Bebelusi de martie - aprilie 2005 (81)
Raspunsuri - Pagina 10
NIKA spune:
andruzza Felicitari...
hehe...am vazut si pozele...
vezi tu ce te asteapta de acum incolo....

rrox3 spune:
Andruzza felicitari lui Rares!!!
Ce surpriza frumoasa ti-a facut! L-am vazut si in poze, n-are nici o treaba, se plimba in voie ![]()
Adseana
Alexandrei cea curajoasa! Ioana nu face mai mult de un pas singurica si numai daca ma vede "la primire"
imi cade fericita in brate ![]()
An-k Ce scumpa trebuie sa fie Bia asa darnica
Ioana cand ii cer ceva din manuta ei ii da drumul pe jos repede
Cred ca pricepe ca o cert si ca n-are voie cu obiectul respectiv ![]()
Danuta Sa-ti pupi finuta de la noi!
Multumim pentru felicitari
Nu citea nimic
, era cartea ei cartonata cu animale... Ii place sa se uite pe carti si imi arata cu degetul diverse chestii care ii plac si zice "uite"!
Ellinia si Caramella sa aveti spor la ultimele pregatiri si sa petreceti super maine!!
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si
Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
an-k spune:
Wow, ioana zice "uite", felicitari, ce fata mare
, noi inafara de mama, tata, baba, si altele asemenea nu zicem nimic, pupici Ioanei
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
mamacita spune:
wow,rrox,ai tras tare,te-ai facut si tu membru de baza,felicitari!Asa-mi trebuie,daca am chiulit,voi mi-ati zis,eu nu si nu...![]()
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10722;39/st/20060425/e/1st+Birthday/dt/-4/k/e5e9/event.png
ionela_r spune:
Buna seara mamici
Azi Dora n-a mai fost asa maraita.
Nu mai tuseste,dar nasul ii mai curge putin.
Vad ca mananca mai bine.Nici o data n-a mancat prea mult.
Nu mai pot sa intru sa scriu ca nu ma lasa Dora.
Pupici
Ionela si Dora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE NOI CU DORA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos
rrox3 spune:
An-k Multumim!
Nici ea nu zice multe cuvinte clare, nici o grija
Avem in repertoriu": mama, tata, da, gata, uite in mod frecvent si mai multe si mai complicate ocazional, p-astea complicate in general le repeta dupa mine, se pare ca are ureche muzicala.
Mamacita Mai, nu stiu cum s-a intamplat... am raspuns la cateva intrebari de la "parintii intreaba, parintii raspund" si m-am trezit brusc membru de baza... pai sunt buna de baza, sunt lata ![]()
![]()
poze cu noi
dariaevelin spune:

zuzu

fetitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Ce frumosssssssssssss! ![]()

andrruzza felicitari pentru mersul singurel Rares e atat de frumos...incat de fiecare data cand il vad ma topesc dupa el.
adriana hmmmmmm! delicios tortul,frumoasa tunsoare!
an-k da,Brien este asa de darnic . A inceput la 9 luni si de atunci tot imparte cu darnicie de toate,la toata lumea.![]()
Brienutul meu paseste doar sustinut de manute.
Mai e timp. In schimb,ieri mi-a facut o noua surpriza: a invatat sa rasfoiasca revistele si cartile. Le sifoneaza putin,dar nu le rupe. Prinde intre degetele pagina si o da inainte si inapoi. Si arata cu degetelul ce-i place. Are momente cand prinde si mai multre pagini, altele in care da pagina cu pagina. Ma bucur...sper sa fie inceputul spre o mare iubire pentru carti.![]()
Eu filmez fiecare reusita a lui. Avem filmulet cu construirea unui turnulet(din cuburi) de 4 etaje,cu impartirea jucariilor la toata lumea,cu jucatul de-a ascunselea. Acu' trebe sa filmez si rasfoirea finuta a cartilor 
Daria si Brien
Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
rrox3 spune:
Daria si Ioana rasfoieste frumos cartile si revistele, arata cu degetelul prin ele, e incantata....cam vreo 5 minute, ca dupa aia vrea neaparat sa manance cartea
Asa ca-i dau doar cartonate si astea nu i se par asa de apetisante ![]()
lui Brien!
poze cu noi
dariaevelin spune:
rrox
Ioana frumoasa! Dragii de ei! Eu sper sa fie inceputul iubirii pentru carti 
. Brien mai sta chiar si o1/2 ora uitandu-se in albumul nostru de fotografii.Il rasfoieste el si ne arata pe rand,pe fiecare. Uneori mai si zice mama sau tata,aratand cate o foto cu noi.
In timp ce eu va scriam linistita mesajul anterior,Mircea s-a hotarat sa-l invete pe Brien sa deseneze
. Desena el ceva ,Brien se straduia sa-i fure carioca. I-a dat-o si lui in manuta,a tras cateva linii,dar a apucat-o si invers,cu varful inspre palma. Sa nu va spun cum arata manutele lui

![]()
Daria si Brien
Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.