Clubul moldovencelor de peste Prut (17)
Raspunsuri - Pagina 11
lia_c spune:
uitasem sa scriu despre orez, vazusem ca ati discutat, sper ca e ok daca scriu.
Noi am cumparat mai primavara de la engros niste orez lunguiet, la culoare brun. ni s-a spus ca e prajit. La fiebere ramine intreg si "rasypcityi". Noua ne placea f mult cind il pregateam, dar de la un timp ne-am cam saturat si de el. Eu ii puneam si morcov si Knor si Cimbru la fierbere. Proportia este ca la hrisca 1 cana orez : 2 cani de apa. aaa, eu totusi prajesc orezul (ca si hrisca) in ceaun inainte de a turna apa fiarta gata... Orezul il servim de obicei cu sos facut din smintina sau cind nu reusesc cu sosul atunci merge bine si cu maioneza Alimcom sau Ketch-up. Pina a procura orez din asta, celelalte feluri se faceau casha si de aia nu-mi prea placea ...
Si Aliona, vad ca s-a chinuit f mult cu prajiturile! Bravo! Eu in mahala la bunica aveam o prietena care avea 2 surori, diferenta intre toate 3 erau cite 2 ani. Tare ne mai suparau cind cele doua mergeau cu noi si apoi se trinteau in mijlocul drumului in sat si faceau circ... Tare imi era mila de prietena ca maica-sa o certa de ce nu le-a intrat in voie la cele mici... Iar cele mici erau niste actrite dezavirsite
lia_c
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much.
William Dempster Hoard
alinkav spune:
Buna dimineata moldovencele!!!
Va doresc o zi cat mai buna si mai calda!
Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
Balbina spune:
Neata, fetele,
Cam slabuta activitatea zilele astea, hai sa ma bag pe aci.
Nimic nou la noi in afara de o vreme urita, cu vint puternic :((. Cica miine vine primavara, sa vedem sa vedem...
------------------
Numai bine,
Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)
P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!
alinkav spune:
Mda, e tare urat afara! Ce sa faci, e ultima zi de iarna(calendaristic vorbind)!Oricum pe mine deja ma incalzeste gandul ca maine e 1 martie!!!!!
Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
doroti_5 spune:
Buna dimineata fetele!!!
Vad ca v-ati lenosit, sau nu stiti ca deja merge site-ul?
Teoretic de miine e primavara, dar m-am uitat la date meteo pe net si sa vezi, ninsori pina pe 10marti, pe 5 va fi ceva mai cald, dar in rest mai sus de +5 nu ne ridicam.Pina cind?Eu vreau caldut!!!
Ce mai faceti?
Ce va mai fac bb-ii?
Nazbitii noi ceva?
Sau s-au cumintit toti asa deodata?
La noi nu prea cumintenie, bocane toata ziua, si mai nou face cite o busitura ca zice ca o cazut din pod.
Deseara iarasi ospetie, avem o zi de nastere, daca ajungem acasa vii e bine!!
Azi e ultima zi de servici!!!!!De miine stau acasa si mergem la tanti doctor!
O zi buna!!!
doroti_5 28+ si Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa
doroti_5 spune:
Uraaaaa, am o steluta!!!!
doroti_5 29+ si Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa
lia_c spune:
'neata
mda, putina activitate...
Doroti, felicitari si cu steluta si cu iesirea in concediu! V-au conectat netul acasa deja? Si sotiorul a fost si a scris inca o cerere la moldtelecom p/u ADSL, sper de data asta sa instaleze si sa nu mai schimbam numerele de tel...
Fetelor, si la noi e f posomorit afara, s-au intors minusurile si ninsoarea... Nu stiu de ce m-a apucat veselia (sper sa nu treaca in scirba), probabil deoarece miine livram si inca mai am o groaza de terminat . Ma simt cam ametita , dar cafeaua de la serv. n-o mai suport (e naturala, insa de cea mai proasta calitate!)
