Nunta in Iasi (15)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Sa-ti fie sanatoasa printesa, Darria!
Tuturor doamnelor si domnisoarelor de pe DC, de ziua noastra!
Cu drag,

Oana

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana8188/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Felicitari Darria, sa fie sanatoasa si iubita!

Cristina S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

sorry...ralu, nusha......sunt mai noua pe aici si de aia..mai incurc...iertare!...avantaj euo sa am mai multe interventii acolo..stiti voi
daria, felicitari, si eu imi doresc o fetitza!
fetelor care aveti bebei, cum va descurcati, aveti ajutor? ca fetele din jurul meu care au bebei ma sperie...spun ca f f f greu sa cresti un bebe!!!este pe undeva dezbatut subiectul asta? e chiar atat de greu?!?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Multumim frumos pt. urari, fetelor
Va doresc sa aveti bebei sanatosi, sa fie ce vreti voi: fetite sau baietei si sa-i aveti atunci cand doriti

Eu va astept in clubul
Lizuca: i-as da mai multi pupicei dar nu ajung la burtica ca as pupa-o toata ziua dar recuperez eu dupa...

Si ca sa fiu in ton cu "sobectu": anul urmator o sa avem o nunta in familie Cine o sa fie o mica, mica miresica? o pamperscioasa de 1 anisor?

Pt. maine: 8 martie sa va aduca mai multa iubire in tot anul acesta
Sa fiti iubite asa cum va doriti si fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

wowww darria sa va traiasca...ai sa vezi ca iti va face viata asa de frumoasa sa va traiasca si sa va bucurati de ea...si la mai multi!!!

Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vera1981 spune:

Felicitari Darria! Ce poate fi mai frumos decat sentimentele pe care le traiesti tu acum? Sincer.. MA BUCUR PENTRU TINE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

fetelor care aveti nunta, am trecut azi pe la Decora (cei din Piata Unirii cu nuntile..) si au niste pretzuri cam explodate (nu te poti apropia sau daca poti nu merita)iar amabilitatea lor lasa mult de dorit! oricum, de la prietene care au avut nunta inaintea mea stiam deja despre cei de la decora ca sunt neseriosi! acum m-am convins! aviz amatoarelor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

'neatza fetele!!! iata ca dau si eu desteptarea macar o data ...sa nu credeti ca m-am trezit la ora asta nici macar nu m-am culcat...de fapt nici macar nu am ajuns acasa tot la serviciu sunt...
lorex stiam si eu de decora ca au preturi exagerate mie doamna care mi-a facut aranjamentele si toata sala kucreaza la decora si mi-a facut in particular si mi-a luat jumatate din pret dar si asa a ajuns destul...mai bine mergi si cauta in alta parte dar evita si casa eva ca am inteles ca si ei sunt strong la preturi

Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata
Va doresc o saptamana faina, plina de flori si voie buna!
Darria...o s-o cheme doar Andreea? Sau si Elena?
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Buna dimineataaaa
Multumim frumos pt. urari Nusha si Vera
La fel va doresc si voua bumbuslici sanatosi si sa-i aveti cand vreti voi

SunSmile: doar Andreia, un singur nume

La noi iarasi ninge Primavara se lasa asteptata
Sa aveti o zi frumoasa chiar daca afara e cum e

Mergi la inceput