indemnizatie - mascarada

indemnizatie - mascarada | Autor: quentina

Link direct la acest mesaj

mai e putin si se incheie luna februarie si eu tot n-am primit indemnizatia. este inadmisibil din partea statului sa amane cu seninatate aceste plati pentru ca pur si simplu isi alcatuiesc baza de date. trebuie sa ai geniu sa te gandesti sa-ti faci baza de date intai si apoi sa schimbi sistemul de plata? sunt parinti care chiar se bazeaza pe banii astia si, mai ales, e vorba de copii. mi se pare incredibil si tare as fi curioasa sa stiu daca cineva a reusit sa dea guvernul in judecata pentru toata mascarada asta plus pt faptul ca mamele sunt umilite cu o suma fixa (nu plafonata!)indiferent cu cat cotizeaza, lovindu-le astfel exact pe cele care traiesc din salariu si care mai au si obligatii de plata (credite)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gicutza spune:

Eu mi-am depus dosarul pentru indemnizatie (cele 8 milioane) pe 8 februarie. Chiar am avut ceva emotii ca nu mi-l mai primesc, dar nu am avut cum sa ajung mai devreme. A durat 2 minute pentru ca nu mai era nici o mamica "intarziata" si ma pregatisem sufleteste sa primesc banii undeva pe la sfarsitul lui martie. Surpriza insa: pe 15 februarie fix am primit indemnizatia pe luna ianuarie! Nu stiu cum de s-a intamplat minunea, sper insa sa-i mai tina asa inca 2 luni cat mai am eu de luat.

Succes!

Sa traim bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns quentina spune:

alocatia am primit-o pe 8 februarie. daca stiti voi de unde s-ar putea ridica indemnizatia cu buletinul spuneti-mi si mie. ar fi util si un nr de telefon sa ma interesez acolo, daca se poate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana-alexia spune:

Adela Iepure,eu am primit alocatia pe data de 17.02.2006 dar fara indemnizatie.Postasul mi-a spus ca banii pentru indemnizatie au inceput sa vina din data de 8.02.2006 si ca sa intamplat ca nici alte mamici sa nu primeasca banii.Eu am sunat la primarie si mi sa spus ca nu se ocupa ei cu aceasta problema,ci sa sun la fortele de munca(sau ce o fi acolo)din P-ta Amzei.Am sunat si era un nr gresit(am aflat nr de la informatii,deoarece cele de la primarie nu au vrut sa-mi dea un nr de tel,motivand ca nu stiu).
Stiu ca exista o adresa de mail dar nu o mai tin minte.
Voi aveti un nr de telefon la care sa pot afla mai multe amanunte?

DANA& ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

incercati aici, daca aveti noroc sa nu prindeti ocupat mereu:
2113932/int 19

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Si mie mi-a venit alocatia astazi si indemnizatia nu, am ramas masca ca eram sigura ca o sa primesc banii odata cu alocatia. Postasul mi-a zis sa intreb in Amzei sau sa astept pana in martie cand vine iar cu alocatia. Astia sunt nebuni si pana peste o luna ce fac?

Mari si DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana-alexia spune:

Patricia, am sunat la acel nr de tel si mi-au spus sa astept pana in martie ca o sa primesc atunci,sunt ff multe mamici in situatia noastra si ca nui nicio problema.
IDIOTII! SI NOI PANA ATUNCI CE FACEM?

DANA & ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

da, ce pot sa mai spun....traim in Romania,nu??
acum, sper ca in martie sa dea retroactiv, asa mi s-ar parea normal. dar ma indoiesc..

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

In aceeasi situatie sunt si eu....alocatia o lua sotul meu in Pitesti,pe cerere nu am bifat ca cer si alocati,asa ca nici dupa asta nu ma pot ghida
Azi,dupa 1 saptamana de incercari,am reusit sa vb la Directia de munca.Numarul pe care in sfarsit am reusit sa-i "prind" e insa din Venerei(cred ca sediul central)..informatia "pretioasa" e ca banii vor veni in ..martie..bine bine zic,dar in februarie fata mea nu a mancat??eu nu????Ce sa va fac,raspuns "avizat"
La primarie sunt in calculator,banii vin de la directie....cerc inchis
In amzei suna numai ocupat,asa ca luni ma ducpeste ei,cu o adresa la care vreau nr.de inregistrare ...Conf.OUG 148 aveau OBLIGATIA sa-mi comunice in 5 zile raspuns..da sau nu,dar sa stiu
Sotul meu imi spune ca nu revolutionez eu sistemu..dar nici nepasatoare nu pot sta

POZE
PETRECERI..PETRECERI
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boo__boo spune:

Fetelor... poate ma puteti ajuta voi va rog!!!
Deci mie mi s-a depus pe data de 9 febr. dosarul complet pentru alocatie de catre societatea la care lucrez. Nu am primit nici un ban pana acum, de altfel ca si multe dintre voi. Aveti idee... trebuie sa mai depun si eu ceva??? si daca DA, stiti cumva ce acte??? Daca NU atunci UNDE pot sa ma interesez de dosarul meu??? - locuiesc in sectorul 3.
Si, de asemenea, pentru alocatia copilului ce acte trebuie sa depun si unde?
Multumesc mult in avans,
Pupici

mama ingerasului Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

boo-boo, firma trebuia sa depuna dosarul in Amzei la directie si tu trebuia sa depui o cerere la primaria de sector (sau acolo unde e serviciul de protectie sociala, sau cum s-o numi, unde se face cerere pentru alocatii in sectorul tau).
Intru si eu in clubul fraierilor care crediteaza statul cu 8 milioane pentru o luna-doua, ce conteaza perioada . Am luat azi (cu forta) alocatia de la posta, ca pe postas il dureau picioarele sa o aduca si a depus-o dar nu m-a avizat cum ca nu m-ar fi gasit acasa, iar cu indemnizatie nu figurez.
Asa ca luni, pe la 8 jumate, cu andreap de manuta ne prezentam in Amzei. Mai vine cineva? Sa facem ceva atmosfera....

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput