Mamici casnice (11)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Miha n-am inteles prea bine cu schimbat, confirmat, activat:) Da fa cum faci ca faci bine

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Flavia credema ca si eu m-am ametit de tot de cap cu atatea adrese si nickuri...Partea cu schimbatul e cam asa ceva...eu contul pe forum l-am facut cu adresa mea, odata ce ne vine confirmarea ca este acceptat contul putem scimba adresa mea de mail(cu care am facut contul) cu cea noua: mami_casnice@yahoo .com

Gata am facut si noua adresa, acuma va trimit PM, va rog sa ma scuzati daca omit pe cineva, ca sunt asa de nervoasa, pentru ca imi merge ingrozitor de greu netul....Deci cine nu primeste PM cu noua adresa mami_casnice@yahoo. com, sa strige va rog.

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna dimineatza, ufff, ca greu mai merge dc in dimineatza asta, dureaza cinci minute pina se incarca o pagina.
De o juma de ora ma chinui sa citesc, dar vad ca atzi scris nu gluma.
Dispar ca urlaaaa iar ploada, nu stiu ce are de miriie.

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

http://community.webshots.com/user/danielaaddario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

hai ca va scriu repede si ies afara! Forumul asta m-a tampit ,de-abia se taraste.
Am revenit la vechea semnatura!
miha ,am primit adresa ,dar nu stiu cum se procedeaza .Nu inteleg ce tre' sa fac.
Cami ,bine ai revenit!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Miha ai facut o treaba super. Acum sa vedem in cat timp ne activeaza contul, ca am inteles ca sunt cazuri in care se asteapta cateva luni...

Mergi la inceput

cateva luni?!?!?!?!

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

miha,am primit.merci.numai sa-mi spuneti ce trebuie sa fac
o sa revin.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ange

miha,am primit.merci.numai sa-mi spuneti ce trebuie sa fac
o sa revin.

La adresa asta ne facem albume foto si eventual cine va vrea va fi afisat si pe prima pagina la fiecare in parte.De facut cred ca stiti sa intrati sa il faceti.
Eu deja mi-am facut un mic album.

Offf fetelor, cred ca sunt in saptamana aia naspa de dinainte... cu PMS sindrome si sunt toata un pachet de nervi ...stiti ceva remedii sa nu mai fiu asa de ......chiar si cu

Site Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

io am primit ceva,si banuiesc ca e parola,da merge asa de greu ca prima data am vrut sa intru sa zic ceva si pe urma ma uit la inbox!
oricum tre sa ma lamuriti si pe mine ce tre sa fac!mai vin in caz ca reusesc azi sa umblu la imbox!

Mergi la inceput

Fetelor albumul il facem privat sau public? De pus ar fi fain sa-l punem pe 1 pagina sa il putem accesa mai usor.

Miha nu stiam ca se poate schimba adresa de mail a contului pe parcurs, da e f bine ca se poate face. Ca si remediu pt "problema" ta, vezi ca zicea Dana mai sus de ceva tarie:)

Cami ai zis sa te anunt despre situatia donatiilor pt familia Andreei. Este un subiect la generale despre asta, separat, si acolo vezi toate datele. Eu am fost astazi sa depun ceva banuti ca tot aveam treaba la banca.

Mergi la inceput