FIV - 61

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Stiu, ti-am si raspuns !

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

N-am primt nimic....

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Doar ce ti-am raspuns, poate nu a ajuns inca! mai incearca, mie imi spune ca l-a trimis unde trebuie.

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Gina, multa bafta la dr.! Sa ne spui ce ai facut!

Andicu, nu trebuie sa-ti faci atatea probleme, nu ai nevoie de stress acum! In fond si la urma urmei e decizia voastra, pe voi va priveste unde veti face FIV, acolo unde considerati voi ca este mai bine! Te pup si multa, multa bafta!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Andicu din ce stii cam care e reusita la Szeged ( % vorbind )?
Esti sigura ca vrei sa mergi acolo?
E clinica privata sau de stat?

Behind every love is a great story

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

Buna fetelor,
Sunt punctionata(ieri,vineri s-a intamplat)s-au recoltat 7 foliculi,s-a dovedit ca 5 au fost buni si azi am vorbit cu embriologul si s-au fecundat 4. Sper ca astia 4 sa se divida bine (cica al 5-lea era imatur)!!
Dar ce fac eu cu vremea asta?Trebuie sa fiu luni la ora 8 la Giulesti ptr.ET, vreau sa plecam cu masina ca sa ma pot intoarce acasa tot luni. Daca pana la urma plec cu trenul pot sa vin tot luni cu trenul La Constanta? Sunt intr-o mare dilema...Ar trebui sa nu ma dau jos din pat 3 zile
HELP!!!!

http://photos.yahoo.com/verocika2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Veronici, cum a fost punctia, dureroasa? Ti-au facut anestezie generala? Nu mai tin minte, tratamentul tau a fost numai cu menogon?

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Avalon,am intrat in sala cu niste ovare dureroase si am iesit fara nici o durere!M-au anesteziat(anestezie generala)la 9.25 si am iesit la 9.50 pe usa salii de operatie pe picioarele mele,sotul m-a asteptat la usa si m-a condus la salon unde am stat in pat vreo 30 min.Deci,nu am avut dureri dar cand am ajuns seara acasa(la Constanta)m-am panicat ca am gasit sange pe chilot,mi-am sunat doctorita si m-a linistit,a spus ca e ok dupa punctie!Numai ca ma simteam f.f.f.imbalonata,parca ma dureau intestinele,uterul mi se parea f.incordat(daca pot spune asa) parca aveam un abdomen acut !!
O fi ok? Am facut tratament 12 zile cu 3 fiole de Menogon si una de Puregon de 50 um ,iar dupa punctie mi-au dat 1 Acid folic/zi si cate 2 ovule de Utrogestan dimineata,pranz si seara intravaginal,daca am dureri No-Spa si daca am sangarari sa iau Utrogestanul pe gura. Cam atat !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Veronici si acum tot la fel te simti la o zi dupa punctie?

Behind every love is a great story

Luli

Mergi la inceput

Luli,acum simt asa ca o usoara jena,ca si cum as fi aproape de ovulatie,sper sa nu mai simt nimik pana luni!Si inca ceva...sensibilitate exagerata a sanilor.

Mergi la inceput