Copilasi de mai - iunie 2004 (68)
Raspunsuri - Pagina 13
DianaR spune:
Cius, Cami, iaca o
atunci ca m-ati facut sa ma umflu in pene de mandrie 
Alus, multam de compliment ![]()
Ei, ca intrebam de Irinel ce mai face... Eu muream aici de ingrijorare ma gandeam c-o fi nascut si cand colo fata umbla prin republicile bananiere... Ia priviti aici!
Diana , Vladut
(16.05.2004) & samburelul (28+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
ian-febr 2006
Irinel spune:
Buna fete dragi!
Iata ca Diana mi-a luat-o inainte. De mult tot vreau sa va scriu da am avut o perioada dureri crunte de picior (dreptul). Nici la serviciu n-am fost trei zile saptamana trecuta, da durerile incepusera deja de vinerea anterioara. La inceput nu am primit nimic de la doctor, i s-a parut ciudat ca ma doare asa rau, a zis ca ar trebui sa imi dea niste antiinflamatoare, da pentru ca-s graviduta nu se poate. Dupa doua zile s-a umflat genunchiul, fapt salvator ca mi-a luat lichid sa il trimita la analize si mi-a introdus nu stiu ce medicament pe baza de cortizon. Exact in ziua urmatoare am plecat in mini-vacanta (doar 4 zile da a prins tare bine) de care zicea Diana. Mi-a fost si frica sa plec dupa atatea nopti nedormite de dureri; eram disperata. Din fericire durerea a cedat treptat si chiar daca n-a fost chiar lipsa totala de durere, a fost muuuuuult mai bine. Asa ca iata-ma-s prezenta :-)
Vanessa, imi pare tare rau pentru mama ta. Sa va ajute Dumnezeu, minuni s-au mai vazut...
La multi Ani Laureta cu intarziere, da tu esti draguta si nu te superi, da? Pupici dulci si tie si Inisei scumpe, sanatate multa si numai bine. Cand faci RMN-ul sau cum se numeste?
Diana, imi pare rau ca te-am ingrijorat, si Carmenbr m-a sunat sa ma intrebe ce e cu mine, n-am vrut sa va ingrijorez, da chiar nu aveam stare nici sa stau pe scaun, nici intinsa, nici sa merg, nicicum nu mai era bine. Cand am auzit ca nu poate sa imi dea nimic ca-s gravida, intrasem in panica, cum rezist eu inca atatea saptamani cu durerea asta groaznica si fara sa dorm...Pupici dulci. Am vazut si eu cateva pozici si imi pare ca arati chiar foarte bine, nu stiu unde te vezi tu grasa.
Bertha, iti inteleg sentimentul cand ai primit bratarica si ti-a spus Darius asa frumos ca te iubeste. Pupici si scuze ca nici acum nu m-am invrednicit sa iti raspund la email.
Va pup pe toate cu drag si sa ma iertati ca nu va scriu la fiecare in parte. Pozele de la mare sunt la albumul "Bahamas-feb2006"
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 32+ saptamani
mephala30 spune:
Irinel, ft. faine pozele! Aratati tare bine! 
Simona, eu n-am prea tinut Montignac, dar voi reusi, sper, sa scap de kilele pe care le voi lua in sarcina. Altfel ma alearga sotul in jurul blocului pana slabesc. ![]()
Ma simt binisor acum, am intrat in 'pielea personajului'.
Pupici
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
bertha spune:
Salutare!
Fetelor, aseara am iesit in oras cu niste prieteni, a fost super, Darius a ramas cu soacra-mea si a alergat-o prin casa pana pe la 10. Apoi s-au dus la nani si bunicii i-a venit ideea sa-i spuna povestea "Fata mosului si fata babei". O idee proasta, ca nu i-a spus-o doar o data, ci de vreo 20 de ori!
Pe la 11 a adormit, noi am ajuns pe la 11,30 si inca se resimtea saraca dupa ce vorbise o ora non-stop!
Irinel, bine ai revenit!
Ce poze frumoase ati facut! Ati avut o vacanta extraordinara! Ce a crescut Danut! E un ditamai baietel, f frumos si tot cu sclipirea aia de nazdravan in ochisori!
Si se balacea mai ceva ca o broscuta! DE tine nu mai zic decat ca arati senzational, doar burtica ce a crescut de cand te-am vazut. O vacanta de vis, peisaje superbe, e mai, data viitoare mergem si noi!![]()
La eco ai mai fost?
Laureta, stie tati ce sa aduca fetelor! Papusa si chilotei rosii!
Cred ca ma intrebai cand venim la Bucuresti. Ei bine, pur si simplu nu stiu! Tot ce stiu e ca venim, deci tu asteapta-ne!
Sunt tare ingrijorata din cauza lipsei unui termen precis. Eu in iunie tb sa incep serv, deci in mai ar trebui sa gesesc o bona (alta solutie nu-i, poate gradi, dar...). Nici nu stiu daca e bine sa ma mai duc 2-3 luni la serv meu, daca n-o fi mai bine sa stau cu copilul in continuare, dat fiind ca oricum castig f putin, dupa ce as plati bona, n-ar mai ramane mare lucru. Ce sa-ti mai spun, e varza in capul meu!
Cius, Doamne ajuta sa-si revina puiul cu somnul! Mare noroc ai ca sta sotul cu el si mai tragi si tu un pui de somnel. Face sa aprobi mici cheluieli pt avioane si alte lucrusoare asemanatoare!![]()
Am uitat sa va spun ce zacea marti seara in olita ci pipi: Telefonul meu!

Il tinea in mana si cand s-a ridicat, i-a scapat nu stiu cum si a aterizat in olita. Tati a fost responsabil cu igienizarea si uscarea. Merge la fel de bine ca inainte!
A! In sfarsit am pus poze noi aici: Ian-Feb 2006
Va pup!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
cius22 spune:
Irinel,bine ai revenit...Ce mai m-ai incalzit cu pozicile taleee...Ce faaain:soare,apa,calduuuuura!(ca aici,azi dimineata cand plecam la servici erau -8 C)...Iar tu arati ca o super
...frumoasa si fericita!...Sa-ti traiasca familia frumoasa-in curand mai numeroasa(hihihi-ce versuri fac!)
Laureta
,mey,ce prostii vorbesti tu acolo?...hihihi..pai de alea ne arde noua?...pai,saracu tati,care de o saptamana sta pe baricade noaptea...e cam terminat...da' se pare ca incet incet intram in normal..azi Victor s-a trezit la 6 fara un sfert si acum la 11 a adormit(dupa vechiul lui program)...Imi fac sperante ca se va trezi pe la 13:30-14...si apoi pana seara,joaca non-stop...si gataaa...am revenit la normalitate!...Unde mai pui ca a baut si laptic cu ciocolata- a doua zi consecutiv! woaa...plus ca a ras doua felioaie mari de paine prajita cu unt...
Mey,ce-i cu harnicia asta pi tine?
Bertha
,cred ca ati "incurcat-o"...de acum va trebui sa-i spuneti povesti la culcare...Prietena mea,face chestia asta si acum ,cand baiatul are 7 ani...(da' se spune ca aceste ritualuri de noapte buna sunt tare benefice dezvoltarii copiilor...asa ca...pune-ti mana si invatati povesti,nenica...
).Io am o colega la scoala-profa de engleza-care a venit cu o oferta de la o editura-carti in limba engleza la numai 90.000 lei vechi (9 RON)..am comandat si eu povestile lui Andersen si Fratilor Grimm...
Fetelor,daca va intereseaza carti in limba engleza-de toate soiurile-pentru copii,adulti...pot sa o rog pe colega mea sa-mi dea lista,sa v-o arat si daca vreti sa comandati...toate au acelasi pret:9 RON
Carmen,lasa ca e bine daca te alearga sotul in jurul blocului
...e hotarat omul...si macar asa,stii, ca dupa ce nasti,cumva tot ajungi la forma de dinainte!Un pupic dulce,baietelului cu ochi albastri ca cerul!
Diana,no? vezi? si Cami zice la fel ca mine..si ea nu are nevoie de periutza!...No,sa te intreb si pe tine,ca le-am intrebat si pe fetele de la Monti,stii ceva de banane? sunt permise ca masa separata?Pupam baietelul destept si burtica cu fetica!(
-ce mai versuri!
)
Cami,sper ca azi ti-a trecut deja starea aceea de rau si irascibilitate-o fi din cauza vremii asteia tampite...Iar in ceea ce priveste..."lantisorul"...io cred ca barbatilor tre' sa le spuneti direct despre ce e vorba..ca dumnealor nu prea pricep aluziile...asa ca..la prima sedinta...spuneti voi femeile tare si raspicat..."avem atatea medalioane..da' nici un lantisor!...Domnilor...orientati-va ,la urmatoarea ocazie!"
.Pup pe Sebi scump!
Alus,multa sanatate cu stomacelul iti doresc!
Vanessa

si pupici lui Andu-fericitul!Ma bucur pentru el...
Fetele...ghiciti cu cine m-am conversat io pe mess????...cu Nally,care e o super draguta si Sebi al ei e o dulceata...l-am vazut pe web-cam...Nally il tinea in brate si el tot "freca" la urechea mamicii...suuuuper!(pupici Nally!).
Mammy? Boneca?...voi?...hai ca vine Primavara-aratati-va si voi...floricelelor!
Va doresc o zi faina...hai..bucurati-va ..cica de Duminica,chiar vine Primavara!
Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!![]()
pozesi www.dropshots.com/cius22" target="_blank">filmulete
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy
anacami spune:
Buna!
Gata, mi-a revenit starea de bine (au de bine aproximativ).
