Cluj rulz! (38)
Raspunsuri - Pagina 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alynutza/Alynutza.jpg)
Alynutza spune:
Sara buna, fetelor!
E cam liniste pe aici, am intrat si eu sa mai dau un semn, sa nu ma dati disparuta...
Vineri am fost la un curs, deci nema internet, nema forum, dupa curs am umblat de nauca prin oras sa-mi caut rochitza si m-am intors cam dezamagita acasa, si ma astepta musiu sa facem curatzenie, dupa care normal, am stat cu el, ca altfel e gelos...
Sambata m-am uitat prin bucatarie si mai spre seara mi-a venit o prietena in vizita, pe cand sa intru pe forum... a sosit si musiu de la servici... Acuma iar a plecat, asa ca m-am razbunat si-am intrat sa vad ce mai e pe aici...
Mariana, felicitari pentru examen!
![](zana.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/svety/svety.jpg)
svety spune:
Vad ca v-atijucat singure aseara...eu am optat pt. tv. si sa mai stau cu Mihai. Azi a fost o zi asa de duminicoasa! De odihna, nu alta.
Mariana, nu-l mai trimit pe Mihai dupa film ca mi-e jena, multumim frumos, dar cat de curand il trimit cu un CD sa ne faca sotul tau niste poze, se poate?
mamide dani
cici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani
piticii lui Danutz
![](images/user_woman.png)
roxana1974 spune:
am revenit si eu...daca rezist sa mai intru dupa dushul pe care-l voi face imediat va scriu ce-am facut daca nu, pe maine seara
Roxa-boxa
mariana tache spune:
Buna seara!
Corina, scuze ca nu am mai venit, dar in perioada cand am fi putut pleca de acasa m-am dus in Billa ca batea vantul prin frigider la capitolul mezeluri, branzeturi, masline etc si m-am dus acolo ca sa-l dau pe Stefan cu masinutza. Si in plus imi era lene sane caram cu totii pana la voi...asa ca am ales relaxarea la cumparaturi...dar voi de ce nu ati venit?
M-am intalnit cu Cristiana si Thea in Billa...si ele era acolo doar pt masinuta si pt trecerea timpului in mod dragut pana la venirea lui tati...
, Cristiana, sper sa nu te superi pe mina ca am spus tot!
Alinutza, mersic. De la ce salon vrei sa-ti cumperi rochiutza si in ce sistem? Ce vremuri....cand umblam dupa rochia de mireasa...eu am cumparat-o de la Amanda. Si acum o mai am, ca nu am gasit cumparator la ea.
Roxanica, bine ai revenit! Mi-a fost f dor de tine! Pove tot! Cum ti-a stat parul
? Nu uita s-o treci pe lista pe roxanicea.
Svety, draga mea, dar de ce sa-ti fie rusine?!?! Doar e dreptul vostru! Dar lasa ca o sa-l primiti cand veniti cu CD de poze.
Cine e cu mine in seara asta? Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Roxana, draga, esti f promta! Dar nu ne delectezi si cu povesti din delegatie? Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
TatianaG spune:
Buna seara!
In sfarsit am timp sa va si scriu!
Imi pare bine ca v-am cunoscut, fetele care ati fost la Mariana. Toate sunteti tare dragute si aveti copilasi minunati. Multi gazdelor primitoare, Mariana si Stefan.
Sper sa putem participa mai des la aceste intalniri. Astfel si Clara se va simti in largul ei cu copilasii vostri. Ea e figura mare….ii trebuie ceva timp sa se obisnuiasca cu “atmosfera” si pe urma isi da drumul. Asa procedeaza inclusiv cu hainele noi; de probat in magazine nici nu se pune problema, iar hainele trebuie sa stea la-ndemana ei, si le imbraca singura dupa ore sau chiar zile de “tatonari”. Parca s-a mai linistit, nu mai e asa agitata din cauza maselelor.
Joi, baietii au primit vaccinul de 2 luni, si spre fericirea mea le-a fost “benefic”. N-au fost agitati, au dormit mai mult decat de obicei, si de-atunci (sigur, pura coincidenta) au scapat si de colici. Am avut un we relaxant – daca se poate spune asa ceva langa 3 copii – in sensul ca n-au mai fost plansete interminabile.
Mariana, felicitari pentru examenul luat! Pozele de la intalnire sunt mortale!
Cristiana, sper ca Theiuta e mai bine.
Svety, felicitari lui Dan pentru primii pasi! La mai multi…
Tuchi, felicitari pentru mica plimbareata!
Va doresc o saptamana frumoasa si insorita, cu multe martisoare si flori!
Tatiana siClara Maria (31 ian 2004)
Album 1 Album 2 Album 3
Copilasi ian-feb2004
Daniel Cornel si
Eduard Mihai (09 dec 2005)
POZE NOI
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006
roxana1974 spune:
ciao, am revenit deci dupa dushul infinit pe care l-am savurat...m-am dushat cu gel dush exfoliant de la body shop cu aroma de capsuni si m-am cremuit asisderea...asa ca sunt o capsuna veritabila...
S-o luam cu inceputul...parul nu mi-a stat ca de obicei, drept pentru care am avut o atitudine pasnica...
Drumul incolo a fost mizerabil, a durat 7 ore si jumatate, de unde noi speram sa fie de maximum 5 ore...gropi, zapada, ninsoare, ceata, soferi prosi etc...dar gropile au batut la scor! Oribil...la intoarcere am facut 6 ore....am ajuns la 12:30 in Cluj...
Totusi, acolo a fost ok, hotelul excelent, paturile comode, baia frumoasa, am dormit excelent si a 2-a zi am fost ca noua...prezentarea a decurs ok si la intoarcere...stiti deja...Am avut bafta sa fie in masina colegi ok, tot drumul am povestit, ne-am distrat, am jucat tot felul de jocuri, unele de logica si chiar si fazan...nu ne-am plictisit prea tare...
Piatra Neamt e un oras frumos si chiar langa hotel, in centru e magazinul Winmarkt...va dati seama ca am fost la shopping, cu o mare frustrare, n-aveam bani, decat foarte putini...i-am spart, e clar, nu? Mi-am luat o pereche de pantaloni de la House of Art si 2 prosoape simpatice lui Serban...cam asta a fost.
Mariana, am pus-o pe lista noastra pe roxanicea :)
Cristiana, ma bucur mult pentru Mihai, cred ca abia asteptati sa se intoarca acasa . Cat despre therapy shopping-ul tau, cred ca ti-ai luat chestii fainute...Bourjois suna super, si fusta musai trebuie aratata
pana una alta vreau detalii...
Oana, printesei, bravos pentru performanta
ei, de-acu incolo sa te tii, cu 2 nu ti-e usor...
Raluca, mobilul de care spuneam e available, daca vii miercuri la noi poti sa-l iei, ne intelegem atunci daca zici ca-l vrei, ok?
Fetelor, va astept atunci la noi Miercuri, asa cum trebuia sa fie saptamana trecuta. Sper in prezenta numeroasa , va rog, cine nu are adresa noastra si se inscrie, sa-mi dea un PM, pliz!
Florina, ce faci mai copila? Se poate sa ne tii pe jar atata? Vino cu vesti bune!
Simo, mi-e dor sa te vad in zona!
pe maine seara asadar!
Roxa-boxa
mariana tache spune:
Roxana, dupa povesti se pare ca ati fost f pasnici...distractie ioc!...auzi tu "fazan"! ...na, bun si asta daca nu a fost altceva. Auzi, sa nu razi, dar vreau si eu adresa . De fapt vreau scara si et., ca restul le stim. Eventul mai zici pe ce parte e ap, ca sa nu sun la altcineva. Astea poti si fara PM, ca sa nu te mai complici
.
Tatiana, ma bucur ca iti mai gasesti timp si pt noi. Simpatica foc Clara la faza cu hainele. Noi nu avem probleme; suntem invers...de ex cand i-am luat cizmele, a vrut sa doarma cu ele; cateva zile a trebuit sa le ascundem, ca altfel numai cu ele se incalrta si in casa. Mai ai mama la tine? Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
Sanatate Maxima!!!
roxana1974 spune:
Soro, cu-n oki in gura si cu unu pe taste, iti scriu cu ultima zvacnire: Scara C, scrie mare si lat pe perete sus, dar stii, ca e pe gang...et. 1, ap 44...dreapta...
see you...
TatianaG spune:
Mariana, legat tot de haine. Anumite lucruri ii plac atat de mult ca le-ar imbraca tot timpul. Trebuie sa le ascund si inventez povesti de genul ca "mami nu le gaseste". Doua saptamani iara-s singura. De fapt, una a trecut ! Mai am de asteptat pana sambata.
Iti doresc noapte buna, merg la culcare ca mi-am terminat treaba de vacuta Milka.
Tatiana siClara Maria (31 ian 2004)
Album 1 Album 2 Album 3
Copilasi ian-feb2004
Daniel Cornel si
Eduard Mihai (09 dec 2005)
POZE NOI
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006