe lista...daca ai chef si timp ok iar daca nu lasa,ca si asa nu va las io sa uitati cand e evenimentul!
o seara faina si un we cu vreme buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

daniela si eu am observat asat!si daca te uiti bine acum ii cam devreme!heheeheh!si eu nu am somn si sunt la calc!si tot asa nu merge!ca nu mai inteleg nimic!dar acum stii cum zboara paginile????de tii mai drag sa scrii!

RAALUCUTZA27+cuCELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza

Mergi la inceput

Buna dimineata somnoroaselor.
Haideti la , ajunge???Daca nu strigati si va voi servi

O zi placuta!!!!La mine de dimineata nu e placuta, de cand m-am uitat pe geam si am vazut ca ninge iar.Cand vine primavara aia odata!?!?!?!?!

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Mai eu vad chat-ul aici pe forum (sus deasupra paginii), ce-o fi? Asa e si la voi? Povestesc fetele astea intr-o veselie:)

Miha multzam de cafea, chiar aveam nevoie ca sunt adormita:)

Sa stiti ca am inceput sa trimit PM, de la candy24 am primit deja raspuns, nu a mai intrat demult pe forum dar probabil de saptamana viitoare reuseste sa intre mai mult si vine la povesti.

Sa intors lumea cu fundu-n sus, la unii e soare, la altii vine iarna:) Si la noi ninge :(

Sorry, nu mai pot scrie ca se crizeaza Sara:(

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna dimineatza si o cafea la toata lumea
Mai fetelor are calculatorul meu ceva, ca eu tot nu va vad si nu cred ca n-a scris nimeni pina la ora asta. Sint sigura ca dupa ce trimit mesajul vad si ce atzi scris voi

Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Mihaela ia si tu de la colegu , ca vaz ca pe fete le molipsii

Flavia si la mine pe pagina apare la fel, vorbesc fetele de n-au aereeee, am vrut sa ma bag si eu in vorba sa le intreb ce cauta aicisha

Vroiam sa mai scriu, dar cum nu vaz ce atzi scris voi, nu poci maaaaiii

Oricum pupici la toata lumea

Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

Mergi la inceput

Mersi Danutza,

Site Amalia

Mergi la inceput