Copilasi de mai - iunie 2004 (68)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Bertha, nu merge linkul si nici la poze nu am gasit albumul...

Cius, bananele nu sunt agreate de Monti, sunt prea dulci. (si cu strugurii si merele tre sa ai grija sa mananci cu moderatie si doar separat).

Cami, bine ca ti-ai mai revenit.

Ioana, acu ma uit pe poze... Arati super iar peisajele, ce sa mai zic iti iau rasuflarea!

Madisor, asa zici... Ioi si la noi e o chestie fainuta, fiu-miu zice la pixuri dudi, inainte le zicea dudui si nu stiam de unde vine pana s-a gandit barbata-miu ca e ce-o inteles el din f...i ce i-o scapat lui Vasile cand a vazut mobila supermazgalita .

Carmen, io zic sa nu te chinui in jurul blocului ia-o spre Arad ca ne intalnim undeva la mijloc .

Irinel, naspa cu genunchiul, dar totusi nu ti-au zis de la ce?

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (28+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

ian-febr 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Bertha, nu se pot vedea pozele.

Ioana, super! Ce va iubiti!
A, arati bine de tot. Se vede c-ai mai slabit.

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Diana, batem palma!

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Eh ete si .Am mai scris un mesaj azi si o apasare a Inisei si sa duuuus frate.De nervi n am scris(vorba lui Vasile al Dianei f...i de calculator).Azi facui neste papanasi inca nu le am probat il astept pe tati sa i papam impreuna.
Am papacit azi mai repede pranzul asta e victorie.Ieri i am luat Inisei reductor de WC,deocamdata cercetam si ziceam kaki kkk si pisu pssss.
Gata pe scurt stirile de la noi.

bertha da pe share pozeleeee

bebe beca frumoase poze,si voi 2 sunteti ca doi porumbei

Irinelu burticelu super faine pozele si tu mamico iradiezi fericire.RMN e programat pe 23 martie

cius cand ai vorbit mey cu nally ca noi suntem cam tot timpul online impreuna (capritze)

mephala pai nici nu va fi nevoie sa te alerge sotul ca te vor alerga pitici

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Incercati acum:

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cuc0204/album?.dir=e976&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/cuc0204/my_photos

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Buna seara

La inceput vreau sa va spun ca sa contactat cu mine o fata din bucuresti care impreuna cu sotul ei sunt in polonia, stiu doar atat ca el lucreaza la o mare firma romaneasca si ca pe ea o cheama Cristina si nu au pe moment copii. Mai mult am sa va scriu sambata sau duminica daca vom reusi sa ne vedem la ambasada.

Bertha- imi pare rau dar nu am putut sa vad pozele

Diana- nai ptr. ce sami multumesti.

Nicoleta- ma simt mai bine multumesc, am luat carbune. La petrecere am fost si sambata avem la ambasada romaniei, sper sa fie totul bine cu burtica mea.

Bebe Beca- nu numai tu ramai in urma, si eu la fel, asa ca stai linistita si nu iti bate capul cu asta, cred ca fetele ne vor intelege, nui asa fetelor? Apropo am vazut pozele sunt super.

Imi pare rau ca nu va pot raspunde la toate, dar sunt cu voi si va pup dulce

mica futbolista :-))

Alus + Julia Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Alus io nu ma supar, important e sa stim ce mai faceti.

Bia mi-a facut febra azi, i-a dat soacramea pe la 16.00 nurofen, acum cand sa o culc iar avea febra. Sper sa fie de la dinti si nu de la altceva.

Laureta daca tot esti harnicuta nu faci tu cartile. Te rog, ca eu ma duc langa pui.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by tnicoleta

Alus io nu ma supar, important e sa stim ce mai faceti.

Bia mi-a facut febra azi, i-a dat soacramea pe la 16.00 nurofen, acum cand sa o culc iar avea febra. Sper sa fie de la dinti si nu de la altceva.

Laureta daca tot esti harnicuta nu faci tu cartile. Te rog, ca eu ma duc langa pui.

Ce carti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

E uite ca am vazut si poze, mey numai mamici si burtici frumoase pe aici. Si Daniel care s-a facut super mare.

Laureta sa faci capitol nou

Mergi la inceput

Poi poate vrea si altcineva sa faca alt capitol.Cius tu erai curioasaaa ia treci la facut capitol nou.Sunt pe YM daca vrei sa sti ceva

Mergi la inceput