indemnizatie - mascarada

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pitiri spune:

fetelor(andreeap si aissa, va tinem pumnii si sa fiti tariacolo!Poate va indurati apoi si ne spuneti si noua ce-ati facut si v-au zis cretinii aia!sper sa-ipe toti!va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Nu a fost cazul sa fim violente , tipa a fost draguta. Din primul moment cand am deschis gura, a intrebat: "nu au venit banii?".
Ideea e asa, ne-a cerut CNP si ne-a zis la amandoua ca vom lua pe 9 martie banii pe 2 luni, ianuarie si februarie. Ea a zis ca angajatorul nu a depus discheta cu lista persoanelor aflate in CIC (trebuia dusa odata cu declaratia de CAS pe noiembrie, adica pana in 25 decemebrie anul trecut). La mine merge explicatia, ca angajatorul meu nu stia de aceasta discheta , la andreap nu merge ca ea stie ca ai ei au depus.
Oricum, a zis tipa asta ca nu au avut timp fizic sa ne bage dosarele de mana, ca cele care se regaseau pe listele alea au primit banii si ca vin si la noi.
Am ridicat problema postei, in ideea ca ea ne-a spus aceasta data de 9 martie, ori daca ar veni banii tot cu alocatia in cazul meu ar fi 23-24. Si atunci ne-a dat numarul de dosar, si daca pe 9 nu primesc banii pe 10 ma duc si ii bat pe toti din oficiul 69.
Va recomand sa mergeti sa intrebati si voi, nu stiu daca data de 9 e valabila pentru toate platile restante, oricum pe noi ne-a gasit si a zis ca dosarele sunt ok.

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

eu am alta nedumerire... caci nu am depus nici un dosar,(sa o fi facut institutia unde lucrez?) nici o cerere (atit mi s a spus sa depun, de la serviciu) si in jur de 15.02 am primit indemnizatia... pentru mine ramine un maaaareee mister cum de s a putut intimpla asa ceva! Dar nu ma imbat cu apa chioara, poate luna asta sa nu vina, sa se dezmeticeasca oamenii!

poze multe cu noi

"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput