Aspirante optimiste(183)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Lachi nu este normal ce s-a intamplat cu al tau catzel!!!

Tumpi, daca exista pesoane care doresc sa afle mai multe chestii despre persoana ta asta inseamna ca esti V.I.P.....deci trebuie sa te simti bine!!! Oricum, este urat ce fac acele persoane!!!
aaaaaa, sa nu uit! Plizzz sa ne tzii pe prima pagina tu !!!

Ancule, pe tine cine te-a certat??? Io mi-am luat-o de la sotzul azi dimineata la birou deoarece era una din masini murdara dar eu am un avantaj asa ca i-am spus ca daca nu-i convine ce fac sa ma trimita acasa

Andicu sunt foarte multe fete care se gandesc la tine si printre ele si eu. Esti nelipsita din gandurile noastre! Iubirica mica si frumoasa

felicia, nasol momentul cu inundatia........pot sa-i bat eu pe vecini??? daca ai nevoie de ajutor io sunt dispusa!

leditia

Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Laurici, !

Felicia,imi pare rau ptr ce ti s-a intamplat! acum sper sa se repare totul cat mai repede! ar trebui sa-i puneti sa va plateasca zugraveala!

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

hello

Lauriciule pup si eu baietii si mamica, poate trece mai repede.

Felicia...........poate mai uiti de suparare.

Lachi trebuie sa faci ceva, ca sa nu mai treaca si alte sufletele prin asa ceva.

Tzontzo bine ai venit draguta

Tumpi, Anca, Vale

Si pt ca-mi iubesc mult sotul... HAI STEAUA!!!

marinar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrusha spune:

Vreau si io in lista aspirantelor! . Cum io sunt mai grasuta poate se face loc si se tranfera cateva, cat mai multe dintre voi la gravidute ... asa ca lucrati, prestati si faceti-mi si mie loc!

Pupici multipli pentru optimiste , io aspir acu prin tehnici mai sofisticate, desi le preferam pe cele naturale, ca-s cele mai placute nu?

Numai bine optimistelor!

Andra

Mergi la inceput

marinar mersic de urari!!! sper sa fie bine!
Si daca chiar atat de mult il iubesti pe sotzul tau si noi te iubim pe tine asa ca HAI STEAUA!!! pentru sotzul tau

Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katthy spune:

Anca Wish, Alexia, Nadya merci pt primire.
Lauricipani sanatate celor mici, sper ca sunt bine eu le fac galerie
Lachioane eu am 3 catei la curte acasa (potai- cum le zicem noi) si nu stiu ce as face daca ar pati ceva. Nu ai incercat sa contactezi protectia consumatorului? Ar trebui sa fie verificata acea societate. Sper ca si-a revenit
Tzontzonel bine ai veni printre noi.

katthy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

lachi sunt socata de ce vad ca-mi zici.Citesc si nu-mi vine sa cred.Cand ma gandesc ca am vrut sa-mi las acolo 3 luni.Asa cum ziceau si fetele vezi ce poti face, o plangere ceva, nu stiu.Azi nu am apucat sa mai trec pe la vet,dar maine neaparat tb sa trec si sa-i zic ca asa ceva nu se face, daca nu-s in stare sa aibe grija de animale sa nu mai recomande la altcineva "pensiunea" aia, daca o pot numi asa,.Imi pare rau ca tocmai eu ti-am dat nr de acolo.Uf, imi pare asa de rau de lachi.Numai cand ma gandeasc ca unul din cateii mei ar patit asa, sau pisi.Eu n-as sta cu mainile in san.Ce sa zic, multa sanatate lui Lachi si inca odata imi pare tare rau de ce s-a intamplat.
laurici ce bine ar fi sa fiu VIP,da nu-s, dar se pare totuisi ca sunt persoane cu ochii pe mine si de aceea am zis, daca viata mea pare chiar asa de interesanta sa ma intrebe pe mine ca spun, ca de aici cu siguranta nu va afla detalii picante ref la viata mea,iar de avut o sa am un copil si nu cu orcine, ci cu sotul meu.Cum am mai ramas odata gravida(chiar daca nu a fost sa fie),voi ramane si a doua oara si tot cu sotul meu.
adicu stiu prin ce treci, ca daca nu m-as fi lovit si eu de asta.....Ref la emisiunea de pe Animal Planet , si io ma uit si e tare interesanta si asta si cea cu Urgente veterinare.
Oricum eu iti urez multa bafta si sa auzim cat mai repede de
felicia naspa cu inundatiile
bun venit fetelor noi si sedere cat mai scurta

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katthy spune:

Fetelor astazi chiar ma simt mai bine. Raportez z13 folicul 20, end. 10, pregnyl si maine .
Dupa ceva timp vestile sunt bune si poate raman asa. Cine stie de unde sare Mai ales ca singurul tratament urmat a fost unul pe baza de ceaiuri de plante.
Sper ca nu ati uitat ca mine este sarbatoarea indragostitilor pt noi romanii "Dragobetele" (sotul meu nu crede in sarbatori importate cum Ar fi Sf.Valentin)
Urarea mea este urmata desi apoi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Laurici, sefu' meu m-a suparat. Din pacate io n-am putut sa-i spun sa ma trimita acasa daca nu-i convine. Ar fi fost culmea.

Felicia, imi pare rau. Ai asigurare?

Kathhy, super bine stai. Asa devreme ovulezi de obicei? Sa fie cu noroc!

Adrusha, ti-am face loc cu mare drag. Dar unele din noi parca suntem aici responsabile sa nu ajunga subiectul asta pe pagina 2, ca de ramas gravide...
Fetele vin, raman gravide, nasc, isi dau copii la gradinita, unele mai au putin si-i dau si la scoala si noi tot aici ramanem. Dar ne bucuram pentru reusita lor si ne vom bucura si pentru tine. Sper ca foarte curand

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

katthy multzumesc pentru urare numai ca....nu mai sunt asa mici! Al mare implineste 20 in Mai iar 'al mic tot in Mai implineste 15! Sunt cam baba!!!
Tzin pumnii sa fie bine cu foliculul si prestatul.

Tumpi daca este asa cum spui tu inseamna ca sunt persoane dezaxate! cum sa caute amanunte picante despre tine?!?!?! deoarece io sunt fata buna le transmit io neshte link-uri picante rau!!! la noi la aspirante nu se gasesc chestii de genul asta (deoarece suntem shmechere si le tinem numai pentru noi) Oricum, mi se pare ca fiul mel 'al mijlociu are dreptate cand spune:" ba da mama, sa sti ca are de'a face sula cu prefectura"
(asta deoarece io, ca o mama delicata ce sunt, cand aveam discutzii in contadictoriu cu el ii spuneam mereu " dragul meu Kiki, ce are sula cu prefectura" iar el raspundea ce am spus mai sus!!!)
Ma apuca frisonul de scarba!

Laurici
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

Mergi la inceput