Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari-109

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

O, Doamne!
Eu acum am realizat...Andreea Calin. Eram la control joi, la Polizu...si tot spitalul vuia. Prof. Dr. Banceanu cred ca a participat si dansul la operatie...si a iesit o asistenta plangand si a spus ca este bine bebelusul si...atat. A fost cumplit. Eram la secretara dr, cand au trimis masina la Municipal sa aduca dr. neurolog de acolo.
Nu am cunoscut-o, dar ma simt ca si cand...am cunoscut-o, pt ca m-a apucat plansul, atunci, la spital...
Mai mult nu stiu ce sa spun. Cum sa judeci, Doamne? Ce este mai puternic? Durerea pe care o simti cand il pierzi pe cel drag, sau bucuria de a-ti vedea si strange in brate copilul?
Tudor, fetita trebuie si sunt convinsa ca va fi iubita! Asa a vrut Dumnezeu sa fie...nu cred ca noi avem vreun drept sa Il judecam...doar...iubeste-o cat ati fi iubit-o amandoi, si tu si Andreea. Iubeste-o tu si in locul ei! Iubeste-o cat le-ai fi iubit pe amandoua!

un Ingeras...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katthy spune:

Danutza Condoleante pentru pierderea suferita.
Andreea C Dumnezeu sa o odihneasca.
Fetelor toate berzele sa se indrepte catre noi acum ca vine primavara
Deoarece am prins programare abia in z6 nu am mai putut incepe stimularea cu clomifen dar de luna viitoare daca nu nu mai scap.
Astazi sunt ceva mai optimista. Am fost la monitorizare si valorile sunt ceva mai bunicele (in comparatie cu cele anterioare din luna decembrie)- ultimile doua luni fara monitorizare.
Ca sa detaliez: decemb Z12 - f12, end 4, Z14 - f 12(sac spart) end 7
februarie: Z6 - f 10, end 5, Z11 - f 15, end 8; Mentionez ca am CM de 31 zile si ca ovutatia z 14-17. De 3 saptamani urmez un tratament pe baza de plante medicinale si cel cu polidin.
Voi ce parere aveti, este justificat optimismul? Va mai dau de veste joi Z 13.
Oricum abia de acum incepe greul. Iar mai mult la comanda, sperante si asteptare. Poate de data asta fara dezamagiri. Ca doar se intorc berzele nu-i asa?

katthy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

O Doamne!!!!!!!!!!! Cat de greu trebuie sa fie sa accepti o realitate crunta ca aceasta!!!!!!!

Simonettu, care va iubeste mult!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Ingeras,iar ma dau lacrimile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Doamne Feteloram lipsit si eu cred ca o saptamana si ce vesti aflu....
CONDOLEANTE FAMILIILOR DANUTZEI SI ANDREEI.
Scuze ca sunt in afara subiectului, ceva ceva am reusit eu sa imi dau seama, dar unde as putea citi mai multe detalii despre povestea de neconceput din cate inteleg a Andreei?
Se pare ca cel putin pentru mine incepe o perioada neagra ca vad ca ma lovesc de ea peste tot. La servici muncesc aproape singura si in ultimul timp vin la 9 seara acasa (noroc de sot bun care nu zice nimic si mananca orice!, aici numai vesti proaste si vad si la orizont ca o sa ma napadeasca rushii in cateva zile ca deja simptomele au inceput.
Deh, incep sa numar si eu mai de-adevaratelea ISELE (daca asta o fi pluralul de la ISA!). Ca luna viitoare voi fi la a treia.
Apropos OLteancotu esti la prima ISA? Stiu ca nu vei reveni prea curand dupa cum ai promis, dar macar ca ne citesti si vei tine minte sa ne raspunsi. Intr-adevar stilul tau optimist si plin de viata nu s-ar fi potrivit prin lacrimile si condoleantele care au fost pe aici, dar trebuie sa iesim din asta si pentru asta AVEM NEVOIE DE TINE!
Adriana Micatinem pumnii sa fii bine si nu uita ca mie una mi-ai promis cand iti creste burtica sa ne mai intalnim sa-l mangai pe BB strumph! Cat despre testul de la tine, te voi tine la curent cand l-am folosit....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stuart spune:

Kitta, cel mai usor faci clik pe dreptunghiul negru din dr. paginii, sus (cel cu orhideea alba". Poti merge si la "Discutii generale" si aici "Doliu pt. Andreea....".

