Bebelusi de martie - aprilie 2005 (81)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Andruzza mersi de sugestie! Si felicitari mergaretzului!
Adseana felicitari Alexandrei! In curand
Adriana daca rezisti cu 3-3-3 esti tare! Am incercat si eu asta-vara si mi s-a facut rau dupa 4 zile.
Zuzu felicitari pentru fetita! E cum nu se poate mai bine! Baiat si fata si diferenta intre ei va fi mica!

Tot n-am rezistat si am bantuit vreo ora pe aici, ca tot imi vine sotul mai repede,il pun la treaba . Oricum, sper sa fie Stefan cuminte!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

ELLINIA spor la pregatiri!Eu sunt la faza cu curatenia,deseara fac o rulada ,iar maine restul ,ma trezesc de dimineata.Vine si mama sa ma ajute sa gat mai repede.Nu stiu daca voi mai intra azi sau maine asa ca urez de pe acum:
LA MULTI ANI STEFAN!!!/b]sA AI MULT NOROC IN VIATA,SA FI SANATOS,DESTEPT SI FERICIT IMPREUNA CU PARINTII TAI!!

[b]ANDRUZZA
ce frumos merge Rares,mi-l inchipui,parca putin pe varfuri,nu?Bravo ce baiat mare!

Acum mergem putin afara,iau o pauza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Stefan, iti spun si eu La Multi, Multi ani fericiti! Sa fii sanatos, destept si sa o bucuri pe mami a ta in fiecare zi!bis], imi cer scuze pt intarziere.

Adseana, multumim, esti o dulce ca de obicei. Ce face Alexandra?

Adriana, ce galbena iejti, felicitari! Pupam cezarica dulce, dulce sa nu mai faca kky moale si sa iasa cu bine si acest dintisor

Zuzu, o fetita, ce ma bucur pentru voi, super, cred ca esti tare mandra ca o sa ai pereche, pupici si pt bubu si pentru fetita scumpa din burtica, si mamicii lor bineantales

Andruzza felicitari lui Rares, chiar ca e baiat mare, deabia astept sa o vad si pe mergand singurica. De'acum sa te ti! Cat de dulce eee!!!, acum m-am uitat la poze sa vad bebe mergaret, si am vazut o papusa de baietel, am ramas fara cuvinte pe moment, e foarte frumusel

Elinia, distractie placuta maine!, m-am emotionat citind cum te pregatesti pentru ziua micutului de maine, avem copii mari deja. Pupici lui Stefan, de-abia astept sa-i spun maine La multi ani!

Ana multumesc pentru aprecieri, despre incaltaminte noi am luat de la Mini Blu asta vara nr 18 si abia acum a inceput sa-i poarte, incaltaminte dragutza am vazut si la Z, sper sa gasesti incaltaminte asa cum iti doresti. Pupici Evei

Noua ni s-a recomandat uleiul de masline extra virgin, pus dupa ce au fiert ingredientele, inainte de mixare sau dupa, eu din ala folosesc si Biei kiar ii place. Odata mancam salata si ea ma privea pofticioasa, am luat o frunza de salata am blenduit-o cu un strop de ulei de masline, a papat tot, am incercat alta data fara ulei si nu a vrut

M-am apucat si io de 3-3-3 impreuna cu Adriana, defapt 2 zile dupa ea, dar cred ca o dau in dieta lui rox, ca io is mai carnivora si e singura dieta cu care am slabit ceva dupa sarcina.

va pup

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rp spune:

Uff, de dimineata incerc sa scriu si eu cite ceva, dar nu reusesc.

Daria, ma bucur ca ti-ai sarbatorit asa frumos ziua de nastere.

Mamacita, bravo lui Alexutu' pentru performante.Scumpul de el, deja are o relatie speciala cu DoamneDoamne.

An-k, Coco multa sanatate.

Ana, spor la invatat.Noi o sa-i rupem turta de Paste, atunci pot nasii.

Rrox, bravo Ioanei pentru mers si pentru "citit".

Zuzu, jucausei. Ma bucur ca sinteti bine.

Ligia, sa ne povestesti reactia "baietilor tai" cind s-or vedea. Cit despre fetita, incercarea moarte n-are.

Andrruzza, l-am vazut pe Rares mergind. Ai baiat mare si frumos.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanapav03/my_photos

roxana si marutza (22.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Ana71, danuta_t, caramella, an-k, rp thx!

caramella, nici n-am observat cum merge, pe varfuri, pe toata talpa..Cand l-am vazut umbland prin toata camera, abia am putut sa pun mana pe aparat sa-l prind in cateva poze. Pana acum n-a facut nici macar un pas singur prin camera, mergea de zor doar in tarc, asa ca ma intelegi de ce am fost asa uimita.

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Asa, acum va scriu din notite, ca de cand cu norma de postari, parca-i concurs pe forum. Iar eu inca n-am citit capitolul 79 si 80.
Multumesc pentru aprecierile voastre pentru "puiul ciorii". Adriana, o sa mai pun poze, o sa incerc de data asta sa nu va mai las sa asteptati inca 10 luni. Mamacita, daca mi-ai dat vreo pedeapsa la cap 79 sau 80, am ratat-o.

zuzule, bine ca sunteti bine. Ce bucurie sa ai o Missy dupa Bubu. Si eu ca si Ligia, imi doresc foarte mult o fetita, dar astept sa faca piticutul 1 anisor si dupa ii dam bataie. Nu-mi trebuie nici o garantie, in final orice sa fie. Vali - sotul meu, tot glumeste cu mine, si-mi spune sa ma duc sa cumpar sarafan si fustite daca imi plac asa mult, sa fiu eu sigura ca am hainute de fetita. Dar pana o sa am fetita mea, voi avea o finuta. V-am povestit de prietena mea care vrea sa adopte bebelusa primita. Ea va fi finuta mea, chiar daca adoptia nu se va incheia pana atunci.

