bebelusi de ian-feb 2005 (82)
Raspunsuri - Pagina 9
crinuta spune:
Fetelor, ati auzit ca nu se mai poate lua nimic de la farmacie fara reteta?
Ma duc sa imi iau provizii de picaturi de nas pana plec, ca altfel nu stiu ce fac. Nu ma duc la medicul de familie pt atata lucru.
E inacceptabil ce se intampla. Citeam la discutii generale ca nu se da nici Ca, nici Vit C fara reteta.
O ducem din ce in ce mai bine
Crinuta si
Rayan
Shobo spune:
'neata!
Tomasa, felicitari pt intarcat! noi mai avem putin cred... de miine cred ca ii maresc doza de formula la 6 masuri ca vad ca azi a tras din canita si nu mai era, tragea aer
. l-am mai pus la sin apoi dar nu stiu cit a mai luat... nu stiu cit laptic mai am dar cind string de sin musteshte imediat destul de mult... desi sinii par ff moi, parca n-ar mai fi cine stie ce. cam dupa cite zile de la intarcat ai simtit ca unsin iti face pb? oare nu e posibil sa intarci ff lent si sa nu ajungi la pastile de orpire a lactatiei, ca si eu fug rau de alea
... efecte secundare... si ce faci, mai storci usor sa usurezi acel sin? s-a mai linistit cu trezirile nocturne dupa intarcat? adica vezi ceva imbunatatiri?
crinuta, poate ca astea sint dintre normele de intrare in UE... nu stiu cit e asa in UE (fetele "membre"
poate ne spun) cel putin in state nu iti dadeau cam nimik fara reteta!
Magga, multumim!
chiar am scris frumos? cred ca emotiile zilei m-au ajutat.
pt simbata vreau sa fac Brownies si sa mai fac inca o data Fingers, pe linga tort... nu ma hotarasc odata ce tort sa fac... as vrea un animalutz sau o masinutza, sa vedem... care reteta e mai usoara ca la talentul meu de bucatar...
. m-as baga la o buburuza dar nu ma pricep deloc sa lucrez cu fondantul acela. crinuta, ai ornat ceva cu fondant? cum e?
Multumim tuturor celor ce ne-au urat La multi ani mai devreme de 21!!! mi-am amintit ca au existat fete care eu intrat si ne-au urat in avans caci nu erau sigure dc vor mai intra pe 21.
La multi ani, Dara si Lucian!!!
o viata frumoasa va doresc!
pupici
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
tomasa spune:
LA MULTI ANI, DARA si LUCIAN! Sa cresteti mari si fericiti, sa fiti sanatosi si norocosi si sa va bucurati de o viata minunata! 

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)
tomasa spune:
Am vazut si eu toate pozele, toti copiii sunt tare frumosi.
Shobo, mie mi se pare ca Codrin are ochii tai, expresia ta. Eu zic ca e mai mult "tu" decat "sotul" insa e posibil sa ma insel, in poze par uneori altfel decat in realitate. Ce este sigur e ca e tare frumos si dulce.
Kita, eu nu sunt f. fericita de trecerea la acest lapte ca am inteles ca cel mai bine ar fi fost sa stea o vreme pe formula, dar decat sa nu bea nimic, mai bine asa...Din pacate nu depaseste cei 500 ml. recomandati, as vrea eu, insa el nu bea decat noaptea lapte chior, cam 300 ml. in total. Completam insa cu un iaurt de 200 ml. si cu mamaligute cu branza, cereale cu lapte, orez cu lapte sau mai vedem noi ce peste zi.
Ziua nu bea lapte gol nici macar dimineata si seara, are mic dejun normal, de oameni mari (nu chiar, dar pe acolo) si cina.
Sanatate multa lui Andrei, sa stii ca ma gandesc la voi!
Magga, in sfasit v-am vazut si eu. Super pozele! Pestisoara mi s-a parut mare, o adevarata domnisoara, mai ales acolo cu rochita si margele. Si mi s-a parut ca are ochii verzi, nu cred sa se mai schimbe din moment ce ies asa si in poze. Felicitari pt. alegerile intelepte
, cate ceva din toate! ![]()
Shobo spune:
Magga, v-am vizionat: superba rochita, margelele si parca si cercei erau pe acolo??? dar rochita m-a dat pe spate!!! imi doresc o fetita din ce in ce mai mult! numai sa ma hotarasc sa am curaj de inca un copil
... zilele trecute am auzit-o pe soacra-mea ca ea nu crede ca poate trai cu 6-7 mil/luna, adica cit ar fi pensia... si va lucra si dupa pensie
asa ca......... tata mare ni-i creste pe amindoi si m-am cam ofticat... dar ce pot face? nu stiu ce bona sta cu 2??
si mai are si grija ca lumea de ei... si timpul va trece... si nu as vrea sa fie difer mai mare de 3 ani intre ei si..... bla bla bla. stiti si voi...
tu semeni f mult cu o prietena a mamei, la fel de frumoasa! iar Hana mi se pare mie sau seamana mai mult cu tati?
, desi are ceva si din tine.
pupici
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
tomasa spune:
Catiflo, lasa ca le invata ei incet-incet pe toate. Unii sunt mai nazdravani, altii mai contemplativi si mai inclinati spre studiu, mai linistiti. E firesc sa nu-i intereseze aceleasi lucruri si sa se dezvolte diferit. Eu cred ca e un mare avantaj pt. Gabe ca merge la cresa si sta in colectivitate, se va dezvolta mult mai repede si bine, eu de multe ori regret ca nu-l pot socializa destul. Tudor nu este deocamdata f. incantat de joaca cu copii, in parc se intereseaza mai mult de natura decat de ceilalti copii, uneori chiar se fereste din calea lor si asta se trage cu siguranta si de la faptul ca nu e obisnuit sa fie in mijlocul lor. Cu vremea asta am stat mai mult prin casa, iar de cate ori ieseam in parc nu intalneam pe nimeni, altii stateau in casa si mai mult decat noi, asa ca nu am avut cu cine interactiona, sper insa ca primavara va aduce multi copii prin parc.
Shobo, eu l-am intarcat lent. Mai mult ca sigur nu voi apela la pastile pt. oprirea lactatiei, pana acolo am inteles ca mai sunt si alte variante, mult mai putin drastice si mai fara efecte secundare. Lapte nu e f. mult asa ca sper sa nu fie nevoie de pastile desi ginecologul meu mi-a dat demult reteta. Ma mulg cate putin doar cat sa detensionez sanul, fara a-l stimula sa produca. De asemenea am inteles ca ceaiul de salvie face minuni in oprirea lactatiei, aspirina combinata cu comprese f. reci sunt de asemenea variante bune. Deocamdata insa nu am apelat la nimic dintre acestea din urma ca nu am mult, sper sa se duca de la sine.
Megg, cred ca v-ati distrat pe cinste! Mara e tare haioasa, o scumpa. Si mie mi-ai facut o poftaaa, desi inteleg ca te-a obosit iesirea, e normal si eu m-am intors de la munte obosita si cu migrena.
tomasa spune:
Fetelor care faceti intr-una prajituri si mai puneti si pozele, fie-va mila de noi!
glumesc, bravo voua, habar n-am cum reusiti sa aveti timp de toate, va invidiez sincer. Eu cred ca sunt tare prost organizata, de-abia apuc sa mananc cate ceva pe fuga, uneori in picioare, in fata frigiderului. De unde acum un an si ceva mancam relativ sanatos acum am ajuns sa pap si junk food numai ca sa bag ceva in gura...E tare greu singura.
Shobo, si eu as vrea tare mult o fetita. Si prima oara am vrut-o, acum cu atat mai mult. Ca si tine as vrea sa fie diferenta de 2 ani jumate-3 intre copii, insa noi din pacate nu vom putea avea un al doilea copil inainte de vreo 4 ani cred, iar asta din motive independente de noi. Imi pare tare rau asa ca te intelg.
ana maria spune:
Noi suntem bine cu mucishorii. Am primit aici pe forum un sfat tare bun. I-am pus picaturi Ophtamesone N si au avut efect imediat. Mucishorii devenisera mai grosi si mai galbiori si dupa prima picatura au devenit iar albi. Iar acum vad ca ii mai curge nasucul doar cand vine de afara, sau dupa ce papa ceva cald.
Tomasa nici eu nu am timp de prajituri. desi nu sunt singura, am inceput sa lucrez si abia am timp sa ma spal pe dinti
.
Shobo Codrin cu tine seamana. E tare frumusel.
LA MULTI ANI DARA!

LA MULTI ANI LUCIAN!

Crinuta esti sigura ca nu se mai da nimic fara reteta? Mie farmacista mi-a zis ca antibiotice nu se mai dau. De altceva nu stiam
Ana Maria si Victor Stefan
(15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
Shobo spune:
tomasa, pe orice formula? sau ai auzit si anumite recomandari de formule? merci mult! asa ne-a zis si noua pediatra, intii incercat cu formule. vad ca bea 5 masuri Nan junior acum fara pb, uneori la 4 masuri de Nan mai arunc si o masura Milumil 3 ca am desfacut o punga si nu-mi vine sa-l risipesc pe tot, sper ca nu fac vreo prostie mare! m-am uitat pe compozitiile celor 2 si difera la concentratiile de minerale s.a. chestii...
tu ce zici?
coraly spune:
Mai fetelor m-ati innebunit cu degetele astea!![]()
Shobo, am vazut pozele. Foarte dragut Codrin, si cum mai zicea cineva, s-a schimbat enorm, cel putin de cand am vazut eu poze acum vreo 5-6 luni. Parca e alt copil. Mama ta arata foarte bine, cred ca e inca tanara, asa-i?
Magga, sa-ti traiasca si tie pitica, ai imbracat-o ca pe o printesa. Intradevar, cand vezi rochitele alea superbe asa ti se face o pofta de fetite
Ce tort interesant
Tomasa, sa stii ca si eu mi-am dorit fetita de la inceput, si in timpul sarcinii toate semnele, inclusiv calendarul chinezesc indicau fetita. Numai visele mele erau ciudate rau, cam ca filmele astea moderne cu final indecis... Visam copilul ca are cercei si apoi cand ma apucam sa-l schimb avea si puta... si asa vreo 3 vise de-a lungul sarcinii, defapt era o combinatie intre dorinta mea si realitate,,,dar eu nu intelegeam nimic![]()
Dar la ce vreau sa ajung este ca acum asa mi-e de drag piscotul meu si asa dulce si dragastos e, incat chiar nu mi se pare ca imi lipseste o fata. Si eu aveam intentia sa fac doi copii, sa vedem ce-o fi, desi in adancul meu simt ca tot baiat as face.
Coraly si bebe Sergiu
poze 1 an