stimulentul
Raspunsuri - Pagina 2
Rozi spune:
quote:
Originally posted by Claudelu
Sunt reincadrata in munca din data de 1 dec. 2005...deci luna ianuarie am fost integral la munca...nu inteleg de ce am luat atat de putini bani
Parerea voastra conteaza ...asa cevaaaa
In cazul stimulentului, acesta se acorda incepand cu data depunerii cererii; tu cand a depus-o?
denis spune:
Nici eu n-am primit stimulentul.... ![]()
Si suntem deja in 24...eu auzisem ca pana pe 25 ale lunii banii se vor primi...!!!
Claudelu'....cred ca ai luat atat, pt ca stimulentul se plateste din ziua depunerii cererii (asa stiam...asta daca nu s-a modificat ulterior legea- ca parca asa am auzit, iar eu habar n-am..!!)
Denisa, mami lui Cosmin
Claudelu spune:
Da asa se pare ca s-a platit de la data depunerii dosarului, dar cica e gresit...asta stiu de la cineva care munceste la Directia Muncii...mi-a mai zis ca deja au vreo 200 de reclamatii 
Denis tu de unde ai stiut ca se plateste doar de la data depunerii dosarului..scrie cumva in lege??
Parerea voastra conteaza ...asa cevaaaa
ILUCAE spune:
Offfffffffffffffff !!!!!!!!!!!!
Eu am depus dosarul pe la sfarsitul lunii ianuarie,de abia asteptam sa primesc banii pe care saptamana asta i-am primit dar surpriza.........in loc de 3 mil. suplimentul am primit 8 mil. indemnizatia pentru cresterea copilului,in conditiile in care eu am reinceput serviciul pe data de 3 ianuarie si cererea am depus-o cu data de 1 ianuarie.De cateva zile incerc in disperare sa sun la Directia muncii in P-ta Amzei sa vorbesc cu cineva ca este o greseala si suna mereu ocupat.Prima data am sunat la Directia sociala, acolo unde am depus dosarul unde mi-au spus ca greseala este de la Directia muncii.
Deci................. habar nu au pe ce lume traiesc !!!!!!!!!!
Si nici faptul ca se dau banii de la data la care ai depus dosarul nu mi se pare corect !
Acum eu timp sa umblu pe la ei sa stau la cozi nu am , sun si ei nu raspund .......ce sa fac?????

ELENA+
ALEXANDRA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iluca_me/my_photos
Moss spune:
eu inca nu am primit acel stimulent si am depus dosarul pe la mijlocul lui ianuarie.
vroiam sa va intreb daca deverinta cum ca esti salariat mai trebuie depusa in fiecare luna asa cum spuneau la inceput... ?? eu pe februarie nu am mai dus nici-o adeverinta....
pupici
cristina
Mede spune:
Mai fetelor, chiar este cert faptul ca se plateste stimulentul doar de la data depunerii cererii?
Se stipuleaza undeva clar asta? Voua asa vi s-a spus de la Primarie?
Marius, tu sti ceva concret?