Lantisoare am vreo 2, dar ambele gata sa se rupa!Asa ca, mai bine nu le port...
Sotiorul a vrut sa imi faca o surpriza, dar m-a intrebat totusi pe mine ce vreau: de 8 martie se intoarce cineva in tara, asa ca vrea sa-mi comande un parfum!M-a pus sa aleg 3 variante (si repede), am ales ce am testat deja.Asa ca, deja simt o inflorire a starii de bine
. Lui Iustin i-au disparut cele "trei bubite", dar este de abia la a doua zi de febra, deci nu pot zice hop...
Irinel, super! Si daca ma uit pe geam la noi, chiar ca te invidiez!Waw, Bahamas! Cum ti-au spus si celelalte fete, arati tare bine; iar Danut se schimba pe zi ce trece!!Pozele emana o familie tare fericita!Tineti-o tot asa!
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
anacami spune:
Simona, am perioade si perioade! Acum cateva luni am cumparat in cateva zile f. multe carti pt. copii, acum m-am mai linistit! Cand imi revine "pofta", stiu de unde sa le iau (te contactez).Sebastian are seri cand, pe langa ale lui, ne scoate cartile din biblioteca; ne da si noua cate una, ne pune si pe noi sa le rasfoim (in timp ce el o rasfoieste pe a lui...); daca ne plictisim, ne da comanda sa nu renuntam...
Acum mi s-a pus pata ca nu prea mai are hainute; ma gandesc sa pun cativa bani de o parte (salariul peste cateva zile) sa ii iau ceva de la BabyExpo; daca ar fi sa ii iau ce mi-am mai propus, sigur nu imi ajunge salariul..Trebuie sa fac lista de prioritati...Veniti la babyExpo (pe la jumatatea lui martie?).Trebuie sa fac si prospectarea pietei pt. gradinite, in fiecare an am vazut dar daca nu m-au interesat la acel moment...
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
Bebe Beca spune:
Am reusit sa pun poze la bebeca 2004 - lisabona!
Diana, Irinel, aratati foarte bine!
Alus, sanatate multa!
Anacami, spatele drept!
Ma oftic ca nu reusesc sa citesc tot, raman in urma...
Rebeca s-a schimbat foarte mult in cele 6 zile in care am lipsit de langa ea. Este tare razgaiata si irascibila, un alt copil. M-am convins cat de mult inseamna sa bulversezi copilul. Au tot mutat-o, de la o bunica la alta. Si noi suportam consecintele.
Acum se chinuie sa puna scutece unei papusi, draguta de ea...
A venit primavara! Da' oare se mai raceste vremea?
Va pupam!
Ioana si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
Madisor spune:
Salutare
Noi mai nou am capatat si cuvinte nepotrivite in vocabular, de la cei mari
, "bai", "ce", "taci", "ta tu" adica taci tu!
Simona, sunt si eu acolo... Nu stiu exact ce caut, da'... o sa aflu eu
Nu se ia, in privintza asta, dupa cei mari. Ii pun in cana si daca ia o gura, doua. In schimb mananca branza, cascaval, iaurt si oua... Ar trebui sa fiu multzumita...![]()
tuturor, de la mic la mare.
Laureta,
Inisei si sa folositzi sanatoase amandoua cadourile!
Bertha, in aceeasi dilema ma aflu si eu... Nu stiu ce sa fac, daca sa ma duc sau nu... Nici eu nu castig mult, de bona nu e cazu'. va fi bunica sau grada... Nu stiu ce o sa fac... Eu in mai trebuie sa ma decid ![]()
lui Darius
Vanessa,
la toata gasca!
tnicoleta spune:
Mamicute harnicute, iar v-a]i molipsit de la Laureta?
Irinel bine ai revenit. Vacanta la mare zici? E lasa ca e bine, te-ai relaxat si tu putin inainte de venirea bblusului. Sa fi sanatoasa incontinuare. N-am vazut pozele poate o fac la noapte
Mey, da si ce baietei harnicuti avem prin gasca. Auzi la ei bratari, lantisoare si... masaj. Sa va traiasca. Adevarati cavaleri.
Cius Mey, am inchidere de numar si sunt pe baricade.
Victorasul somnoros.
Ioana Mey, v-a simtit mult lipsa Rebeca iar acum se bucura ca ati venit acasa. Si cam asa face si Bia daca indraznesc sa o las vreo noapte la soacramea.
Madisor Pai piticii astia copiaza tot-tot, s-o vezi pe Bia ce incepe sa strige "pace, pace" (adica sa o las in pace) cand nu-i convine cate ceva, sau sa dea din picioare. De ca are 2 exemple de urmat 
Alus cum te simti? Mey ce ai mancat la petrecere si nu ti-a priit/ Sau nu ai fost?
Camelia i-o sigur nu merg ca e prea aglomerat si o apuca pandaliile.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete