Mamici casnice (11)
Raspunsuri - Pagina 6
impreuna spune:
Miha am scris deodata si ai fost mai harnica:)
E bun contul, eu una asa cred. Bafta si sa ne anunti:)
Pana una alta, nu uita pls de adresa de mail, ca acolo am putea deja sa incepem sa ne facem albume:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
mihaela amalia spune:
Am incercat sa fac cont cu nickul mamici casnice si imi spune ca este o noua regula care nu da voie sa ai nickul mai mare de 12 caractere si fara spatiu sau alte minuni, asa ca am adaptat si va fi mami-casnica, iar adresa de mail am eu una in plus si o vom folosi pe aceea.Incep deja sa va trimit adresa de mail si parola prin PM.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
mihaela amalia spune:
Gata, am facut contul, acuma trebuie sa asteptam sa vine confirmarea de la admin.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
impreuna spune:
Miha trimite-ne pe pm si adresa de mail, daca zici ca o putem folosi pe a ta. sa ne punem si poze.
mihaela amalia spune:
Gata v-am trimis adresa de mail cu parola.Daca nu ati primit-o sa imi dati de veste
Site Amalia
alexa si mami spune:
'neata fetele!
noi suntem bine, multumim flavia de interes.
ieri a mers DC f f prost. abia am apucat sa citesc ceva, iar de scris ...
ieri a fost zi in familie de curatenie si treburi casnice. am prestat cu totii, inclusiv alexa. dupa amiaza am iesit la plimbare si cumparaturi. e o vreme la noi ...am trecut deja la hainutele de primavara. parca ne simtim mai bine si incepem sa innoim si noi odata cu natura. sper sa nu revina iarna ca nu ne mai place.
va pupic si mai vb
miha, io nu am primit nimic inca.
alexa & fam
mihaela amalia spune:
Hmmmm, s-ar putea sa nu fi mers din cauza ca am trimis la mai multe odata...va trimit din nou...pe rand la fiecare....si chiar daca intr-un final ati primit prima data ve-ti mai primi inca odata
Site Amalia
symaco spune:
Neatza fetele cucuietele!
nu am mai apucat sa intru ieri,am dus-o pe syb la grupa ei de joaca si pe urma m-am dus la biblioteca.am rasfoit carticele am luat si ceva dvd-uri numa bine sa facut ora 17 si venit sotioul meu sa ma ia.am mai facut o tura prin magazine si sa facut ora de luat sybille de la joaca!
ralucutza,ai inteles bine,sunt gravidutza tare,in saptamana 33.
mai danelutza,mie nu mi sa parut cine stie ce efort ca am scos aspiratorul din debara si am dat putzin in bucatarie.desi al meu sot sa oferit..am zis ca hai sa nu exageram cu repausul!.de gatit tre sa gatesc ca al meu sot o sa-mi darame bucatarie si nici nu reuseste sa gateasca ceva!
mihaela eu nu am primit nimic!
cami,bine ca dupa spaima trasa cu furtuna sa recompensat oarecum si ai avut un we frumos!
impreuna spune:
Miha am primit acum :)
Da am o intrebare pt voi: sa ne facem acolo albumul, ca sa fie pe adresa pe care e facut contul, sau sa facem o alta adresa de mail mai reprezentativa? (tot ceva de genul mami-casnica:)
Si eu vreau caldura, curatenie si sa scape Sara de muci sa iesim pe afara
mihaela amalia spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Miha am primit acum :)
Da am o intrebare pt voi: sa ne facem acolo albumul, ca sa fie pe adresa pe care e facut contul, sau sa facem o alta adresa de mail mai reprezentativa? (tot ceva de genul mami-casnica:)
Si eu vreau caldura, curatenie si sa scape Sara de muci sa iesim pe afara
Ok, hai ca fac un cont nou pe yahoo, cu acelasi nick si parola ca si aici pe forum.Nickul va fi mami-casnica, si parola pe PM
Si pe urma dupa ce primim confirmarea contului putem schimba adresa mea (care oricum "statea degeaba"), cu cea pe care o fac acuma.
Site Amalia