Cluj rulz! (38)
Raspunsuri - Pagina 8
carrie spune:
hello hello
fetelor parca a dat strechea in mine nu am avut Dc nici aseara nici azi dimineata si am devenit nelinistita.
copilul mi-e mai bine, mai e umpic infundata ca si mine de altfel dar speram pe miercuri sa fim ca noi.
Roxa vrem si noi adresa, pliiiz.
stiu ca sunt interesante delegatiile dar cand includ si week-end-ul devin f obositoare si drumul lung si mai si.ne-a fost dor de tine, abia astept sa ne vedem.
Mariana , tare ma bucur ca ne-am vazut ieri, Stefan si fie-mea s-au capacit umpic, din dragoste binentele, asa intre masinutze.
sa-mi spui cati banutzi trebe sa-ti aduca te rog.
aveti albume din acelea in care se pun pozele aleator, si se lipesc cand tragi folia peste ele?deci nu cu lipici.mi-ar trebui unul dragut.
Tatiana, Clara e o scumpa si o cocheta
svety, am uitat sa-l felicit pe dani pentru primii pasi, e adorabila varsta asta!
Mihai al meu a ajuns din State in Amsterdam, acuma e spre Budapesta, sper sa ajunga cu bine la 16 ca nu mai poci
si azi mi-au bvenit rushii
va pup si o saptamana frumoasa
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si 8 luni)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531
steaua spune:
Netza, fetele!
Mariana,, nu am mai venit ieri ca Piciu citea pentru scoala de soferi. Azi are testul de absolvire la scoala de soferi. Si nu a citit nimik pana ieri.
Tatiana, tot am vrut sa- ti zic si am uitat: ai niste baietei fffffffff draguti! Si o energie de admirat. Eu il am doar pe Alex si cateodata imi bine sa ma dau cu capu de pereti. Dar ma gandesc la tine (pe bune) si- mi trece.
Corina & Alex (11 iulie 2005)
pozici
mariana tache spune:
Salutare tuturor. Am trecut doar in recunoastere; nu pot sa scriu mult ca doarme SImon aci langa mine si nu vreau sa-l trezesc.
pove mai multe la noapte
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
asi spune:
Am trecut si eu sa va salut si sa va urez o zi buna!
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan
nana_sim spune:
Iaca am venit! Dupa un drum care a durat mai mult cu 2 ore pentru ca a deraiat ieri un tren de marfa pe la Brasov, m-am dus acasa si am dormit putin iar acum incerc din greu sa nu adorm. Sunt franta de oboseala si nu e din aceea cauzata de numarul mic de ore de somn, sunt obosita organic. Nu stiu cum sa explic prea bine asta.
N-am facut nimic spectaculos in weekend, am lucrat, iar saptamana asta am din nou treaba ca la balamuc. Partea buna e ca in weekendul care vine o sa iesim la munte la Straja cu niste prieteni, finii si cumetrii de la Bucuresti.
In calitatea mea de nasa am primit un cadou intarziat de la fini, un cufar o minunatie, de lemn, cu curele de piele, patinat ... Abia astept sa-i gasesc un loc bun in casa cea noua. El va sta in living, celalat pictat va sta in dormitor iar cel mare ... nu mai stiu, om vedea!
Oana felicitari pentru puiul mergator, asta da realizare! Cat mai ai din cursul acela?
Cristiana tie felicitari pentru sot si Theiutei pentru replicile dulci.
Mariana soro, nu-nteleg cum le faci pe toate si gata, asa ca doar ma-nclin!
Roxa saptamana asta te scot la o cafea in pauza de pranz ca sa-mi compensez datoria de saptamana trecuta. Ce bine ca ai avut o delegatie fara zbucium.
Stanca stii ca la Herculane sunt vipere? Nu vreau sa te sperii, nu cred ca sunt in statiune dar stiu de la zanul care face canyoning pe acolo. Deragul de Razvan cuminte, cum ii strici imaginea buna pe care el o lasa tuturor celor pe care-i intalneste.
