bebelusi de ian-feb 2005 (82)
Raspunsuri - Pagina 8
bubu05 spune:
Poze noi, din parc, de astazi si poze de la sanius.
-pt. cine vrea sa vizioneze
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
crinuta spune:
quote:
Originally posted by bubu05
Poze noi, din parc, de astazi si poze de la sanius.
-pt. cine vrea sa vizioneze
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
Sunteti niste frumosi.
pupici
Crinuta si
Rayan
Leta spune:
MEGG, miine, la serviciu, vin gramada peste tine in birou, sa imi dai lady's fingers. ![]()
![]()
Leta
si un bebe
2005 - primul an de viata
bebe in 2006
want my life back
Shobo spune:
crinuta, uite aici poze cu virfurile (primele 3 poze):
le-am luat din Cora de la raionul cu tot felul de ustensile de bucatarie, gen desfacator de sticle, razatoare, curatator de legume s.a... stau toate atirnate pe acolo. e de la Zenker si sper sa fie buna. a costat cam 140mii parca. sper sa merite banii!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dradetchi/album?.dir=d442
ma bucur ca v-au placut pozele de la 1 AN!
Liviana, nici eu mamica lui nu stiu ca s amai zic de cum se schimba...
acum zic gata, sint EU, acum zic e tati
... dar ce e clar e ca e al NOSTRU impreuna
asteptam si pozele voastre de simbata!
Bubu, la fel, niste frumoshi!!! Vlad e frumushel foc!!!
Megg, am vazut si pozele voastre de la munte, SUPER!!! mi-ati facut dor de munte!
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
Amaya spune:
Crinuta, multumesc.
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!
catiflo spune:
oana, poate ar trebui sa iei vitamine sa iti sporesti imunitatea, cred ca e infernal sa fii racita tot timpul, mai ales cind ai gigilicea de Seb in grija. statistic s-a observat ca majoritatea racelilor pe care le fac copiii sint date de cei din jurul lor. daca te simti mai bine fizic vei vedea ca si moralul va urca citeva grade. sanatate multa
tomasa, nici gabitza nu stie sa arate nasul, gura, ochii etc, nu are nici prea multa rabdare cu cartile, asta atunci cind e cu mine, ca la gradi poate e altfel. am vazut o poza cu el afisata pe perete in care studia foarte serios o carticica
. azi dimineata a facut un gest neasteptat, am luat dintr-un sertarel peria si pieptenele sa il aranjez (vorba vine), a vrut sa se pieptene singur, apoi cind i le-am cerut inapoi s-a aplecat si le-a pus singur in sertar. ma minunez si acum, copiii astia sint asa de mici si totusi inteleg atit de bine ce se intimpla in jurul lor.
azi noapte s-a trezit pe la 1 si a inceput sa plinga, am incercat sa nu ii dau lapte si l-am leganat vreo ora (in bratele mele tacea, dar cum il puneam in patut incepea sa miaune din nou) asa ca pe la 2 i-am dat lapte si nu s-a linistit pina nu l-am fortat sa bea o doza de panadol. a dormit tun pina la 7:30
cred ca v-am spus ca ni s-a intimplat si noua sa fim agresati de un copil de 2 ani, cred ca asta e o virsta critica. desi nu toti sint la fel, un altul tot de 2 ani se juca singur atit de cuminte si dragutz...depinde si de materialul genetic zic eu ![]()
shobo, noi avem o iconita in dormitor si gabita arata cu degetul la Doamne-Doamne.
kita, sanatate multa lui andrei si de la noi.
v-am pupacit
Florina & baby Gabe (04 feb 2005 )
Pozele noastre
magga spune:
doamnelor,
petrecerea cu adultii mai spre virsta a treia a cam esuat, copilei i s-a facut somn mai devreme decit de obicei, a trebuit sa grabim momentul tortului, socrul meu s-a incaierat pe subiecte politice cu seful sotzului, dar toata lumea a plecat pe propriile picioare acasa, urmeaza petrecerea cu adultii mai de virsta noastra peste doua saptamini: am emotii:))
tava, nu stiu daca am facut bine ce-am facut, dar piciulina alese stiloul, oglinda, banii, firul vietii, iar de pe masa inca aparatul foto si cioco. cum era cu cheful de viata, Tomasa?
va multzumim imca o data din suflet pentru urari.
Kita, te rog sa fii serioasa. (paranteza: nu sunt suparacioasa, ma supar rar si imi trece repede.)
va mai povestesc eu, acum imi cad ochii, am citit printre rinduri, va rog sa ma iertati, dar recuperez miine, va promit.
Shobo, e frumos foc baietul. Sa-ti traiasca minunea. Si ziceai ca n-ai talent la scris. Pai atunci cine ti-a dictata rindurile adresate feciorului.
Bubu si Miha, sa va tineti bine ca vad ca se pregateste o idila la voi.
Sanatate puilor si mamicilor bolnavioare. Oana, asa-i cum zice Florina, ia niste vitamine, astea-s bune pt imunitate.
Noapte buna
un an
mare si smechera
crinuta spune:
LA MULTI ANI DARA!
LA MULTI ANI LUCIAN!
Sa fiti fericiti si sa aveti o viata cat mai frumoasa si plina de impliniri.
Crinuta si
Rayan