Aspirante optimiste(183)
Raspunsuri - Pagina 5

Anca Wish spune:
Andicu, tu nu mai scrii la noi, dar noi te citim la FIV-uletze. Tinem pumnii, stii doar. Pentru mine sunteti niste curajoase si niste puternice.
Lachioaneo, un pup si pentru mine, nu servesti? Sau mai bine zis, nu servesc?
anca...SIGUR intr-o zi

tumpi spune:
laurici sanatate multe baietilor, uite un de la mine
anca dupa cum vezi nu tb sa lucrez cu tine sa fiu persoana "emportanta", sunt multi cu ochii pe mine
lachi nu ma mai tine in suspans, ce a patit lachione, ca deja ma simt vinovata.
adicu tinem pumnii la FIV.Cum a iesit cu chlamydia pana la urma?
restul fetelor -ici multi , ma intorc in treburile mele ca ma grabesc sa termin ca am treburi importante acasa, tb sa fiu
sau mai bine zis sa fiu
a tot imi zicea cineva {important, nu zic cine}
,ca am pt cine sa fiu
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Kariris spune:
Anca ai un puuuuup mare de la mine mumoaso!!!
Tumpi tu nu ai de ce sa te simti vinovata ca nu ai vrut decat sa ma ajuti si asta ai facut; tu nici nu fusesesi acolo. Insa l-as intreba pe medicul ala cum poate recomanda un astfel de loc pentru a-ti duce animalul? Iti spun pe scurt: lachione a fost batut si desi scria in carnetul lui de sanatate ca a fost operat la rotula dreapta, nu i-au protejat-o, l-au batut si acum am fost cu el la radiografie si trebuie sa-l operez din nou pentru ca i-a iesit osul iar din articulatie, e cu totul afara. Salteaua lui era plina de pipi si sange, ceea ce demonstreaza ca l-au batut in tarcul unde statea, are o rana de toata frumusetea deasupra nasului (pentru ca i-au pus botnita - asa mi-a spus tipa de acolo dar am fost prea socata sa o intreb de ce i-au pus-o; probabil ca sa-l poata bate); cand am intrat la el s-a refugiat in coltul tarcului s-a sculat tot parul pe el si a facut kk pe el de frica!!!! Probabil se astepta iar sa intre cineva si sa-l terorizeze. L-au tinut fara apa...cand am ajuns cu el acasa a baut aproape 2 litri de apa; nu l-au scos afara ( a facut kk de 9 ori dupa ce l-am luat de acolo, dar pipi deloc; deci i-au facut varza rinichii) ... eu cred ca-i suficient. Sa nu mergi niciodata acolo si sa nu mai recomanzi nimanui pentru ca acolo e un focar de infectie iar animalel sunt pur si simplu abuzate emotional si fizic! Era foarte slab cand l-am luat si abia mergea...probabil pentru ca a stat 5 zile fara miscare aproape deloc.
Alexia 28 Tano al tau e cumva negru? Ce rasa e? Il plimbi uneori prin Cismigiu?

tzontzonel spune:
Ma primiti si pe mine pe lista voastra? Hai nu ma lasati pe dinafara
Eu ma lupt de ceva vreme cu ovulatia si cu un chistuletz. Sper sa le rezolv cat de curand cu niste plantutze si sa trec repede la . Numele meu este Maria.
Va

NADYA spune:
'neatza aspirantelor, azi sunt in CD17, DPO3 dupa FF cica am ovulat in CD14. IN CD15 am avut intzepaturi pe ambele partzi, in jur de ora 12pm pe partea dreapta si in jur de ora 4pm pe partea stinga. Intepaturile si durerile semanau cu cele de apendicita. Iar sanii m-au mincat toata dimineatza si dupa-amiaza.O fii insemnind ceva??
VALENTINA si eu am facut monitorizari o luna si singe luat in fiecare zii de sotul zicea ca miinile mele arata de parca ma droghez sau ceva si ii era cam frica. Dupa care doctoritza zicea ca daca sotul nu vrea sa faca insemanare artificiala nu are rost sa mai facem nimic. Sa mentionez ca sotul meu nu are incredere in doctorii de aici si in plus se aud fel si fel de chestii.
FELICIA nu ma supar de loc, stai cuminte fata draga
Bun venit noilor aspirante si sa aveti o zii minunata ca voi
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Nadia

Leditia spune:
lachione este infiorator ce povestesti tu.Nu se poate face nimic impotriva lor?O reclamatie ,ceva?
Sunt socata de ceea ce povestesti tu si nu-mi vine sa cred ca asa sunt tratate animalele la o asa zisa "pensiune" la care mai platesti si bani,bani seriosi din cate stiu eu..
Multa sanatate si numai bine.
pupici pt toate aspirantele
POZE

andicu spune:
Ancutz, fata frumoasa! asta da, incurajare! sa stiu ca se gandesc unele fete la mine si la ce fac!
sa stii ca eu n-am renuntat sa scriu la Aspirante, doar ca nu am prea multe de zis tot timpul.
Lachi, eu i-as da in judecata, daca ar exista niste legi ca lumea in tara asta! cred ca ii bateam eu daca patea Less a mea asa ceva! Doamne, bietul Lachione, sper sa-si revina repede scumpul de el! mereu ma uit la Animal Planet, la emisiunea cu Politia Animalelor si ma oftic ca nu exista si la noi asa ceva! SCUZE PTR OFF-TOPIC! dar n-am putut sa ma abtin !
Nadya, ce ai simtit tu in z15 pot fi si semne de ovulatie. Ar fi cam devreme sa insemne altceva, dar sa Dea Dumnzeu sa fie cum zici tu!
Tzontzonel, bine-ai venit la Aspirante! sper sa rezolvi cat mai repede cu problemutele tale!
Tumpi, merci de sustinere ! mai am 3 zile de tratament si termin;apoi trebuie sa repet analiza dupa 2 saptamani; ciudatenia e ca am repeta-o la alt laborator si mi-a iesit negativ, dar sotului meu , Protopopeasca i-a gasit o infectie la analiza spermogramei, nedepistata la celelalte analize (lui i-au iesit Chlamydia, Ureaplasma, Mycoplasma toate negative )si a zis ca trebuie sa facem tratament amandoi; asa ca-l facem si sa dea naiba daca nu scap de orice infectie de data asta
, ca m-am saturat de atatea antibiotice!
Andreea.Pozele mele

Tabitha spune:
lachione: imi pare rau pentru ce a pati catelul tau. Nu e drept.
tzontzonel: esti bine primita si speram sa fugi repede la mamici

felicia_ spune:
Lachi, nu imi vine sa cred... saracu' catel!
Anca, imi pare tare rau ca e asa stresant serviciul! Iar cand esti certat fara sa fii vinovat, e cel mai rau...
Fetelor, ma plang si eu... m-au inundat vecinii de sus... e dezastru in bucatarie si sufragerie... curgea apa de parca ploua la noi in ap...Asa ca voi intra mai rar, ca pana reusim sa zugravim (tocmai ne aranjasem sufrageria... ) nu mai am calc...
Pupici tuturor!
Poze1Poze2

flori76 spune:
Lachi,nu pot sa cred ca au putut sa-i faca asa ceva bietului catel .Am si eu o catelusa pechinez,care-i sufletul meu si cred ca as innebuni sa stiu ca cineva a tratat-o in halul asta.Zic si eu ce au zis si celelalte fete:nu se poate face o reclamatie?Cu ce le-a gresit bietul Lachione??????????Offfffffff