Coco, cretuliciului. E tare dragalas cu buclele lui.

Caramella, nici eu nu-mi gasesc timp sa ma duc la sala, asa ca seara il pun in fundulet pe burta mea, si fac abdomene. Cand isi pierde rabdarea, mai misc si manutele lui sau piciorusele in paralel. Distractia e maxima din partea lui, asa ca impusc 2 iepuri dintr-o data.

Andruzza, felicitari pentru primii pasi.

Ellinia, distractie maxima la petrecere, nu te stresa sa fie totul perfect, E ZIUA VOASTRA, si asta va face ca totul sa fie perfect.

Noi suntem bine, Mihai a dormit ieri dupa-masa cu soacra fara pb (ma rog, cu trezirea de rigoare dupa cele 40 minute, dar cum au dormit amandoi in pat, a deschis ochii, ea s-a facut ca doarme, asa ca s-a culcat la loc - mda, e si asta o metoda). Ce sa fac, a trebuit sa stau la lucru pana la 7 seara. Sper sa nu se intample prea des.

Dana si Mihai
http://community.webshots.com/user/danuta_t

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Vad ca se da raportul la meniul zilnic. Iata varianta lui Mihai:

ora 4 : putin ceai
ora 6 : 150 ml lapte
ora 9 : 180 ml lapte
ora 11: 100 ml suc de fructe (prin rotatie portocale, mar, morcovi, kiwi)
ora 14: pireu de legume amestecate cu carnita sau galbenus; ulei de masline extra virgin inainte de a le blendari
supa in care joi pun taitei si duminica galuste
ora 19: mar cu banana si biscuite; uneori pun si branza sau iaurt dar nu-i mare amator; daca nu e suficient de zemos mai pun si suc de portocale
ora 22: 285 lapte + 5 masuri de cereale

Dana si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Am uitat sa scriu meniul de azi, asa ca:
7.30 -210ml lapte
11.30 - spanac, cartof morcov si galbenus, o lingurita ulei de masline(kiar mai putin) si o lingurita de smantana cu o felie de paine integrala- a papat toot
16.00- 17.00 - fructe:avocado, banana, lamaie, iaurt si biscuite
20.00- 21.00 -210ml lapte cu 7 cereale de la nutricia (2 masuri de lapte)

Rp, multumesc pt urare, deja suntem bine dar inca nu iesim afara, cu toate ca azi e soare si frumos, daca e frumos si maine sigur iesim. Si noi tot de Paste rupem turta, atunci mergem in ro si ne vedem cu nasii.

Danuta si noi mai procedam asa cu adormitul, cand nu e obosita si n-are kief de somn se face tati ca doarme la ea in camera si pana la urma ia exemplu si kupila

Bia mea cam de o luna a devenit o darnica, ne da tot ce are in mana, se joaca cat se joaca si iti intinde obiectul respectiv, la fel si daca ii cer ce are in mana, sau daca ii cer ce are langa ea, dar de multe ori nu nimereste exact jucaria pe care o cer, mai sunt bebelusi asa darnici?

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Ar fi mai bine sa procedez ca si la nino,sa urez elliniei de pe acum,caci deja e foarte aglomerata si maine poate nu intra:
deci,Stefan,esti de-acum baietel,nu mai esti bebelus,sa o faci mandra si fericita pe mamica ta,sa fii sanatos si mandru ca brazii falnici!LA MULTI ANI FERICITI!

Rares,si pe tine te felicit,ca esti flacau mare si precoce,sa fie primii pasi siguri intr-o viata lipsita de griji!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10722;39/st/20060425/e/1st+Birthday/dt/-4/k/e5e9/event.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

danuta t,ti-am dat pedeapsa:sa citesti capitolele 79 si 80
Buna treaba cu abdomenele,dar cum faci:ridici oiciorele si le lasi,sau ridici burtica de la sol?
Ce de lapte papa Mihai,bravo!Dar nu e prea frumos din partea lui ca te scoala cu noaptea in cap,nici cocosii nu se trezesc la 4
Multumim tuturor ptr felicitari,astept si eu surprize model Rares
Meniul nu la-m trecut sau vi l-am zis;e,mai spun o data:
-11- grau cu miere si mar,banana,piersica de la Hipp
-14- paste cu rosii si legume de supa,au avut destul succes;sunt foarte multumita ca a papat si stelutele si rosiile,desi erau destul demari bucatelele,fara nazuri
-19- sa vad cum il pacalesc sa ia branza si iaurtul,ca de doua zile ma pacaleste el pe mine si le evita;cred ca ii fac o mamaliguta,trebuie sa le ia,ca nu ia decat 450-max 500 ml lapte/zi,la care se mai adauga 150 praf,in cerealele de dimineata
an-k,pupici Biei cea darnica;nici gand sa cedeze samuraiul ceva din manuta lui grasuta

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10722;39/st/20060425/e/1st+Birthday/dt/-4/k/e5e9/event.png

Mergi la inceput