Am fost ieri la Metro si mi-am cumparat seminte de flori de vreo 10$ - iaka asa de mult iubesc io florile , sper sa nu iasa iarba (cum mi-a sugerat sotiorul) - o sa le sadim sub gard, ca sa nu ne suparam daca iese iarba
o zi cit mai reusita
lia_c
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard
Lucia_B spune:
buna fetelor
in primul rind felicitari pentru "tigrut". imi pare bine ca v-a placut.
cit despre faptul ca v-a iesit cam mic sau necrescut, ce sa zic, cred ca ati folosit tavi prea mari, a mea are 25/16cm si inaltimea de 3cm. praf de copt (na vsiakii sluciay) eu pun nu jumate de pacetel ci unul intreg. sper data viitoare cind o sa-l mai faceti sa vi-se primeasca super si la aspect.
Doroti - felicitari pentru concediu, iti doresc sa te odihneshti din plin si sa dormi cit incape ca peurma doar o sa visezi la asa ceva.
Natalia - ce as da sa-ti fiu vecina . bravo tie. nici nu stiu cind mai reusesti sa faci atitea minuni in bucatarie. Ce desene mai face Vladut? nu vreai sa ni-le arti si noua?
Lilia - ce fata frumoasa ai. tfu sa nu fie de deochi. de ami fi baieti, am peti-o . Cum se mai simte, cit timp trebuie sa mai stati cu gips?
Cornelia - mama ce harnicuta ai fost. eu demult am pus ochil pe "neamts" da astept sa ma intorc in tara, sa fac cu brinza de-a noastra.
Sper sa-ti rasara florile pe care le astepti da nu iarba.
Rodika - ce mai faci, cum se simte Paula?
Alina - draga, unde te-ai pierdut. Ce mai face Deanna?
Elena - cum o mai ducu, cind e nunta, cum te descurci la servici?
Corina - inca nu v-ati pus net ? cum e la noul loc, sper ca-ti place.
Alinka - esti cea mai matinala. e Alex la cresa? tu ce mai faci cind e timpul asa de urit?
Aliona - acum unde sunteti, daca ati vindut si aragazul, v-ati mutat la soacra? Ce-ti maiface Amadeo?
Parca nu a scpat pe nimeni, in caz ca da - cer scuze.
=================
Si despre noi. Suntem bine. Laurei i-au iesit primii dintisori, cred ca din cauza asta cauta vorba citeva noapti. Ma bucur mult ca nu a plins, deasta nici nu mi-am dat seama ca rasar dintisorii.
Sa stiti ca nici eu nu am stat cu mainile-n solduri, am facut diferite mincaruri, asa mai specale si un super desert. pe toate, daca sunteti curioase, le puteti vedea in "Bucate".
Cam astea sunt pe la noi
O zi frumoasa si numai bine .
-------------------------------
ce mari suntem
Bucate
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)
Lucia_B spune:
fetelor, ia vedeti www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=6718" target="_blank">aici ce am gasit eu azi. cred ca e taman ce va trebuie.
-------------------------------
ce mari suntem
Bucate
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)
MamaElei spune:
Buna!
Lucia, pai io credeam ca de acolo l-ai si luat, eu il vazusem mai devreme, dar uitasem intre timp si cind ai dat reteta imediat l-am gasit, ca sa vad mai bine cum se fac straturile alea.
Mi-a placut ce ai mesterit tu. Si cine oare striga PAUUZAAAA, PAUZAAA!!
Eu, de ieri, stau la citykitchen.ru, imi place tare, temele si unele fete in special, de ex. am mai intilnit-o pe Olja pe alt forum, dar aici mi-a placut calatoria virtuala in Estonia.
Nati si cu Alina stiu ca s-au inchis in bucatarie, eu - stiti deja unde stau, dar restul fetelor pe unde sinteti????
Rodica si PAULA (02.09.04)