Mamici casnice (11)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Dana sa ai o zi faina si sa te distrezi si pt noi

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Fii-mea nu vrea sa plece .
Se joaca si n-are nici o treaba.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna dimineatza.
Tot eu sint, va tot cetesc, dar... ufff, n-am chef de scris. Azi e a 9-a zi de cind stau in casa, e o vreme de , innebunesc, vreau vreme frumoasa, vreau afara, da' unde sa ies ca ploua, daca numai ar fi frig, n-ar fi nici o problema, dar asha...
Mai revin, de fapt vreau sa va urez o zi buna si sa va spun ca inca n-am intrat pe noua adresa

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

http://community.webshots.com/user/danielaaddario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

'neata fetele! va pe toate.
sunt disperata, netu' asta de 3 zile imi face numai figuri.
am restante la greu, da' recuperez eu ...
seara sunt frinta, ma adoarme alexa ...
in mare suntem bine, la noi e o caldura ca ieri am iesit la plimbare fara nimic pe cap. a fost super!
pe yahoo nici o sansa sa intru, nu ma lasa nici sa-mi deschid mail boxu'.
mai revin,

alexa & fam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Fetele ,eu mai plec.M-am razgandit,asa ca aici sunt , pe metereze.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

neatza fetele!
danelutza uite un pt nasul bumbacit de puiuta isabela!si la noi vreme urata azi,cred ca o sa ploua..dar ne luam cizmele de guma si facem o tura de jumate de ora macar.si asa la sybille ii place sa se balaceasca in toate baltile si sa alerge cu umbrela!.
de cateva zile am renuntat si la somnul de pranz si e mai bine seara ca e obosita si la 9 deja ne cauta mosul ene!. adormim si singurica,dupa ce zicem povestea..ducem jumate de papusi in pat,dam vreo´´´cece´´pupu si zicem noapte buna de 50 de ori!.
andrea,io zic sa o lasi pe Gogo sa o calareasca un pic si sa ii traga de macaroane sa vezi dupe aia cum vb serios cu plecatul mai si pe acasa!.rautacioasa mai sunt!
nico,bine ca puiul alex e sanatos!
tre sa mai facem conferinte,chiar daca sunt cam scurte..io promit solemn ca o sa ies din criza de ras.o sa devin´´fata serioasa´´!
intru mai incolo,acu mergem la plimbare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Symaco multzumesc pentru.... Esti norocoasa ca potzi ieshi cu Sybille, am ieshit si eu cu Isabella pina la poarta, dar cu ea in bratze si cu umbrela, cam greu.
Le invidiez pe fetele care au vreme buna, vrem si noi........ please, trimite-tzi si la mine un pic de vreme buna, sau macar ajutatzi-ma sa fugaresc ploaia.

Dana si ce faci ma rog frumos pe metereze ?! Sa nu spui ca admiri nasul meu

Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

http://community.webshots.com/user/danielaaddario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

'Neataaa!
Daniela pe , sa treaca cat mai repede.
Din pacate colegu' meu nu sta la pozat, asa ca nu am poze cu el, in schimb am sa scanez din celelalte...ca acolo l-am "prins".Si stati linistite ca nu Base e colegu', poza aia e trucata, normal e cumnatetul meu cu cele doua nepoate ale lui...hai ca pun si poza originala

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Of... si eu am zis ca sunt pe metereze, am culcat-o pe Sara si dupa un minut m-a sunat o prietena din Grecia si m-a tinut o ora si jumatate la telefon, doamne ce bine a fost:)

Fetele care aveti vreme urata, eu va admir ca iesiti chiar si asa afara (si numai pana la poarta:), eu am avut iarna asta zile intregi cand nu ieseam cu Sara din casa :(
Ieri de exemplu (mi rusine da va zic:) am mers pt 1 data dupa multa vreme cu autobusul:) A fost o senzatie asa ciudata:)) Pentru ca de obicei daca am ceva de rezolvat mai la departare de casa, imi astept sotu sa ma duca, restul cum ar fi cumparaturile le rezolv prin apropiere...
Parca as fi copil mic:)

Da ca sa nu zic ca stau degeaba, vreau sa incep sa imi fac un program organizat. Voi aveti asa ceva? Poate ma ajutati si pe mine

De ex. acum mi-am facut planuri pana la Pasti, cel putin o scurta vacanta pe luna, cateva zile de iesit undeva in afara Clujului, da afara bine, nu in imprejurimi.
In martie merg sa-i vizitez pe ai mei la Timisoara, in aprilie am o iesire de un wk la munte, iar de Pasti voi merge la niste prieteni in Oltenia.

Da pana atunci trebuie sa mai fac ceva...
Cred ca m-a apucat astenia de primavara ca simt ca nu mai am stare, cred ca sunt dusa rauuuu

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Da' de unde atata program organizat , as vrea eu...
Eu azi trebuie sa ma duc din nou la dentist ca plomba pusa luni a si cazut azi dimineata

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput