stimulentul
Buna
In 13 ianuarie mi-am depus dosarul pentru stimulent deoarece am reinceput activitatea in campu' muncii de la 1 ianuarie. Inca nu am primit nici un ban, cu toate ca am stipulat in formularul ala tip de la primarie ca prefer sa primesc banii pe card. Intrebarea mea este, mai este cineva in situatia mea? Si inca una, avand in vedere ca eu sunt din Baia Mare, a primit cineva de aici stimulentul???
Si mai am o intrebare pentru Marius, de cand putem aduce in tara masini mai vechi de 8 ani, si ce conditii trebuie sa indeplineasca acestea.
Va multumesc si va doresc sanatate si numai bine.
Raspunsuri
marius spune:
La partea cu masinile e pe-aproape. Cand aflu va spun. Nu mai e prea mult pana atunci cel putin teoretic.
Sigur imi aduc si eu una imediat ce se pot aduce. Nu stiu insa daca nu vor baga taxe vamale prohibitive sau taxe de inmatriculare sau taxe de mediu din astea care sa-ti faca viata amara intelegi tu ce vreau sa spun.
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
roxana1974 spune:
Chiar, si eu vroiam sa intreb de stimulent! L-a primit careva? Ca februarie e pe terminate si pe ianuarie inca n-am vazut nimic...mama ei de treaba!
victoriamaria spune:
buna tuturor!
ei bine eu am primit stimulentul in data de 20.02.2006; dosarul l-am depus initial in 03.01.2006, dar au mai fost necesare niste completari asa ca pana l-am completat s-a facut 11.01.2006; pe decizie scrie ca pe viitor voi primi banii intre 05-12 ale lunii;
rabdare ca vin si ai vostrii
LauraFlo spune:
Nici eu nu am primit stimulentul, dar maine ma duc la Directia muncii si poate aflu ceva. Dau de veste.
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
Claudelu spune:
SUnt in stare de socccccc
AM primit stimulentul...sa va spun cat?? sunt super nervoasa...213 RON lei...
Scrie undeva in lege ca se impoziteaza??
Daca nu primesc nici un mesaj de la voi, luni ma duc sa vad de ce am primit doar atatia bani
Parerea voastra conteaza ...asa cevaaaa
Rozi spune:
Nu stiu exact situatia ta, dar poate ai primit pe o parte din luna ianuarie, nu pe toata luna (ceea ce e corect).
Claudelu spune:
Sunt reincadrata in munca din data de 1 dec. 2005...deci luna ianuarie am fost integral la munca...nu inteleg de ce am luat atat de putini bani 
Parerea voastra conteaza ...asa cevaaaa

pentru statul roman!