FIV - 61

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Veronici e ok ce ti se intampla nu tb sa te sperii. Ideal ar fi ca pana luni cand vei face ET sa nu mai sangerezi absolut de loc (Iei cumva ceva anticoagulante?)
Nu ti-a dat sa iei nimic altceva in afara de acid folic si utrogestan?
cat despre momentul de dupa ET - parerea mea e ca ar tb. sa nu pleci la drum.

Behind every love is a great story

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

feteloram venit si eu la acest topic. Credeam ca este numai despre FIV, dar regasesc multe dintre fetele intalnite la alte topicuri. Asa ca hop si eu.
Pe mine nu m-a durut HSG-ul, desi ambele trompe erau f. infundate. Instilatiile nu au durut deloc, desi nimeni prin spital nu a stiut sa-mi spuna care e regula, nici chiar asistentele sau dr. Acum am la activ 2 IAS, azi au venit rushii, deci ma pregatesc de a 3-a. Astazi, sotul meu (in paranteza va spun ca sa va distrez putin - nu suntem casatoriti, iar la IAS asistentele se cam abtineau sa nu chicoteasca cand le-am spus numele lui diferit; or fi crezut ca e un donator platit, dar noi saracii nu avem timp de nunta efectiv de 4 ani incoace si ne-am horatat sa le facem all in one, adica nunta+botez. Hai radeti....)a zis ca mai facem cateva ISA, dupa acre sa trecem la FIV. De unde as putea sa incep sa ma documentez si eu (mai concentrat) asupra acestui subiect. Ceva, ceva stiu, dar cred ca nu sunt bine puse cap la cap. Orcum daca voi face, voi face la Giulesti. Mi se par cei mai profesionisti si nu te jecmanesc de bani. Am avut 2 experiente neplacute la Medsana (nu le mai povestesc), iar la MedNewLife mi s-a parut tragere de timp ca sa iti ia banii de fiecare data si pentru orice investigatie. Cat despre reusite, sa ma ierte fetele care au fost pe acolo si chiar au avut reusite, dar mie nu mi s-a parut la propriu prea mare inghesuiala. Poate tarifele explica situatia, ceea ce nu este deloc de neglijat. Asadar raman tot la Giulesti, chiar daca spitalul arata ca ....prin unele locuri, dar cu toate stim ca nu ne ducem in vacanta la 5 stele.
Va urez succes tuturor fetelor curajoase care au trecut la FIV.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

fivoaselor va tin pumnii la toate..
m'am insamantat si io

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Veronici poti sa ramii in spital 2-3 zile cit vrei tu,stiu persoane care au stat pina au facut bhcg-ul,adica doua saptamini.
Sa-ti ajute d-zeu ca cei patru embrioni sa fie cu noroc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Liana , multa bafta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Buna fetele. Am vorbit acum cu Kla, si mi-a zis ca nu are dispozitia de a intra pe forum, dar.......a plecat la discoteca cu sotiorul ei.Speram sa se distreze si sa mai uite de ce i se intampla.
Pupici Claudia.

Mihaela

Mergi la inceput

multumesc gina
iliutza io pe tine si transmitei lui Kla ca si pe ea o de o mie de ori..

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrusha spune:

Liana bafta cu insamantarea

(scuze ca intreb, dar io sunt asa mai imprastiata, or fi si anii de vina, fuse insamantare naturala or din asta mai jmecheroasa cu omuleti in alb in jur?)

Andra

"If you can find a path with no obstacles, it probably doesn't lead anywhere" - Frank Clark

Mergi la inceput

Andrusha fuse de'aia jmecherosa cu un fat frumos in alb si nu statu in jur ci chiar la intrarea principala

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Veronici, nu poti sta cele 3 zile la spital din cauza de liber de la serviciu? Eu te sfatuiesc sa stai macar o zi si apoi sa pleci la drum si in nici uncaz cu trenul pe vremea asta friguroasa.
Cu cine ai facut FIV?
Gina tu cand icepi tratamentul?
Pis ce mai faci?
Liana sotul tau este bine, l-ai adus acasa?
Lachi pe unde umbli ?
Monica si Mihnea sunteti bine sanatosi?
Va pup pe toate cristinici

Mergi la inceput