Mamici casnice (11)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Miha schimba dentistul dc nu vrei sa mergi saptamanal :)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

bravo flavia pt program!
noi nu ne putem programa decit concediul la mare (1sapt). in rest ce pica e bine venit. daca plecam si prin alte parti e asa o hotarire de moment. avem experiente mai putin placute cind ne planificam ceva si nu ne iesea, asa ca acu' ne hotarim azi si miine plecam.
miha, are dreptate flavia.
mey, la noi au nimerit-o astia de la meteo. chiar a inceput sa ploua, dar tot e caldut. si cica simbata iar ninge.

alexa & fam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Flavia,ti-am vazut pozele.Tu esti simpatica foc!

voi fetelor cand puneti poze sa va vedem???

Dana,tu ce astepti,invitatie speciala?

am facut si noi ochi.azi am dormit pana la 7,00.Mult.

la pranz mergem la dentist cu Maia.Dintisorii ei din fata nu sunt iesiti drepti si asta ma streseaza la culme.Unul este iesit mai in fata decat celalalt
ma duc sa vedem ce se poate face.Eu toata viata mea am avut grija de dintii mei,sunt disperata sa am dantura frumoasa si ingrijita.Se pare ca Maia-l mosteneste pe colegu.La el in gura e varza totala.Si nu-l deranjeaza chiar deloc
Fiecare cu "pasarica" lui

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Mersi Cami da nici cu tine nu mi-e rusine:) Bafta si voua azi la dentist.

Alina ce fain ca deja v-ati programat concediul la mare. Sper sa ajungem si noi anul asta...

Cat despre planuri, mai suntem si noi spontani cateodata, dar mie imi place sa imi fac si planuri, sa savurez momentul cu mult timp inainte. Bineinteles ca sunt dezamagita daca nu se implinesc, dar macar am la ce sa ma gandesc pana atunci, altfel am senzatia ca trece vremea degeaba si ma apuca depresia:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Cami ,ce poze mai vrei ,ma,nu ma vazusi ieri prin webcam?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Dana,
vreau sa pui poze dealea cu colegu,copila aia dulce si de ce nu cu soacra cu pedichiura facuta acolo in adresa comuna

plec la dentist.
Robert nu a vrut la gradi.
Plec cu amandoi ce sa fac?! sunt convinsa ca nu va sta cuminte sa o asteptam pe Maia.O sa-i ridice lu aia cabinetul in picioare...

Cand sunt amandoi acasa cateodata se cearta si ma scot din toate cele! Astazi i-am spus lui Robi ca daca-i dau una,zboara!
La care el mi-a raspuns: "nu mami,nu vreau sa zbor azi,maine,ok?"
Nu stiu de unde le scoate la varsta lui

c.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

puturoaseleeee! Ce faceti?
V-am gasit pe pagina 2! Rusinica!
daniela ,nu mai zici si tu nimic? nasucul ce face?
Cami ,mai ai mai rabdare ,ca mai ai putin si ne vezi live.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

da da da pe pagina a 2a!asa ceva.............eu nu intru in ultimul timp ca imi fac nervi de pomana ca merge tareee greu site-ul!eu am poze dupa semnatura!da-ti click acolo si ma puteti vedea!dar am sa intru sa va vad!

subiect:ce a-ti vrea de 1-8 martie???sau ce v-ati cumparat voi?

RAALUCUTZA26+cuCELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

stie careva cum sa descurc o peruca din par nenatural???

RAALUCUTZA26+cuCELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza

Mergi la inceput

Ralucutza,stiu eu.
poti sa o arunci

am venit de la dentist.Maia mea a fost o curajoasa.A stat cumintica foc pe scaunel la dentist.De fapt ea este obisnuita,nu este pt. prima data.
Robert si el tot cuminte.Nu mi-a venit sa cred.A vazut-o pe Maia si nici el nu s-a lasat mai prejosLui i-a facut o spalare de dinti ca urla de mama focului ca vrea si el.Acum sa-l vad cand o creste si va avea intr-adevar carii daca va sta cumintel la dentist!!
Acum i-am culcat.
Maia este epuizata plus ca era nervoasa din cauza ca nu-si simtea falcutza de la anestezia...

c.

Mergi la inceput