Nunta in Iasi (15)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

nusha, lucrez deja cu Preference si pana acum sunt f multumita de ei! Pe la decora am trecut din curiozitate!
Dupa cum arata afara se pare ca 8 martie vine deghizat in mos craciun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Eu vin la spartul targului. Si nici nu stiu ce sa mai zic... Cred ca ma bucur cel mare tare de aici ca e fetita... Eu asa am spus de la inceput... Darria, sanatosi sa fiti, ca dupa aceea, va descurcati voi...

Nusha, iti multumesc si tie pentru urari... Dar am si eu o curiozitate: ce cautai tu la munca la ora 3 noaptea??? Sau era alt fel de munca???

Lorex, aha... deci profiti de pilele pe care le avem noi acolo Sus... Bine, bine... las' ca te costa si pe tine la un moment dat treaba asta!

Afara e f frumos, alb, alb, alb... De data asta cred ca sigur vine Mos Craciun... Apropos, iubi mi-a zis dimineata ca imi pregateste o mare surpriza, fff placuta, pentru maine, dar ca mai are de lucrat la ea... Deja nu mai am stare...
A... la noi maine e ziua sefului... Deci vom petrece la servici din plin, cu bunatati si bauturica...

Deocamdata am dat raportul... Mai vorbim...
Pupici!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by ralnied1
Nusha, iti multumesc si tie pentru urari... Dar am si eu o curiozitate: ce cautai tu la munca la ora 3 noaptea??? Sau era alt fel de munca???

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

glumeato...am avut inventar si acu iar sunt la serviciu am dormit 3 ore
o zi buna tutror!!!

Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

Feteleeeeeeeeeeeeeeeeee!
Unde gasesc si eu discutii despre cat de greu e sa cresti singura un bebe sau cum se descurca proaspetele mamici?
si inca ceva : am gasit dezbaterea unui subiect despre nasteri, doctorii cu care ati nascut si spitalele..dar as vrea sa citesc doar cazurile din Iasi...stiti cum sa fac??? PLS..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by lorex

Feteleeeeeeeeeeeeeeeeee!
Unde gasesc si eu discutii despre cat de greu e sa cresti singura un bebe sau cum se descurca proaspetele mamici?
si inca ceva : am gasit dezbaterea unui subiect despre nasteri, doctorii cu care ati nascut si spitalele..dar as vrea sa citesc doar cazurile din Iasi...stiti cum sa fac??? PLS..

da ai vreun gand lorex?? vezi ca sunt discutii pe la odiseea sarcinii ,la bebelusi sunt mai multe mai jos un pic de capitolul cu mirese

Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

merci, nush'lik! :P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Darria FELICITARI. Ma bucur tare mult pentru tine....insa hai sa iti zic o faza prietena mea a stiut pana in momentul cand a iesit copilul ca are fata....totul coincidea la ecograf...toata lumea o striga deja Alicia...si cand sa nascut era Bogdanel...fain nu?
Oricum nu cred ca asta e si la tine...asa ca stai linistita si pup fetita
Eu sunt bine...asa cat se poate ca ma omoara o greata si o pofta de ardei copti...uff

Maine e 8 Martie...va dati seama? Ziua tuturor femeilor mama ce distractie va fi
Pupici la fete si sa fiti cuminti pana maine...ca sa primiti multe floricele.

9+

http://community.webshots.com/user/mexxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Azi a fost baba mea!!nu-i asa ca v-a placut prima parte a zilei?!
Darria>micuta se va numi Andreia, ce frumos nume!eu deja am o lista cu nume posibile de baitei si fetite inca de acum cativa ani, mexx-ulica va poate confirma "nebunia" mea!!
va pup!

Cristina S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Ralu si Mexxa, multumim frumos pt. urari
Si voua va doresc strumfei sanatosi si sa fie ce vreti voi: fetite sau baietei

Asaaa, inainte sa incep sa fac o mica corectie
Ieri 6 martie v-am facut urari pt. maine 8 martie dar se intelege in starea in care eram, sarisem data de 7

Lorex: aveti planuri si acum studiezi terenul? Nu este chiar asa de greu sa cresti un copilas, sa nu ai pe altcineva care sa te ajute. Nu spune nimeni ca e usor dar nici ft. greu.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65883
La aceasta listuta te refereai? La sfarsitul listutei sunt cele 5 capitole, de acolo citeste doar cazurile din Iasi(dar tb. sa cauti) sau trimtie cate un pm fetelor ce recomanda medicul care te intereseaza.
Mai e o varianta: intreaba si mamicile de la "cu dragoste din Iasi". Din cate stiu nu cred ca exista un subiect cu nasterea la Iasi, sa poti citi povestioarele mamicilor care au nascut. Tb. sa cauti pe Dc.
Activeaza-ti pm-ul si trimite-mi pe pm o adresa de e-mail.

Mexxa: da, mai stiu cazuri dar depinde de medicul care a monitorizat sarcina si de cat de bun e ecograful. La noi nu a vrut sa ne arate "duduca" sa vedem bine, sper sa o faca la urmatoarele eco.
Amuzant este ca te pregatesti cu hainute de o culoare si cand colo e nevoie de alta culoare.
Greturile: vor trece chiar daca nu sunt placute deloc.
Ardei copti: am vazut la hala, capia dar sunt 200.000 kg. Ca astia care sunt acum pe piata nu au nici un gust, ca sa cumperi si sa coci acum. Poate gasesti copti si la borcane.

Kriss, stai linistita ca si eu as fi avut listuta pana acum dar a fost mai simplu. Inainte de casatorie am spus ca primul copil va purta numele Sf. Andrei. Nu stiam atunci ca la casatorie preotul iti spune sa alegi un sfant care sa iti protejeze familia, l-am ales pe Sf. Andrei, normal.
Pana la urma cum o sa te hotarasti asupra numelui?

O seara cat mai placuta fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enderbaby spune:

Buna fetelor, am si eu o noutate ontopic, mi-am luat verighetele.... de la Sabrini din mall, au fost destul de ieftine ca noi suntem si micuti la degete...

Cam atat.... va si va urez o zi de 8 Martie cat mai frumoasa si plina de bucurii si mai ales de cadouri!

Lizuca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/enderbaby/my_photos

Mergi la inceput