Gata, ma tarai in vizuina mea unde sa-mi ling ranile de oboseala.
Simona
asi spune:
Simonica bine ai revenit!Stiu ca sunt vipere dar sper sa nu vina prin zonele populate.
Fetelor m-am hotarat.3 zile pe saptamana cate 4-5 ore o sa ii gasesc o bona lui Razvan.Sper sa imi tina figura si sa o accepte biatul "cuminte" al lui mama.
Familia mea
Razvan
asi spune:
Astenie de primavara?!
Familia mea
Razvan
roxanicea spune:
buna seara fetelor!
in primul rand vreua sa-i multumesc roxanei pt inserarea mea in lista.merci mult.
scuze...ca am lipsit de pe aici, dar nu am avut DC ieri .....
mariana, sunt cu voi si va urmaresc...dar eu nu am bebei....si din pacate eu nu prea am ce sa va povestesc in sensul asta....
sa nu mi-o luati in nume de rau....please.
alynutza, ti-ai gasit ceva rochitza? am inteles ca-ti faci nunta la marco polo. tipii de acolo ornau sala frumos. nu cu prea multa recuzita, dar distins si frumos. mai du-te pe acolo cand stii ca sunt nunti, sambata si uita-te ce-ti place si ce nu, ca sa stii al vara ce pretentzii sa ai. rochii dragutze, vazusem anul trecut cand imi cautam eu, la salon gabriela. dupa cum bine cred ca stii, se pot si inchiria. flori sau aranajamente frumoase adac bvrei iti recomanda casa cu flori de pe eroilor. eu acolo le-am facut.voi pune si ceva poze sa vezi ale noastre si sa-ti faci o parere cat de cat. au fost simple. se pot face cum vrei tu.
seara palcuta tuturor!!!!!!!!!!!!!!!!!
va pupilesc si sanatate multa copilasilor racitzi cu mucishori ...!
roxi
roxana1974 spune:
helaaaaau, helaaaau!!!
Stanca, se poate mai sa vii sa ne dai pe la nas ca te-aiintors si sa nu bagi detalii? hmm...uite ai vazut ce de-am maipovestit eu...ne lasi asa...macar zi cum ti-a stat parul sau nu ti-a stat [:P]
Simo, blonda sau nu, nu mai stiu de ce datorie vorbesti, dar de iesit la o ciocolatica calda oricum tre sa iesim btw, ce e ala canyoning?
Fetelor, ma stric de ras, in timp ce va scriu, Serban c-o laveta, face curat prin casa! moooor! e haios de numa, sa vedeti cum sterge patul, paturica, scaunul de joaca si, cam tot ce prinde
Cristiana, ce sa-i faci, ai vazut Murphy n-a trait degeaba...mai bine mai zi-ne mai incolo ce ati primit voi asa, frumos si poti sa ne zici...
Fetelor, va las, revin mai incolo....
Cineva sa ne zica de Floooooo!!!!
Roxa
svety spune:
Salut fetele! Ce frig a fost azi la noi...brrr. Azi am excelat la cratite si am facut ciuperci umplute.
Prietena mea cea mai buna se marita in sept. Oare ce fac cu Dani? Ea sta in Arad acum. Am copilarit impreuna si am fost colege de scoala pana intr-a 12-a, apoi a plecat la Farmacie in Arad. Pastram legatura ca surorile si ea e consilierul meu in ceea ce priveste medicamentele. Nu pot sa cred ca se marita. De fapt era cazul...
Tatiana si Cristiana multumim de complimente. Chiar suntem foarte umblareti. Mihai a scos pragurile sa poata circula mai usor. Ba e aici, ba aud in bucatarie fosnet...sacul de gunoi. Azi s-a uitat 15 minute cum invartea masina de spalat hainele si "vorbea" cu ea.
V-am spus ca face "bravo" cu palmutele? Cum canta la tv. sau se bucura de ceva, incepe. Si sare ca o broasca in rotobil.
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani
piticii lui Danutz