,

Stu, cel buclucas

Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stuart spune:

Anutza_26, eu zic sa mai astepti cateva zile si sa incerci un test.

Cristinna, despre testele de ovulatie nu stiu ce sa zic, ca nu le-am incercat. Parerea mea este ca chiar daca n-ai facut stimulare luna asta, "stimulii" tot isi mai fac de cap! Asa ca, la treaba...

Katthy, lasa dezamagirile pe altadata. Cu optimism si placere inainte!

,

Stu, cel buclucas

Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Buna dimineata
stuart, rami73,ingeras merci de raspusuri. Dupa ani de monitorizari am ajuns si la luna in care nu stiu exact daca am ovulat sau nu, asa ca ce o fi o fi
temperatura bazala de azi dim e ca si ieri ,tot 36.6, asa ca nu stiu ce sa zic
ziua 7 - 36.6
ziua 8 - 36.5
ziua 9 - 36.5
ziua10 - 36.4
ziua11 - 36.45
ziua12 - 36.6
ziua13 - 36.6 azi
Banuiesc ca in functie de cum voi avea temp maine dim voi stii daca am comis-o sau nu, mai ales ca azi dim am facut din nou un test de ovulatie si a 2a liniuta era destul de slab contura ceea ce inseamna ca e negativ,desi dupa aia am vazut ca la testele de ovulatie nu se fac din prima urina de dimineata.
Va pe toate

Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Cristinna, eu zic sa repeti diseara testul de ovulatie... o sa te lamuresti. Din grafic ar rezulta ca ai ovulat 1n ziua 11-12, dar mi se pare muuult prea devreme... Oricum, maine dimineata o sa-ti dai seama si in functie de temperatura, poate totusi ovulatia de abia acum urmeaza (z.14). Intre timp, nu uita sa , ca sa fii sigura ca n-ati ratat momentul

Adriana mica, ma bucur din suflet ca mititelul este bine, si tu la fel! ai grija de burtica!

Katthy, bineinteles ca e justificat optimismul, valorile sunt excelente pt. ziua 11, mai ales la CM de 31 de zile BAFTA multa si tine-ne la curent!

Melutzica, tu cum mai stai cu moralul? din cate stiu, si tu ai iesit bine cu toate analizele... ai facut cumva si laparo? Mie atat mi-a mai ramas de facut, ca in rest am bifat cam tot... Am mai spus eu, mai in gluma, mai in serios, cu atatia bani cheltuiti pe analize si invstigatii, aproape ca o puneam de un FIV

Simonettu, mi-e dor de tine...poate ne mai "auzim" diseara, daca poti...

Sa aveti o zi vesela si insorita, ca au fost destule zile triste pana acum... e timpul sa ne bucuram de inceputul asta minunat de primavara!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Cate un buchet de si un pt fiecare suflet de pe forum!
Vroiam sa stiti ca nu v-am uitat si ca, inca
Ceea ce-mi doresc mie, va doresc si voua!

Lachione, sa stii ca inca mai astept un semn de la tine!
Lianooo, vreau sa te vad aici!!!!!!! Asa rar cum intru io...cand intru mi-as dori tare mult sa-ti vad numele...chiar daca nu postezi nimic...chiar si numai cu
Amely, de ce nu? Oricand esti online, da-mi BUZZ! Daca sunt prin preajma, mi-ar face mare placere sa vb!

Simonettu, care va iubeste mult!!!

Mergi la inceput